Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokia188889

jak skutecznie wyrzucić go z pamięci

Polecane posty

Gość nokia188889

Doświadczone z tym temacie Panie proszę o rade..:((( co zrobiłyście zeby było wam łatwiej? Co robiłyscie z czasem? Co robiłyscie aby wiecznie nie zerkać na telefof? Co zrobiłyscie żeby się nie oszukiwać że jemu nadal zależy.

Gość Takaaa_Onaaa
Hmm... ja dalej mam ten problem ;) Nie wiem jak wyrzucić kogoś z pamięci, dalej ciągle spoglądam na telefon, z nadzieją że może napisze, może mu zależy... Ale to bez sensu.... Chyba trzeba o tym jak najmniej myśleć i zając się czymkolwiek innym....

Gość nokia188889
czymkolwiek innym? czym?????? najgorsze jest to ze czuje sie wykorzystywana uczuciowo przez niego. Odezwie sie do mnie od czasu do czasu,a ja jak glupie zaraz odpisuje albo oddzwaniam, wiedzac o tym, ze byc moze spotyka sie z kimś innym. Głupia jestem. Chciałabym żeby choć przez chwile poczuł się jak ja.

Gość Ktoś Nieszczęśliwy
Mam podobny problem, ale z kobietą ... powiedziała do mnie magiczne słowa "zostańmy tylko przyjaciółmi" a ja się w niej kochałem .. teraz muszę jakoś się odkochać ... cały czas prześladuje mnie myśl: "gdzie ja taką drugą znajdę?" (Blondyneczka o niebieskich oczach, długie włosy, niska i szczuplutka, mój ideał)

Gość nokia188889
chyba najlepszym rozwiazaniem bedzie odciac sie calkowicie od tej osoby, nie pisac, nie dzwonić i nie spotykać się.

Gość a ja stary dziecioł nie mam wy
miałem nadzieje na sex ona atrakcyjna , tylko wiem że jestem za szary dla niej a ona uwielbia z tytułami w kazdym bądz razie musze zostac przy starej babci ktorej dla popędu seksualnego ,musze inwestować w wielkie staniki i kolie z diamentów

Gość valntine12345
ja tez jestem w tej samej sytuacji,i powiem wam,że nie da się nie myśleć, bo człowiek się budzi z myślą o nim i zasypia... czytałam kiedyś super książkę, tajemnice męskiego umysłu i myślę,że nalezy przede wszystkim nie odpisywac odrazu, nie oddzwaniac, dac mu szansę zatęsknic, a jeśli nie zatęskni to trzeba będzie poprostu wymazać z pamięci, etapami, bo odrazu się nie da. Podobno najlepszym lekarstwem jest czas...więc czekamy..

Gość pixiee
Ja Wam mogę powiedzieć jak samej udało mi się wyrzucić z pamięci byłego,z którym byłam 3 lata.Dodam,że on mnie zdradził.Przez jakieś 2 tygodnie po rozstaniu nie mogłam się na niczym skupić,nie mogłam jeść,miałam ochotę do niego wrócić.Pomogli mi przyjaciele i mój obecny chłopak.Chodziłam na imprezy,na zakupy,robiłam wszystko to,co poprawiało mi zawsze humor.Wiadomo,że myśli o nim wracały,ale najważniejsze jest to,aby mieć przy sobie przyjaciół.Można też założyć konto na portalu randkowym i poszukać sobie ciekawych ludzi,pogadać z nimi,nawet się spotkać,ale nie od razu iść do łóżka :)

Gość nokia188889
boje sie ze jak nie oddzwonie albo nie odpisze to ze zapomni o mnie. Mowia zeby nie znikac, bo wlasnie on moze o nas w tym czasie zapominac.

Gość las wegas
Jak wyrzucić z pamięci? Wykasować numer telefonu. Zerwać kontakt całkowicie. Nie odbierać telefonów (jeśli się da). I powtarzać sobie, aż do skutku, codziennie: nigdy z nim nie będę. Nie ma go i nie będzie w moim życiu. A le i tak najbardziej pomoże Ci...czas!!!. Więc spedzać czas z przyjaciółmi, z ludźmi, którzy wprawiają w dobry humor. Oglądać komedie, kabarety. Szukać śmiechu gdzie tylko się da. :-) Co nas nie zabije, to nas wzmocni! Kto nigdy nie kochał, ten nigdy nie żył naprawd! trzymaj sie!

