Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czester1975

czemu normalny facet bierze se babke z obcym łebkiem....

Polecane posty

Gość czester1975

z góry sorry,ale musze to napisać . Po co facetom baba z dzieckiem ???!!!! Po co się za takie brać ??? Taka miała już gościa który zrobił jej dziecko i się rozstali , przychodZi teraz facet ,który jakoś poważnie myśli o życiu,chce założyć rodzinę i a tu co .... noż k**wa kula u nogi w postaci obcego bachora. Czemu to piszę,ano piszę to z powodu własnego doświadczenia.miałem tą (nie)przyjemność wdepnąć w taki związek z kobietą obarczoną tym ciężarem,myślałem : "kocham,to dam radę z tym żyć,może z obcym łebkiem nie będzie tak źle",k**wa jakże się myliłem ,wolałbym chyba już żeby ptak nasrał mi do otwartej gęby niż żebym miał powtórzyć ten okres w moim życiu,ale do rzeczy.Lekarze bo bachor choruje,jakieś krzyki w domu kiedy przychodzą inne łebki.Ale to wszystko to jeszcze mały ch*j,w czasie kiedy uprawialiśmy sex musiałem się ograniczać werbalnie,ani głośniej jęknąć ani se krzyknąć podczas wytrysku,normalnie klasztor. W końcu przerosło mnie to powiedziałem dość. Dodam,że normalnie pracuje,mam własną działalność,kasy starcza na wszystko. Od tej chwili spotykałem się tylko z wolnym kobietami,jak którąś poznałem i mówiła że jest obciążona bachorem to obrót na pięcie i narka. W końcu spotkałem tą jedyną z którą jestem od roku,razem mieszkamy .żadnych bękartów kręcących się po mieszkaniu. I żeby nie było planuję mieć dzieci ale WŁASNE. Dlatego dziwię się gościom którzy łożą na obcych wypierdków,albo są już tak zdesperowani że chwytają się byle czego albo są poprostu nieudacznikami życiowymi i tyle w tym temacie

Gość zminkna wam te pysczoki
no i co chcesz przez to przekazac, bo nie kumam

Gość tak sobie myślę...
"wolałbym chyba już żeby ptak nasrał mi do otwartej gęby" :d

Gość dsgrgt
wspolczuje ci ograniczenia umyslowego tepy ciulu

Gość kobiety także
decydują się brać facetów z nie swoimi bachorami w dodatku obciążonymi alimentami a to jeszcze gorsze. Kobieta przy najmniej dostaje te alimenty a facet ta kasę wydaje na chuja

Gość czester1975
nic nie chcę przekazywać,nie jestem księdzem. Chciałem tylko podzielić się moim doświadczeniem z tymi którzy być może czytają to forum i zastanawiają się czy brać babola z odrzutem czy też sobie darować. Ja tylko przestrzegam bo można nieźle wdepnąć.

Gość kobiety także
chron boże inne kobiety przed takim ciulem, nawet te bezdzietne

Gość czester1975
oczywiście dotyczy to też odwrotnej sytuacji.ale samotni faceci z odrzutem to na szczęście mały odsetek przypadków.

Gość czester1975
no trzeba tak robić by się ułożyło. A nie znała go miesiąc lub krócej i zaszła,potem została z dzidziusiem i dalej szukać nastepnego jelonka który przygarnie stadko ! inny dupnął a ty wychowuj. Noż kurwa !!! Jak nie jestem pewny drugiej strony to nogi razem trzymam !!! Albo korzystam z aborcji,zresztą ciągle zapominam że zyjemy w katolandzie a takie rzeczy to tylko w normalnej europie. Rżnęłyście się ??!! to trzeba ponosić tego konsekwencje a nie płakać później że jestem samotna z dzieckiem !! mózg jest do myślenia a nie do pieprzenia.

Gość czester1975
piękna,polska kwiecisto-poetycka wymowa.Pewnie jesteś inteligentem(tką) ?

Gość czester1975
no niestety w takim przypadku lepiej byc prawikiem niż jeleniem. Wychodzisz wtedy na podwójnego głąba raz - bo przygarniasz taką panią z wiadrem zamiast łona, dwa - łożysz n

Gość czester1975
no niestety w takim przypadku lepiej byc prawikiem niż jeleniem. Wychodzisz wtedy na podwójnego głąba raz - bo przygarniasz taką panią z wiadrem zamiast łona, dwa - łożysz na obcego bachora swoje ciężko zarobione pieniądze. PANOWIE obudźcie się - jest tyle wolnych ,fajnych kobiet bez balastu.Wystarczy poszukać. Nie idźcie na łatwiznę !!! Co najwyżej wygrzmoćcie porządnie taką mamusię z dzieciątkiem,ale nie pakujcie się w żaden poważny związek z nią.

