Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wintega

kwiatek w puszcze - prezent

Polecane posty

Gość 88886
Za kieszonkowe chcesz kupić ?

Gość wintega
Wiem, wiem to taniocha, ale wiem, że mama bardzo lubi słonecznki.

Gość do autorki tematu !!!!!
TO KUP JEJ, KOTKU.

Gość hwdpxx
kiczowate

Gość 123456trdhokhf
autorko tematu, ile masz lat?

Gość hsderwyrwa
wintega - ja kiedys kupilam podobna puszke dla siostry i myslalam,ze jest to sciema ale faktycznie wyrosl sliczny kwiat i na lisciu byl napis :D Wczoraj kupilam jajko,wktorym jest ziemia plus nasionka i pozniej planuje gore jajka zbic aby podlewac kwiatka i mam nadz.ze to nie jest sciema:P O tak dla zabawy kupilam sobie takie cos:D

Gość hsderwyrwa
Nie pamietam jaki to byl napis bo dawno temu kupilam siostrze taka puszke:D Jesli chodzi o moje jajko to podobno ma byc napis MISS YOU,tak pisze na opakowaniu:P Taki relaks hehe i fajna zabawa:D:P

Gość kjgblkjhb
Identyczna zabawa jak wsadzenie do ziemi nasiona słonecznika - full wypas i hiper zabawa.... dla idiotów.

Gość wintega
Właśnie, chodzi o zabawę, a może naprawdę wyrośnie słonecznik i będzie cieszył oczy mojej mamy. Ile mam lat? A to ma jakieś znaczenie? Pisałam, że chodzi mi o prezent taki symboliczny, który spowoduje, że moja mama będzie szczęśliwa, bo lubi słoneczniki. Czyli naprawdę coś wyrośnie?

Gość kjgblkjhb
Co wiecej - nie dajcie się nabrać na "napisy"o jakich bredzi ktoś powyzej. Nic takiego się magicznie nie pojawi. Ta firma oferuje po prostu nasiono słonecznika (albo lawendy czy innej rosłiny) w puszce z ziemią, taki "zestaw dla leniwych" odrywasz tylko wieczko i podlewasz. Żeby coś z tego wyrosło musi mieć warunki - w mieszkaniu się nie uda. I jest to dokłądnie to samo, co kupić nasiona wogrodniczym i posiać w doniczce.

Gość wintega
Tak naprawdę to nie wiem dlaczego mnie niektórzy krytykują.

Gość hsderwyrwa
wintega - z tych puszek co pokazalas nie wiem czy cos wyrosnie!!! Ja inna kupilam w sklepie w realu a nie w sklepie wirtualnym. Nawet nie wiem czy cos wyrosnie z tego jajka ale chodzi o zabawe....o usmiech na twarzy kiedy wyrosnie kwiatek z napisem:D

Gość kjgblkjhb
Co do napisu: jak sami piszą, dotyczy to jedynie fasoli (nie słonecznika!) Piszą, że napis jest po prostu wygrawerowany na LIŚCIENIU (to ta twarda połówka fasoli, nie liść) a to odpada po 2 dniach. Nic się więc magicznie nie pojawia.

Gość Don Óskaro
Ważne ile masz lat. bo to jest forum dla pełnoletnich

Gość wintega
hsderwyrwa dokładnie chodzi o zabawę. W jakim sklepie kupiłaś taką puszkę?

Gość hsderwyrwa
kjgblkjhb - skad wiesz,ze nie bedzie napisu? Ja wiem,ze w tej puszcze co kupilam siostrze to byl napis!:D Widzialam na wlasne oczy:) Moze w tych puszkach co pokazala autorka nie ma napisu....nie wiem:P Zobacze sama czy cos wyrosnie z mojego jaja hehehe.....czy Polacy musza zawsze byc smutasami i nawet taka zabawa nie rozbawi nikogo?:P

Gość hsderwyrwa
No tak...sam smutas siedzi na tym forum i zero poczucia humoru :/ Dobrze,ze mieszkam poza granicami PL bo tutaj sa samer usmiechniete osoby:D Polak to ponurak:P Autorko - w jakims sklepiku z roznymi pierodlkami:D PS.Ja jestem jak najbardziej pelnoletnia:P

Gość wintega
Don Oskaro uwierz mi jestem pełnoletnia i nawet za bardzo. Oj! Dużo już mam latek :p

Gość kjgblkjhb
Skąd wiem ze nie będzie napisu? BO SAMI SPRZEDAWCY TO PISZĄ NA TEJ STRONIE Z PUSZKAMI !!! Piszą że napis jest na twrdej części ziarna fasoli!!! Trzeba umieć czytać!!! Widzisz tam coś o napisach pojawiających sięmagicznie na lisciach słonecznika?????

Gość lippo
nie sluchaj nikogo...jeżeli chcesz kupić to kup.Liczy się pamięć i chęć sprawienia komuś przyjemności.

Gość kjgblkjhb
Faktycznie - jesteśmy smutasami, bo nie pękamy ze śmiechu wydając 12 zeta na badziew "ziarno fasoli z napisem zrobionym pisakiem + garstka ziemi"

Gość Don Óskaro
autorko, a lubisz bara bara ?

Gość wintega
Na liściach słonecznika nie będzie napisu, ale za to - i tu moja nadzieja - będzie śliczny żółty słonecznik.

Gość oniryczka@
A jakąż to "pamięć" i przyjemność można mieć z puszki z ziemią? Nie lepiej kupić po prostu słonecznik cięty za tę cenę niż bezużyteczny śmieć? Słonecznik w domu nie wyrosnie - a juz na pewno nie zakwitnie, do tego musi mieć porządną donicę na balkonie, nie pół szklanki ziemi!

Gość wintega
Oj! Don Oskaro, a Ty tylko o jednym. Tak na polu słonecznikowym, czemu nie :P

do autorki tematu KOTKU kup mamie ten oryginalny fajny prezent. Poważnie piszę, że fajny, nie śmieję się z Ciebie. Całuski

Gość hsderwyrwa
oniryczka@ - nie,nie lepiej bo tutaj chodzi o pomysl!!!! Kazdy moze zasiac jakiegos kwiatka w dnoczce a tutaj jest puszka z kwiatem...takie cos INNEGO...cos smiesznego:D

Gość kjgblkjhb
Wintega, przykro mi, ale nie będzie z tego pieknego zółtego kwiatu! W warunkach domowych to się po prostu nie uda, musiałabyś to posiać na balkonie w kwietniu i to do duuuuużej donicy (nawet odmiany karłowe). Ale to w końcu nie moje 12 zeta i niem oja mama. Ja mojej nie kupuję ziemi ogrodniczej na prezent...