Gość pixiee
też byłam kiedyś taka głupia i dawałam się wykorzystywać uczuciowo,a on robił co chciał.Raz jak się postawiłam,to nie odzywał się do mnie przez kilka dni.Rozumiem ,że Ci na nim zależy,ale po co sobie szarpać nerwy takim człowiekiem?nie lepiej pocierpieć jakiś czas i poszukać innego?

Gość nokia188889
nasza historia nalezy do zupełnie innych niż wszystkie.

Gość pixiee
popieram las wegas :)

Gość pixiee
no więc opowiedz nam ją tutaj,oczekujesz pomocy,a my nawet nie wiemy o co chodzi

Gość las wegas
"nasza historia nalezy do zupełnie innych niż wszystkie." Ale Twoje emocje są takie same, jak każdego człowieka, który kocha. Na Ziemi żyje kilka miliardów ludzi, a gdzieś wśród nich jest ktoś, kogo jeszcze nie znasz, a kogo kiedyś pokochasz. Jeśli będziesz cały czas patrzeć za siebie, to nie zauważysz, że mijasz właśnie swoją druga połowę. Więc zamiast patrzeć wstecz, lepiej patrz przed siebie, żeby nie przegapić tej szansy!

Gość nokia188889
Zaczynając od początku zachować hierarchie, sens wypowiedzi a jednocześnie napisać w streszczeniu będzie ciężko. Ale spróbuje. Poznaliśmy się 3 lata temu, byłam w związku z innym. Okazał mną zainteresowanie, ale był/jest mężczyzną który okazuje zainteresowanie wieloma kobietami, więc się nad tym nie zastanawiałam. Po jakimś czasie spotkań i rozmów zorientowałam się, że on chce coś więcej, dałam mu do zrozumienia, że nie ufam mu w kwesti zmiany jego podejścia do życia, takiego wolnego, niezobowiązującego, jezeli nie pokaże mi, że się zmienił i że zależy mu na tyle na mnie żeby się zmienić to wtedy możemy rozmawiać o wspólnej przyszłości i tak własnie pozwolił mi odejść, bo zupełnie nie zmienił życia imprezowicza.Kontakt dalej utrzymujemy, przewineły się jakieś dziewczyny przez jego łóżką znając jego podejście do życia. Do tej pory mamy kontakt, ale już bardzo ograniczony. Jest naprawde inteligentnym mężczyzną, troche pogubionym, powtarzał mi wiele razy ,że się zmieni dla mnie, ale to hbyły tylko słowa. A ja mu nie dałam szansy. Teraz się z kimś spotyka. Ale nadal pisze i mówi do mnie w sposób który niepowinien, ponieważ ma kogoś! Uważam, że niedojrzał do poważnego związku. Nie chce marnować życia na kierowanie go na właściwą drogę.

Gość las wegas
Kiepsko. Jeśli będziesz miała z nim kontakt, to będziesz się meczyć jeszcze długo. Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, czy chcesz znim być, czy nie chcesz.

@nokia188889 Czy mogłabyś napisać czego pragniesz? Pragniesz amnezji? Czujesz o niego miłość i chcę ją zabić? Chcesz zerwać z nim kontakt? Napisałaś "wyrzucić z pamięci". Nie da się tak wprost. Po prostu żyj tak jakby umarł. Dalej swoim życiem ... dasz radę?

Gość nokia188889
ale co to da? Wydaje mi się, że jemu nie zależy i tyle. nie ważne tu jest czy chce z nim być czy nie. a Jezeli juz musze odpowiedzieć: chcę, ale jak się zmieni, przestanie się interesować innymi i zacznie myśleć poważniej o życiu..czyli nigdy.

Gość las wegas
Napisałaś "wyrzucić z pamięci". Nie da się tak wprost. Po prostu żyj tak jakby umarł. O, to jest dobre! Ja też tak czasami myślę. Trochę pomaga. Najważniejsze, to przestać sobie robić nadzieję.

