gosh1989 0 Napisano Styczeń 20, 2012 Jaką dietę stosujesz i jakie efekty i po jakim czasie Ci to daje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3-dziecha;) 0 Napisano Styczeń 20, 2012 smigam 2 miesiące, dieta niskotłuszczowa i ograniczam wegle, efekty w stopce;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do 3-dziechy Napisano Styczeń 20, 2012 a jak czesto cwczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3-dziecha;) 0 Napisano Styczeń 20, 2012 5 razy w tygodniu po 60 minut, utrzymuje tetno ok 155 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i znowu nic z tego........ Napisano Styczeń 20, 2012 3-dziecha. O k* zazdroszcze silnej woli.........tez bym tak chciala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia2011 0 Napisano Styczeń 22, 2012 Jezu jak Ci się udało schudnąć ponad 40 w 4 miesiące? To jakiś niewiarygodny wynik. Pełen szacun. Mój rekord to 17 kg w podobnym czasie i to z pomocą dietetyka. W ogóle uwazam, ze dietetyk jest swietnym rozwiązaniem na początku walki z kilogramami. Fajne są tez wczasy odchudzajace, bo się spędza czas pod okiem trenera i dietetyka, co daje doskonale efekty. Z resztą poczytajcie sobie same: http://www.primaveraspa.pl/odchudzanie.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja3456 Napisano Styczeń 22, 2012 ja jeżdzę po pół godziny dziennie, stosuję dukana, raz w tygodniu chodzę na zumbę i dodatkowo kupiłam jeszcze Trion:Z,widziałam na siłowni ostatnio, a koleżanka powiedziała, żę to pomaga w przemianie materii - o taki mam http://www.trionz.pl/Category/2-naszyjnik-single-loop.aspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ma byc zdrowa!!!! Napisano Styczeń 22, 2012 2Dziecha mozesz cos wiecej napisac o Twojej diecie, bo na orbim to rozumiem godzinka dziennie gratuluje takiego wyniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ma byc zdrowa!!!! Napisano Styczeń 22, 2012 hihii i nawet dyche Ci odjęłam 3Dziecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belle de jour 1982 1 Napisano Styczeń 22, 2012 3dziecha wow super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3-dziecha;) 0 Napisano Styczeń 22, 2012 hej dziewczyny 10 lat mniej -niezle;) ja mam diete niskotłuszczowa po operacji usunięcia woreczka żołciowego i zapaleniu trzustki.nie licze kalorii, ale wszystko co jem ma mieć w sobie minimum tluszczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
York 202 12 0 Napisano Styczeń 23, 2012 Gratuluje wyniku!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3dziecha a napiszesz co Napisano Styczeń 23, 2012 jesz dokladnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3-dziecha;) 0 Napisano Styczeń 23, 2012 hej przykładowy jadłospis(akurat dzisiejszy) S; kawa z mlekiem i cukrem S II; serek naturalny, przyprawy, ogórek , pomidor 2 wasy o; zupa(piers indyka, papryka, marchewka, pietruszka, cebula, 4 pomidory na kostce) p; puszka tuńczyka w sosie słodko kwasnym k; sałatka-rózne warzywa posypane białym serem i do tego sos jogurtowo-koperkowy kazdy dzisn wymyslam cos innago, najczesciej na obiad mam warzywa na patelni z piersią albo innym meskiem, jem duzo watrobki np, patrze na zawartosc tłuszczu pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach