Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość say no to ACTA

dziękujęmy za inwigilację!!!

Polecane posty

Gość say no to ACTA
nikomu to nie przeszkadza?

Gość a tak w skrócie o co ho
dzi?

Gość say no to ACTA
ACTA to międzynarodowe porozumienie, które stwarza zagrożenie dla Internetu w obecnej postaci oraz godzi w podstawowe prawa i swobody obywatelskie.

Gość FREEDOM FOR INTERNET
say no to ACTA - czy mogłabyś skomentować, ewentualnie podyskutować w założonym przeze mnie temacie?

Gość say no to ACTA
pewnie daj link :)

Gość a tak w skrócie o co ho
czyli ze beda namierzac kto co pisze gdzie zaglada i beda mogli uznac cie za wroga publicznego,podłożyć cos na twoj komputer..Jasne że przeszkadza ,to nazywa się realizowaniem planu NWO ..

dobrze autorze,,, Ja już wiem o tym od dłuższego czasu.... Teraz kwestia postulatu "SAY NO TO ACTA" Jak to zrobić, aby faktycznie miało to sens i przyniosło skutek i rezultat ????

Gość say no to ACTA
no właśnie! trzeba pisać do naszego szanownego rządu który to 26 stycznia chce nas inwigilować pod pozorem walki z piractwem

Gość say no to ACTA
kiedyś nie wierzyłam w jakiś tam Iluminatów itp ale teraz jestem coraz bardziej przerażona próbami wszelkiej kontroli ludzi! to jest nienormalne bo wiekszość osób i tak powie 'ale co się da , ale co moge zrobić"? w konsekwencji tego będziemy niczym SZCZURY W KLATCE

wiesz.... nie ma głupich pytań, tylko głupie odpowiedzi... tyle powiem... trzeba przemyśleć problem, bo jak na stronie czytam: "Co możesz zrobić? Wiele rzeczy, od poznania sposobu, w jaki działa ACTA i dlaczego stanowi zagrożenie dla Internetowi i swobód obywatelskich do skontaktowania się z przedstawicielami swojego kraju zasiadającymi w Parlamencie Europejskim. Możesz też napisać piosenkę o tym, jakie uczucia wywołuje w tobie ACTA, stworzyć demotywatora lub obrazkowe makro ( la lolcat), zorganizować wydarzenie w swojej szkole w celu dyskusji i szerzenia informacji na ten temat etc." Szczególnie to napisz piosenkę.... To przyznam, że chce mi się śmiać :)

Czytam ACTĘ i czytam, i stwierdzam, że ten dokument tak właściwie pozwala państwom, w którym się zawierają, robić co chcą.

Gość say no to ACTA
chodzi o jakiekolwiek działanie, ktoś kto potrafi śpiewać napisze jakąś chwytliwą piosenkę opublikuje na YT to jest coś, działanie :) uważam że każda próba protestu jest lepsza niż nic :)

Gość też o tym czytałem
jest to skandaliczne i mam nadzieję że nie przejdzie

Gość say no to ACTA
ten demot jest super!!! mam nadzieję że trafi na główną