Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p;ofgnqpo

uwielbiiam siedziec z dzieckiem w domu--jak pomysle o pracy to mi sie niedobrze

Polecane posty

Gość p;ofgnqpo

robi:o admosfera tragoczna szczury ktory odwalilo jeden na drugiego kabluje babki niemile czasem przeszkadzaja w pracy plotki i zawisc ogolna w domu od kiedy mam dziecko jestem wypoczeta zadowolona mam czas dla siebie i dziecka ucze sie jezykow wieczorami bo mam sile mimo calodziennego pilnowania itp robie bizuterie i sprzedaje hobbistycznie mam na to duzo czasu teraz dbam o siebie-cwicze, jezdze na rowerku jak dziecko spi, wczesniej wracalam wyczerpana psychicznie i fizycznie z pracy wiec ani mi to w glowie maz mowi ze wygladam kwitnaco jak pomysle o powrocie mam ochote sobie strzelic w leb

a może ze swojego hobby będziesz w stanie się utrzymać na tyle, że nie będziesz do pracy wracać :) ?? przemyśl to :) Pozdrawiam ciepło :)

Gość p;ofgnqpo
az tak wydolna nie jestem zeby dalo to porządny pieniadz raczej to jest pare groszy tylko

Gość uihiulh
haha, ostatnio wszystkie baby ,ktore sie nudza w domu zabieraja sie za robienie bizuterii i mysla, ze maja do tego talent:D

mhm szkoda.... ja do tej pory zaczęłam się zajmować filcowaniem... idzie mi coraz lepiej i też myślę aby zacząć to wystawiać i sprzedawac :)

To zmień pracę. Ja znalazłam taką, że po dłuższej przerwie już mnie nosi i się nie mogę doczekać powrotu.

Gość p;ofgnqpo
ja bizuterie juz od dawna robie wiec to nie o to chodzi teraz mam wiecej czasu nie chce wracac do pracy;( Boze

Gość magalaga
musisz wracać do tej samej firmy? Szukaj innej pracy, nawet kosztem nizszych zarobkow Zycie ma sie tylko jedno, nie warto niszczyc sobie zdrowia i najlepszych lat zycia dla troche wyzszej pensji bo rozumiem ze to trzyma cie przy aktualnej pracy. Wiem ze zycie mało kiedy jest usłane rozami i nie zawsze mozemy miec prace ktora sprawia nam mnostwo satysfakcji ale bez przesady. A co na to Twoj mąz? Nie reagował na to ze źle znosisz atmosfere w pracy?

to gratulacje, nie widze problemu, skoro jesteś szczęśliwa i jest to Twój świadomy wybór, czujesz się dobrze i stać Cię na to by prowadzić takie życie to według mnie wszystko jest ok i gratuluję i życze powodzenia :)

Gość tterwa
Jesli masz stala umowe w firmie to pomysl o drugim dziecku :)

Gość p;ofgnqpo
daj spokoj myslisz ze ja tam kokosy zarabiam?? mieszkam w miejscowosci gdzie praca to LUKSUS nie wszystkim dana na moje miejsce setki

Gość ' m';m;lm
;lmnl;

Gość Dziewczyna zbyt samodzielna...
wróć na 1 dzień do pracy... zajdź w ciążę :) I na zwolnienie :)