Gość zinnka
Wspolczuje kolego, serio. Czlowiek, ktory nazywa dziecko "bekartem", potrafi lekcewazyc mala bezbronna istote, jest dla mnie smieciem. Jak widac pieniadze to za malo, aby byc czlowiekiem na poziomie.... Nikt cie nie zmusza do bycia z kobieta z dzieckiem. Nikt cie nie zmusza do utrzymywania innej rodziny. Nie chcesz - nie robisz tego. Proste. Ale nie masz prawa nikogo obrazac. Ani kobiety, ani dziecka. Bo to swiaczy o twoim braku kutury. Sposob, w jaki opisujesz ludzi jest zenujacy.

Gość Pit z Zusu
Ja cię nie rozumiem, przecież te wszystkie problemy z cudzym "łebkiem" będziesz miała także z własnym, do tego wstawanie nocne kolki ząbki itp. Chyba jesteś człowiek nie stworzony do wychowywania dzieci jakichkolwiek. I ktoś dobrze zauważył, z twoją wymarzoną po porodzie ci nie wyjdzie, bo hałas dzieci bo klasztor w sypialni itp to sam ją zostawisz w takim położeniu za które kobietami gardzisz... Dorośnij i wróć do tematu za kilka lat.

Gość lord stront
Eeeeeeeeee tam... To, że mężczyzna nie akceptuje, dziecka, którego nie spłodził, nie znosi jego krzyków i wszelkich kłopotów, WCALE NIE ZNACZY, że taki stosunek będzie miał do swojego, czy nawet adoptowanego, ale wspólnie decydując z żoną, przygotowując się do tego. Owszem gość mógłby trochę bardziej kulturalnie się wyrażać, bo dziecko niczemu nie jest winne, ale do do sensu zgadzam się w 100%. Żeby dobrze żyć w takiej sytuacji, trzeba albo kochać do szaleństwa (rzadkość), albo mieć problemy ze znalezieniem innej kobiety, albo ŚWIADOMIE WYBRAĆ, najczęściej na skutek rozmaitych własnych przeżyć i okoliczności życiowych.

Gość czester1975
może i jest żenujący ,może i jest poniżej krytyki. Ale nie piszę tego złosliwie. To co opisałem opieram na swoim doświadczeniu i doświadczeniu innych facetów.

Gość Pit z Zusu
Tylko że podstawową wada takiego męskiego myślenia jest oczywisty fakt że w 50% mężczyzna odpowiada za obecność tego dziecka u boku kobiety. Za bardzo mi się to kojarzy z wyrzuceniem na śmietnik zużytej zabawki. Może jakieś biedne "dziecko" ją przygarnie a jak nie to trudno, do śmieciary! Przedstawiacie kobiety-matki jako niewarte jakiegokolwiek zachodu, skreślacie na stracie z powodu ich potomstwa.

Gość czester1975
w sumie racja,dzieci nie są niczemu winne.Co nie zmienia faktu,że trzeba trzymać się z daleka od takich związków.

Gość Pit z Zusu
Ale nie dociera do mnie: dlaczego? Przecież nie każdy taki związek wymaga łożenia na dziecko pieniędzy, i to cholerne utarte przeświadczenie o wiadrze między nogami... Chodzi mi o to że nie od razu mieszkacie razem a facet zajmuje się z marszu wychowywaniem dziecka, skąd odruch " w tył zwrot" na starcie?

Gość lord stront
Oczywiście, że skreślamy, bo pokochać nie swoje dziecko, to nie każdy potrafi. To jest kwestia tego czego się oczekuje. Jeśli to jest pierwszy poważny związek, stosunkowo młodego mężczyzny to na 99,9% to jest pomyłka, bo nie tego on oczekuje od swojej kobiety, aby zajmowała się dzieckiem, a przecież ona musi i chce to robić. Po jaką cholerę więc, tak sobie utrudniać życie? Lepiej taką kobietę i jej sytuację zrozumie mężczyzna z bagażem doświadczeń, który zna siebie i wie, czego oczekuje, pragnie, co może znieść, czego nie. Mam kolegę, który się tak wpakował wieku 20, 21 lat. Jesteśmy rówieśnikami. Wtedy czyli naście lat temu, pukałem się w głowę, bo wiedziałem, że to jest gówniarstwo.