Gość naz1982
Lubie patrzeć na moją żonkę z innymi facetami, podczas ich seksu i pieszczot. Zachęcam was do tego samego to jest mega podniecające a wrażenia podczas takiego seansu są niewyobrażalne. A tutaj moja żonka i jej paru kochanków aby rozkręcić ten temat. \ http://tnij.biz/aebs/

Gość naz1982
Kilku przystojnych facetów i moja żona.Nie chodzi od razu o seks tylko miłe ,wspólnie spędzenie czasu - żart!. Ostre walenie mojej pani ,kilka batów na raz ,totalne zeszmacenie mojej nienasyconej żoneczki .Długo,namiętnie nie raz brutalnie ,z gadzetami typu obroża ,smycz,knebel.Wulgarne słówka,gang bang na łonie natury w hotelu ,saunie.... To pierwsze udało nam się zrealizować a ja to uwieczniłem na zdjęciach na naszej stronie internetowej. http://bisi.pl/pierwszyraz

Gość las wegas
a Jezeli juz musze odpowiedzieć: chcę, ale jak się zmieni, przestanie się interesować innymi i zacznie myśleć poważniej o życiu..czyli nigdy. Czyli chcesz być z kimś, kto nie istnieje. Kto jest tylko w Twojej wyobraźni. Nie powienienem tego pisać, bo ludzie są różni i nie powinno się ich wrzucać do jednego worka, ale moim zdaniem on się nie zmieni. Nie piszę Ci tego jako kobieta zraniona przez kobieciarza, ale jako...kobieciarz :-(.

Gość nokia188889
ale dlaczego..? Nie lepiej mieć jedną oddaną kobiete z którą mozną spedząc miło czas, śmiać się i rozmawiać o niczym niż 10 które nic nie znaczą..? Dlaczego tak jest? Dlaczego dla uzyskania szczęścia nie chce się zmienić? Po co to wszystko? Dla checi poczucia się docenionym, przystojnym? Zeby udowodnić sobie, że mozną mieć wszystkie albo wiekszośc?

Gość las wegas
Po co to wszystko? Dla checi poczucia się docenionym, przystojnym? Zeby udowodnić sobie, że mozną mieć wszystkie albo wiekszośc? Bardzo dobrze sama sobie odpowiedziałaś na swoje pytanie. Nie mam nic do dodania. Niestety.

Gość jestes do duupyy
Dla kogo :D w jakim celu głuptasie przesiadujesz tu i marnujesz czas piszac bzdety? bo nie widzę potrzeby abyś ustawiał tu każą kobietę, pod siebie. Rób co tobie dane siedz przesiaduj smiej sie i rozmawiaj jesli masz z kim. nie rozumiem , ty tu szukać czy chcesz zmanipulowac kogos ?

Gość dfghjfghjkfghjkl
sukinsyny z wieszacymi czlonkami faceci to skurwysyny co pluja sperma z czlonkow- i pierdza dupa w ustach te slowa o tzm milosci jak im sie chce wsadzic czlonka w mokra dziure a potem zapirdalaja w inna dzoure skurwysyny http://www.youtube.com/watch?v=H7yTe2ch_Mw

Gość nokia188889
Smutne to co mówisz. Naprawde bardzo smutne. A co jeśli się naprawde zakocha? Nawet wtedy dla miłości nie jest wstanie się zmienić? Tak całe życie dąży się do tego aby udowadniać sobie jakim się jest wspaniałym bo mogę zaliczyć każdą głupią dupe, która liczy, że go usidli przez łóżko?

Gość jestes do duupyy
ktos chce ciebie usidlić nie bądz zabawny i naiwny hahah

@Nokia Piszesz "nie ważne tu jest czy chce z nim być czy nie". To jest najważniejsze. Bo to wyznacza czego pragniesz. Wybacz, ale ja nie wiem czego pragniesz. Czy Ty aby nie chcesz z nim być, wiesz, że nie możesz ale dalej o tym marzysz? Nie zrobisz nic jeśli nie rozwiążesz tego konfliktu wewnętrznego (ambiwalencja).