Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama nocna zmiana..

juz robi na nocnik ale...........

Polecane posty

Gość mama nocna zmiana..

oduczam synka od pieluch i w dzień już nie nosi od czwartku(zeszły tydzień) od poniedziałku nie zdarzyła się żadna wpadka nawet nie popuścił i super by było ale na noc ma jeszcze pieluchę i dziś jest 2 dzień jak woła w nocy na nocnik (hip, hip hurra) ale potem niestety nie może zasnąć a ja przez niego niestety też dziś obudził się o 5.00 i zasnął około 8.15 wczoraj sytuacja była taka sama teraz śpi i nie bardzo wiem co z tym zrobić bo ja chodzę do pracy i niestety wracam o godzinie 1..00 lub 2.00 w nocy wieczorami jest z nim jego tata, a tata wstaje o godz 5.00 lub 5.30 i szykuje się do pracy. Ja pomóc mu zasnąć jak wstanie na nocnik.

Gość mela124
ile ma lat?

Gość mama julkiii***
niech sie wysika weiczorem przed spaniem i nie dawaj mu do picia nic albo tylko troszke to nie bedize mu sie w nocy chialo siak moja wcale w nocy nie robi siku zdarzylo jej sie 2 razy zesikac odkaad siada na nocnik czyli od jakis 4 miesiecy i to od razu zrzucila pameprsa na dzien i na noc

Gość mama nocna zmiana..
2,7 lat

Gość no to zacznę krótko
to dopiero początek, jest szansa, że za jakiś czas będzie wytrzymywał całą noc. i tak pięknei załapał, ja z moim już czterolatkiem czasem musze iśc w nocy siusiu - jest taki zaspany, że czasem nei może trafić (hehe), ale problemu z zasypianiem nigdy nie było

Gość mela124
dokładnie, ostatni siurek po kolacji, potem nie dawaj duzo pic. Ewentualnie mozesz go wwybudzic np.okołó 12 ,jak wiesz,ze nie wytrzyma do rana.

Gość mama nocna zmiana..
od dłuższego czasu pieluch była sucha nawet jak w dzień chodził i sikał w pieluchę to często ( nie zawsze|) w nocy była sucha nakładałam mu pieluchę bo myślałam że z nocnego wysadzania na nocnik tak szybko nie wyrośnie ale jednak załapał szybciutko i mnie to cieszy ogromnie ale najgorzej że w nocy idzie siku a potem jest już wyspany i nie chce zasnąć wymyśla że chce do taty albo bawić się . Co prawda zdarzyło się to tylko 2 nocki pod rząd zobaczymy jak dziś na szczęśćie mamy jutro wolne oboje)bo tak to ciężko będzie.

Gość no to zacznę krótko
albo wysadzaj Go jak TY kładziesz się spać wtedy będzie zaspany i może zaśnie bez problemu