Gość lord stront
Skąd tył zwrot na starcie? To bardzo proste. - Pójdziemy jutro na imprezę do Ani? - Niestety nie. - Przecież tak bardzo chciałaś iść. - Nie mam z kim zostawić dziecka. /Nie mogę zostawić dziecka bo jest chore./Jestem taka zmęczona po chorobie dziecka........... A to tylko początek szeregu przeszkód i koniczności ich znoszenia.

Gość bułahahabułahahaha
dobrze, że są tacy faceci jak ty, i tacy, którzy nie mają problemów z nieswoim dzieckiem :) Kobiety, które są samotnymi matkami z reguły omijają takich jak ty szerokim łukiem - i spośród plewów wybierają dobre ziarno :) dlatego tak wolne babki najeżdżają na samotne mamy, bo zabierają co najlepszych facetów ;P a Ci najlepsi faceci nie mają problemów z ich dziećmi, bo są zajebiści, odpowiedzialni, widzą w tej kobiecie dobrą matkę i kandydatkę na zonę. Innym kobietom zostają męskie ochłapy w postaci takich cipek jak ty, drogi forumowiczu :) dlatego często jesteście porzucani, zdradzani i wymieniani na lepszego :) powodzenia z Twoją primadonną :D coś czuję, że niedługo ona z twoim bachorkiem bedzie szukała fajniejszego faceta, któy będzie lepszym ojcem i mężem :)

Gość lord stront
dlatego tak wolne babki najeżdżają na samotne mamy, bo zabierają co najlepszych facetów :D bez komentarzy

Gość czester1975
no dobra,to z innej beczki.... abstrahując od tego co wyżej napisałem.. No masz już tą kobietę z dzieckiem,kochasz ją i je.W jaki sposób masz zaakceptować biologicznego ojca tego dziecka,skoro on pewnie chciałby się z dzieckiem spotykać,pewnie jakieś kino,pizza. A ty siedzisz w domu i serce Ci pęka bo nagle tatuś sobie przypomniał,że jest tatusiem. A wizyt zabronić nie możesz. To też jest sytuacja przeciw takim związkom.

Gość czester1975
hehehe, "dlatego tak wolne babki najeżdżają na samotne mamy, bo zabierają co najlepszych facetów" mnie też rozbawił ten tekst :D napewno samotne fajne kobiety mają gorsze powodzenie u panów niż te z dziećmi :) przepraszam,ale może urwałaś się z choinki świątecznej :)

Gość marcin84wppl
mi by dziecko nie przeszkadzało,przynajmniej alimentow nie bede musial placić. Jak bym bral bezdzietną to zaraz jej sie dziecko ubzdura,a mi nie roznica czyj to bachor,to zawsze bachor na ktorego sie placi.

autor moze troche za bardzo zbulwersowany i za bardzo miesem rzuca w strone tych dzieci 'bez ojcow' ale zgadzam sie w calej rozciągłości. chociaz jestem kobietą. nie rozumiem facetow ktorzy wiaza sie z takimi kobietami 'z odzysku' . inaczej sprwa wyglada jak kobieta ma juz swoje lata, tzn mniej wiecej okolo 40 czy po, dziecko juz dorosle, no roznie w zyciu bywa, mogla po wielu latach malzenstwa sie rozwiesc, mogla zostac wdowa. ale mloda 20 kilku letnia z malym dzieckiem..samotna. jak to o niej swiadczy? dala dupy pierwszemu lepszemu ktorego nawet dobrze nie znala, jezeli tak szybko sie rozstali. niestety, tak wyglada prawda. jak sie pewnym nie jest, to sie nog nie rozklada. i zaznaczam, jestem kobietą.

Gość lwy i inne zwierzęta
zabijają cudze potomstwo nim zakopulują z samicą !!! To daje do myślenia.

Gość mmLena07
chcesz mieć własne dzieci, a co jak zginiesz po tym jak się urodzą? Nie chciałbyś, aby twoim dzieckiem i kobietą zaopiekował się inny mężczyzna?