Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cidjf8gg

CZY DLUGIE WŁOSY U KOBIETY RÓWNO PODCIETE NA DOLE A NIE ŚCIENIOWANE TO WIEŚ?

Polecane posty

Gość cidjf8gg

bo ja mam takie wlosy naturalne i długie proste do polowy plecow ale podciete koncowki prosto a nie wycieniowane i asymetryczne i uslyszalam ze tak sie nie nosi teraz dlugich wlosow bo to wioska i dawniej takie maryny na wsi tak nosily to prawda?

no czy ja wiem... ale jak włsoy sa da długie to nei wygląda to za dobrze, jest to niesymetryczne do ciała, ładne są takie do łopatek

Gość samotnaaaaaa
ja zapuszczam proste wlosy sa najfajniejsze i dluuugie oczywiscie mi sie nie podobaja cieniowane

Gość bzzzduuuuraaa
pytalam wielu facetow i oni jasno stwierdzaja, ze wiele zalezy od rysow twarzy, ale... generalnie wiekszosc tez stwierdza, ze najpiekniejsze sa dlugie i to wlasnie PROSTE, kiedy sa cieniowane nie widac ich piekna.. tylko takie mysie ogonki na koncach.. a pozatym, zadko ktora fryzjerka dobrze cieniuje, wszystkie leca na latwizne, i robia to niezbyt dobrze, znacznie lepsze sa wlosy sciete na prosto bez cieniowania:)

Gość wiocha jednak
tak równo wycięte włosy wyglądają jakbyś sama wzięła nożyczki i ucięła pukiel włosów. Lepiej wyglądają ścieniowane/

Gość mania81
patrzac z fryzjerskiego punktu widzenia: jak masz cienkie wlosy - lepiej cieniowac wtedy wydaje sie zejest ich wiecej bo traca ciezar i sie podnosza a jesli masz grube i ciezkie - to lepiej na prosto :) a jak juz to z bardzo lekkim bo potem sie robi kask na glowie pozdrawiam

Wszystko zależy od tego jak długie są włosy, czy są cienkie, czy grube i ogólnie czy pasują do ciebie. Jedna w cieniowanych będzie wyglądała źle a inna jak gwiazda filmowa. Musiałabyś zdjęcie pokazać.