Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koppooop

Mam 168 wzrostu i waze 54 kilo. Czy to za malo????

Polecane posty

Gość yooopoxa
i po co sie pytasz czy za mało? chyba widzisz, że chuda nie jesteś. normalna, przeciętna sylwetka

Gość hsderwyrwa
Skad mozemy wiedziec na ile wygladasz jak nie widac twarzy:P Sylwetke masz w normie:P BMI nawet pokazalo,ze masz niedowage:P

Gość sfdsfdgfgfhgj
to jestesmy rowiesniczkami :D jedno mnie dziwi, masz juz 27 lat wiec powinnas byc madrzjesza a dajesz swoje foty na forum?

Gość sfdsfdgfgfhgj
po sylwetce to bym ci dala 20 lat, bo sylwetke masz mlodą, ale wiadomo, twarz starzeje sie szybciej.

Gość koppooop
No pytam bo mowia mi ze za malo waze. Ktos mnie nawet spytal czy nie mialam anoreksji. Ale to moze dlatego ze chodze w spodnicach i nie widac moich nog, a gore mam chudziutka. Sama uwazam ze jstem za gruba w nogach ale gore mam tak chuda, ze juz nie wiem czy mam przytyc czy schudnac:/

Gość sfdsfdgfgfhgj
mi rodzice ciagla gadaja o anoreksji, ja waze 50 kg przy twoim wzroscie, a czasem nawet mniej jak caly dzien malo jem. po prostu olac i tyle.

Gość Likrojita
Wg mnie wazysz ok, ale nogi masz grube w ogole powiedzialabym ze wazysz znacznie wiecej cos kolo 58kg

Gość hsderwyrwa
hahaha moja matka mowi mi,ze wnet wpadne w anorekscje bo nie widzi jak ja jem a ona pracuje,wraca p[ozno do domu to jak ma widziec,ze cos jem!! poza tym nie lubie jesc tlusto a ona gotuje tlusto i sama robie sobie posilki! :D Autorko OK wygladasz:D Nogi masz takie jakie masz....nie 1ewsza i nie ostatnia osoba ma taka budowe sylwetki:P PS.Ja mam okropny brzuch i szerokie biodra bleeee

Gość koppooop
Ja wiem ale mi wstyd na przyklad zakladac spodniczki krotkie bo mam nogi grube :/

Gość pitolenie
Masz bardzo kobiecą figurę. Gadają, że masz łydki grube... wcale nie takie grube, ale zawsze możesz robić ćwiczenia wysmuklające nogi, poczytaj w necie. Krytykują Cię tylko pasztety co mają piękne chude łydki, ale za to brak talii, bebechy i łapy masywne jak u faceta. Zakładają później wielkie luźne bluzki aby to ukryć :)

Gość sfdsfdgfgfhgj
no widzisz a ja tez sie wstydze zakladac sukienki bo mam bardzo chude lydki, zero miesnia

Gość koppooop
Nie mam pieknej figury, ja wiem ze ne jest piekna ale chociaz zeby byla ok. A te nogi to wszystko psuja, Ale co tam ciesze sie ze w ogole nogi mam!!!

Gość tak czy nie.......888
wg mnie to nogi masz ok. nie sa szczuple, ale moga byc, takie przecietne , i wg mnie masz ksztaltne lydki , ja walsnie zmierzylam swoje i ja mam 34,5 cm w lydce. ale wg mnie to masz brzydki tylek (sorry) i za male majtki :P

Gość sfdsfdgfgfhgj
dokladnie, cieszmy sie ze w ogole mamy nogi

Gość AniulaAniulaijiji
ja przy tym wzorscie waze 62kg

Gość hsderwyrwa
Ja tez mam za chude lydki i dlatego nie nosze spodnic:/ Jedynie zima moge zalozyc spodniczke krotka bo wteedy ubiore na nogi kozaki i nie widac chudych lydek:D Autorko - skoro przeszkadzaja Ci Twoje nogi to poszukaj jakie cwiczenia musisz zrobic aby je wysmuklic:D PS.Mam kolezanka,ktora ma bardziej masywniejssze uda i nosi krotkie spodnice :D

Gość sfdsfdgfgfhgj
ja mam w lydce niecale 33 cm

Gość AniulaAniulaijiji
ja mam w lydce 36 a waze 62kilo wiec chyba okej

Gość koppooop
Ale jak orobi sie cwiczenia to chudnie wszystko.. Albo sa wieksze miesnie na nogach.. Nie ma ponoc cwiczen aby tylko lydki schudly-jak chudnie to wszystko. :/ Wiem ze mam za male gatki :D:D Ale po domu to co tam mozna tak chodzic. No nie mam ladnego tylka ale co zrobic wazne ze w ogole jest zdrowy i mozna normalnie siedziec i takie tam. Nie noo trzeba sie cieszyc z tego co jest co nie.. dziekujemy Bogu ze mamy nogi rece i mozemy ogladac swiat!

Gość sfdsfdgfgfhgj
a jaki tylek jest ladny bo nie wiem? z wszczepionymi silikonami? bo tylek wiekszosci kobiet wyglada jak autorki tematu, no chyba ze jakas jest gruba to ma wiekszy tylek i wyglada tragicznie

Gość hsderwyrwa
W lydce mam 28 cm.! Kostka mierzy 18 cm...to dopiero chudosc:/Mam to po babci bo ona tez ma chude nogi...:/

Gość hsderwyrwa
Autorko - dokladnie,dziekujmy Bogu ,ze mamy rece itp.:D Ludzie maja wieksze problemy!

Gość tak czy nie.......888
a dlaczego musisz odrazu odnosic sie do ekstrmalnych przypadkow: albo silikony w dupie,albo dupa jest gruba i duza? n sorry, ludzie maja naprawde rozne dupy, i akurat autorka ma raczej niezgrabna dupke.

Gość plisowana spudnica
Jest ok nie martw sie, masz fajna figurke