Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataaaalee

on ma 43 lata ja 18 i nie może mi się oprzeć :D

Polecane posty

Gość nataaaalee

On jest przyjacielem mojego ojca i jego 'podwładnym' zarazem a ja ukochaną , grzeczną córeczką tatusia i oczkiem w głowie całej rodziny. Uwielbiam go kokietować. Zawsze jak przychodzi to go w pewnym sensie 'molestuję' :P Łapię za tyłek jak nikt nie widzi , wkładam mu rękę pod koszulę albo całuję w policzek. On sie stara opierać i mówi 'uspokój się' albo ' przestań bo jeszcze ktoś zobaczy ' a ja mam niezły ubaw. On ma konkubinę i dziecko. Nie chcę mu niszczyć życia dlatego nie chcę z nim być , marzę jedynie żeby się z nim przespać bo jest meeega podniecający i słodki. Uwielbiam jak się stresuje kiedy go dotykam albo siedząc przy stole dotykam stopą jego krocza albo łapię go ręką za kolano bądź uda - zaczyna wtedy się wiercić , zawstydza się i wgl, widac że walczy ze sobą ale nieporadnie mu to wychodzi. Możecie pisać że jestem kurwą nie obchodzi mnie to. Mam świetną zabawę i uwielbiam go podniecać ;P

Gość nataaaalee
piszcie sobie co chcecie... :P

Gość Don Óskaro
dużego ma?

Gość nataaaalee
nie wiem bo jeszcze do niczego nie doszło ale mam nadzieję :D

Gość różowa pomarańcza
arkadiusz: twierdzac ze to kolejna agresja ze strony USA i swiat nie moze czuc sie bezpieczny, po stronie USA, staja kraje NATO. 11 kwietnia do konfiktu wlacza sie IZRAEL oraz kraje Nato min. WIELKA BRYTANIA, FRANCJA oraz NIEMCY oraz inne kraje czlonkowskie w tym POLSKA, WŁOCHY, HISZPANIA, RUMUNIA, BUŁGARIA, NORWEGIA, 12 kwietnia 2012 roku to konfiktu przylaczaja sie wojska piechoty morskiej ROSJI oraz CHIN zwarte oddzialy wydaja ostrzezenie USA I NATO ze maja zaprzestac atakow na IRAN, jednak USA twierdzi ze CHINY i ROSJA powinny sie wycofac, dochodzi do incydentow oraz ostrzalow jednostek amerykanskich oraz zostaje zatopiony Amerykanski lotniskowiec, po nerowym 12 kwietnia, dochodzi do rozmow pomiedzy USA, NATO, CHINAMI I ROSJA, Wladimir Putin i Przywodca Republiki Ludowej daja ultimatum Stana Zjednoczonym ze maja sie wycofac w ciagu tygodnia w przeciwnym razie grozi 3 Wojna Swiatowa, USA po tygodniu odrzuca propozycje i dalej bombarduje wraz z koalicjantami IRAN. 22 Kwietnia CHINY I ROSJA wypowiadaja wojne USA oraz kraja Nato, 23 kwietnia, nad Polskim niebem przelatuja 100 Rosyjskich oraz Bialoruskich mysliwcow bombardujac miedzy innymi Bialystok,Warszawe,Łodz oraz Lublin, 23 kwietnia, BIALORUS i jej wojska ladowe,bez wypowiedzenia wojny ostrzeliwuja polskie miasta(POLSKA jest zupelnie zaskoczona i nieprzygotowana, w kraju wybucha panika) LITWA, ŁOTWA, ESTONIA, nie pomagaja Polsce pozostaja neutralni.... ciag dalszy nastapi.

Gość malutkablondyneczkaaaa19
Ale, masz fantazje :O Założe się że jest 30 letnią grubaską na dodatek nigdy nie miała faceta i siedzi na kafeteri i pisze porąbane prowokacje :O

Gość tez mam 43 lata i bym chętnie
zaspokoił twoje żądze ;) :D

Gość poznanski kwiat polny
powiem ci młoda że nie wiem czemu tu się dziwić :D eureki nie zrobilas, kazdy facet w tym wieku poleci na KAZDA osiemnastke. wiec nie ciesz sie 🖐️

Gość poznanski kwiat polny
to pewnie zachodniopomorskie bo slaskie to by moze gwara zajezdzala :D

Gość o moj boze...
chore marzenia... lepiej powiedz ze masz takie fantazje..a nie zmyslasz... dziecino... dobrze ze juz wyroslam z tego glupiego wieku ;)

Gość nataaaalee
haha możecie mi nie wierzyć ale powiem wam że on nawet nie potrafi mi się przeciwstawić tylko robię to co chcę a on jest jak takie dziecko :D :D

nataaaalee hehehe tez z dolnego śląska jestem ferie macie jeszcze tydzien ale Wam dobrze ja pracuje w szkole więc wiem niestety ja wolnego nie mam ale cisza i spokoj bez dziaciaków :D tak to wieczny wrzask! moze nawet jestes uczennicą mojej szkoły?:P a jak to sie zaczelo z tym facetem, że zaczełaś go tak kokietowac on dał jakis sygnal czy takaś odważna?? pzdr!

Gość o moj boze...
taaaa...

Gość nataaaalee
jak go poznałam to od razu mi się spodobał , on tez często się na mnie gapił i obserwował więc postanowiłam wziąć byka za rogi, a nuż zalicze dobry seks :D

Gość nataaaalee
nie mam ferii nie jestem z dln. śląska i nie chodze do gimnazjum a 3 kl liceum ... :P

Gość Sylwia12
A mój chłopak ma 22 lata a ja 17 i mamy 2 dzieci .... ;) A tak poważnie nie za stary on dla ciebie .? Mój Tata jest w tym wieku ... :)

Gość nataaaalee
:D:D