Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PlatonPowiedział

dzisiaj idę na siłownie robić nogi i barki, a wy szczury?

Polecane posty

Gość PlatonPowiedział

kolejny nudny dzień z waszego życia spędzicie siedząc przed komputerem i pisząc pierdoły na kafeterii? ehh żal mi was... ja, właśnie zjadłem fileta z ryżem i surówką, za 2 godziny wypije suplement przedtreningowy i koło 15 na siłownie.. będe rósł w siłe i mase, czuje się z tego powodu dużo lepiej psychicznie i fizycznie a kiedy patrzę na te zapuszczone kobiety, z grubymi dupami, z brzuchem jakby połknęły piłkę i z fałdami na 'boczkach' to aż mi kurwa niedobrze.. zrozumcie, że aby osiągnąć doskonałość trzeba ulepszać się zarówno pod względem umysłu jak i fizycznej strony dziękuję za uwagę [cześć]

Gość jestes do duupyy
tez mam taką ochotę, ale tylko bieżnie wchodzi w gre ? wiosna idzie

Gość nie mam umyslu w takim
razie po co mi ekstra fizycznosc gbur :classic_cool:

Gość PlatonPowiedział
co wiedzial od innych i zamilk :classic_cool:

Gość takie tam duperele nic więcej
Każdy ma to co lubi :) Ty muskuły i rozumek w zaniku, inny fałdy na brzuchu i doktorat z fizyki kwantowej :D

Gość PlatonPowiedział
Jak wróce z treningu zjem surówkę z kurczaka, a potem zaczynam czytać Spinozę, Kanta i Schopenchauera, a wy niedoroby pewnie będziecie czytać co najwyżej program telewizyjny. Żal mi was

Gość Un homme fatal;)
Spinozy raczej nie zrozumiesz bo nawet ja nie od razu ..:D

Gość SlyszszKrzyk.
/// Ty muskuły i rozumek w zaniku, inny fałdy na brzuchu i doktorat z fizyki kwantowej /// nie bądź śmieszna.. skąd w ogole kurwa się wział ten głupi stereotyp, że jeśli facet dba o ciało i chodzi na siłownie to musi być głupi? ehh żal mi was wszystkich, którzy tak myślą..

Gość SlyszszKrzyk.
te sos.... link który podałeś nie działa to raz a dwa, skoro już wklejasz jakieś badziewia to chociaż streść o co chodzi?

Gość o nasz koksik kafeteryjny
wciąż ma ciekawe życie, że siedzi tutaj, na babskim forum:D za tydzień będziesz miał znów nowy nick? :D

@SlyszszKrzyk. link działa, tylko trzeba umieć obsłużyć kompa więcej, niż tylko przes skype i gg. trzeba skopiować ały link i usunąć space, bo inaczej nie rozpozna, nieuku. a na kafe zawsze linki wskakują ze spacjami takie długie.

przez* oczywiście miało być:D

Gość SlyszszKrzyk.
no co ty nie powiesz pajacu? wkleiłem cały link, usunąłem spacje i nadal nie działa, tzn stronka interii się wyświetla ale artykułu nie ma więc zbastuj z tymi tekstami o 'nieuku' bo akurat to nie ma żadnego powiązania ps. idź lepiej na siłownię bo pewnie wygladasz tragicznie

Gość Un homme fatal;)
"link działa, tylko trzeba umieć obsłużyć kompa więcej, niż tylko przes skype i gg. " ..Nauk...:D

Gość mi tam link działa a jak wam
nie działa, to używajcie google i wpiszcie sobie temat artykułu - w linku widać jak na dłoni, tylko główką trzeba ruszyć:)

Gość SlyszszKrzyk.
takie artykuły możecie sobie w dupę wsadzić po tytule wnioskuję, że jest tam coś o tym, że suplementy są niezdrowe? po pierwsze, wszystko trzeba używać z głową po drugie suplement sam w sobie nie koniecznie musi być przy chodzeniu na siłownie jest mnóstwo różnych suplementów, które z siłownią mają nie wiele do czynienia a po trzecie jeśli się wszystkiego boicie i uważacie, że każda używka jest niezdrowa to do końca życia nie pijcie alkoholu, nie bierzcie oczywiście żadnych narkotyków , odżywek itp a jedzenie tylko i wyłącznie naturalne, nie smażone itp...

Gość Un homme fatal;)
Ej, chłopaki uspokójcie się, noooooooo.......

Gość podszyw podszywa się pod
podszywa podszywa:D

A ja zjem wiaderko budyniu czekoladowego, popiję galonem nesquicka, na kolacje zjem boczku lodówki poleczkę i garniec kiszonej kapusty, oczywiście z chlebkiem... bochenkiem. Potem poćwiczę, myślę że jak walne się na wyro i wstanę trzy razy wystarczy żeby zachować swą kulistą ergonomiczną sylwetkę :P

Gość smrewer
/// A co to jest suplement przedtreningowy????????? Nie brzmi mi to zdrowo /// buahahahahaha, jak sie jest ciotą to wszystko brzmi niezdrowo :D

Gość smrewer
ja ciotą być nie mogę bo włożyłem sobie do anusa platynowy implant w kształcie walca, nawet jakby mnie mięśniaki gwałciły to sie i tak nie liczy :D

Gość wvncfw
a żryj sobie ryż jak chińskie biedne dzieci i kurczka nafaszerowanego hormonami. Ja od takiego syfu trzymam sie z daleka :O

Gość PlatonPowiedział
Platon powiedział że jego tata powiedział że on nic nie powiedział, a ja myślałem że on powiedział :O

Gość autortematuuuuuuuu
/// i kurczka nafaszerowanego hormonami /// uahahah oj dzieci

Gość PlatonPowiedział
hormony teraz we mnie tak buzują, że czuję się nie przymierzając jak młody BUK

Gość gergerge
up s*******e :)