Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfghdfg

kobiety w jakim wieku zaczelyscie sie starzec tak na poważnie ?

Polecane posty

Gość niemiła miłka
- widziałam dziewczyne z mojego roku na ostatnim roku studiów więc miala jakieś 24 lata - rozpacz! grube, obwisłe poliki i zmęczenie na twarzy z za ciemnym podkładem. stąd podkłady z tym mi sie kojarzą bo zawsze jak widzę przedwczesnie stare dziewczyny to mają na sobie ciemny gruby podkład i chodzą na solarium - dziewczyna 30 lat z wyglądu na 19-20, taka dziewczynka. Moja koleżanka widziała jak tamta pokazywała dowód. szok bo młodzinka. może geny. plus fajki plus stres. Ja mam czasem zmarszczki pod oczami jak sie uśmiecham kiedy akurat się stresuję lub nie wysypiam ale to chwilowe. myśle że zmarszczki mimiczne pod oczami to nie oznaka "prawdziwego starzenia"

Gość hjkfdhdfh
buhehehehe a co ma wzrost do starzenia??:O takiej głupoty nie słyszałam od dawna... a co do 30 lepiej wygladajacych to sama to zauwazyłam po kolezankach... dziewczyny mające po 20 lat mają zmarszczki wokol oczu i na czole co widac z odległosci 20 metrów... a znajome 10 lat starsze zmarszczek nie mają (moze te drobniutkie wokol oczu ale tam to chyba kazdy ma), jedna z nich chodzi na solarium, oczywiscie to nie zadne generalizowanie ale prosze sie tu nie bulwersowac i k.lapać ze to sciema jak wiem lepiej... niektore dziewczynki mogą tylko pozazdroscic gładkiej twarzy mojej 50letniej mamie ktora nigdy nie miała kremu do zmarszczek...uzywała najtanszych natłuszczających, ale to raczej geny bo jej siostry równiez nie wyglądają na swoj wiek a moja babcia ani obwisłej skóry nie ma ani nawet zmarszczek a stac ją tylko na niebieską niveę ale zaraz zaczną kłapać te ze zmarami ze to bujda ale co tam mi to zmarszczek przez to nie dodadzą :P

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam w pracy dwie koleżanki, są siostrami, jedna rocznik 85, druga 86. Zanim poznałam tą młodszą, a widziałm zdjęcia na nk myślałam że ma z 35 lat. Bardzo często chodziła na solarium a w tapecie codziennie śpi(nie przesadzam, kilka razy byłam u niej na noc i na własne oczy widziałam że nie zmywa makijażu, dopiero rano na chwilę przed położeniem mastępnego). Młodsza wygląda młodziutko przez filigranową figurę i fajny styl ubierania ale twarz... masakra. Ale wjej przypadku to chyba fakt że pali od 16 roku życia.

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moja mama też nie ma zmarszczek prawie wcale a ma 52 lata i zawsze używała bambino lub nivea bo po innych kremach skóra ją piekła. zawsze lat dodawała jej nadwaga, ale ona ma to gdzieś, tata ją kochał jaką jest i tyle

Gość tak sobie mysle...........
jasne jasne tutaj wszystkie wygladają 10 lat mlodziej i musza ciagle pokazywac dowody

Gość 32 latka
Racja w swietle dziennym widac wiek, po 30 u wiekszosci widac pierwsze oznaki starzenia, szybciej to musialy sobie chyba zapracowac na to, moze to byc 32 moze 35 zalezy od indywidualnych predyspozycji, kobietki przejrzyjcie sie w lusterku w swietle dziennym przy oknie lub na dworzu,wtedy wszystko ladnie widac,

Gość gość
Na studiach na medycynie bylo widac jak dziewczyny sie starzeja. Mysle ze tak po 3-4 roku juz widac to bardzo, zmarsczki wokol oczu poglebia sie bruzda nosowo wargowa, skora juz nie taka. U mlodej policzki sa takie troche pyzowate jak u dziecka pozniej to wszystko zaczyna powoli opadac. Moim zdaniem u kobiety liczy sie glonie mlodosc. Ja nawet jak bede mial 40 to z pewnoscia bede biegac za maks 20tkami