Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfghdfg

kobiety w jakim wieku zaczelyscie sie starzec tak na poważnie ?

Polecane posty

Gość hfghdfg

??

Gość niski smrodek
w moich oczach to 25

Gość hfghdfg
zlizuję językiem pleśń z salcesonu ozorkowego który leży w koszu na śmieci od 3 tygodni 👄

Gość misiunia niunia munia
21

Gość sdfghjkl
44 l

Gość niemiła miłka
jak to? j mam 25 i jestem dopiero u progu życia.. buzia jak pupa niemowlaka! to wy raszple musiałyście nieźle się łąjdaczyć pić palić narkotyzować się albo nie wiem co! myślę, że to chyba bedzie 40.

Gość fararafa_kobieta_nieszczesliwa
niemiła miłka to super :) ale co z tego skoro, peezdę masz zarośniętą jak broda Rumcajsa :D🖐️ a zwierza w niej więcej niż w borach tucholskich (((:classic_cool:)))

Gość Ja jeszcze jestem dosc mloda
ale mojej siostry kolezanka w wieku 35 lat wyglada gorzej niz moja w wieku 22, ta druga ma mnostwo zmarszczek

Gość Madmłazelllll28
ja odkąd skonczyłam 25 r,ż. zaczęłam obserwować zmarszczki na moim czole :(

Gość Ksenia50
ja w ogóle a mam 20lat bo poprostu ddam o siebie

Gość insza
ja mam 26 lat a czuje sie na 10 lat wiecej, jak przegrana jakaś,,, :/ zmarszczki na czole, zeby to tylko zmarszczki , ochydne bruzdy. Reszta jest ok. Ale chujowa praca mnie dobija za marne pieniadze, facet mnie zostawil po 7 latach bycia razem i generalnie wszystko mam gdzies...

Gość zalezy jak lezy
to wszystko od genow, mimiki twarzy, imprezowania zalezy etc. mama starsze kolezanki i mlodsze i nie jeden raz lepsza cere etc ma taka po 35 roku niz 25 latka ;)

Gość nati wroclove
ja mam 45+ ale nie starzeje sie bo nie chce - dbam o siebie

Gość thjhgjty
drogi autorze wspolczuje twojej przyszłej zonie bo bedzie bała sie przy tobie zestarzec.... a tak odpowiadając na twoje idiotyczne pytanie ja mam 25 lat i bez uzywania jakichs kremów wygladam młodziej niz 20latki. moze byc?? 🖐️

Gość thjhgjty
no i dodatkowo czuje sie na 16 lat i czasem sie zastanawiam co te młode dziewczynki ze sobą wyprawiają ze tak staro wyglądają?? to juz moja mama przy nich wyglada jak podlotek...

Gość hgghfgffgfg
27

Gość niemiła miłka
"peezdę masz zarośniętą jak broda Rumcajsa a zwierza w niej więcej niż w borach tucholskich " doceniam :D

Gość niemiła miłka
może przez podkłady? ja rzadko używam

Gość hgghfgffgfg
niemila milka ja w twoim wieku tez nie mialam jeszcze zadnych oznak starzenia, 25 lat, ale teraz mam 27 i juz widze pierwsze zmarszczki pod oczami, male ale są... a to tylko 2 lata roznicy. ja sie generalnie nie maluje wiec to nie wina podkladow ani pudrow bo nie uzywam

Gość thjhgjty
moja droga czy to ze jakas dziewczyna uzywa podkładów czy nie czy tez sie poprostu maluje to nic nie zmienia... trzeba wiedziec jak sie prowadzic i do tego dochodzą geny, niestety natura jest niesprawiedliwa bo niekiedy 30stki bez niczego wyglądają lepiej niz 20stki

Gość maturks4
U żony poważniejsze oznaki starzenia skóry (zmęczenie twarzy, zmarszczki) zauważyłem po 60. Co wcale nie znaczy, że zestarzała się psychicznie. Nadal można z nią "konie kraść"

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam 29 lat a często w jestem proszona o pokazanie dowodu przy zakupie alkoholu czy fajek. Mam 2 córki, starsza ma 10 lat. Mój tata bardzo długo młodo wyglądał, na solarium nigdy nie byłam, może dlatego tak się trzymam.

Gość hfghdfg
pewnie po prostu jestes niska drobna i bez makijazu:O

Gość hgghfgffgfg
ja w to nie wierze, ja tez na solara nie chodzilam :) nie wierze ze 30 latka wyglada na 20latke, takie sciemy to kazda moze napisac na forum... w swietle dziennym widac wiek

mam 168 cm i jakieś 68 kg. Od początku tego roku już 2 razy babka w sklepie poprosiłą mnie o dowód, po co mam kłamać, czasem się wkurzam już tym że stara baba ze mnie a traktują mnie jak gówniarę. Pamiętam sytuację z dzieciństwa jak mama kupowała coś na targu a kobieta mówi do mnie poproś brata żeby pomógł ci z tą siatką (chodziło jej o mojego tatę). Może naprawdę mam takie geny.

Gość mariner
starzenie zaczyna sie od glowy ! czyli mozgu,od sposobu jakim sie postrzegamy. ILEZ TO JEST PRZYPADKOW ZE STARZY CIALEM ,A MLODZI DUCHEM ! Moja obserwacja ,ze zawsze w takich przypadkach osobnik nie wyglada na swe lata :) bo za zdrowym duchem idzie zdrowie fizyczne:) Tak ze jak slysze o starzeniu sie 25 latki to zastanawiam sie nad jej zdrowiem psychicznym :) w pierwszym rzedzie !

Ale to nic dziwnego ze mając 20 kilka lat można być proszonym o dowód. Wszystko zależy od sposobu noszenia się. Ja do pracy chodzę w kostiumach, obsasy itd. I wyglądam poważnie. Moja kumpela jest niska, ma krótko ścięte włosy, nosi się sportowo i nie maluje ani trochę. Nie ma kobiecych ubrań ani gadzetów jak torebka czy szpili. I nic dziwnego, ze biorą ja za niepełnoletnią.

w sposobie ubierania też coś jest, bo mam raczej luzacki styl. Nie sportowy ale napewno nie elegancki. Dziś koleżanka w pracy mi powiedziała że w tym co mam ubrane wyglądam jak dziewczynka, jeszcze tylko dwa kitki powinnam sobie zrobić.

Gość hiuyiiu
przeciez na kafe kobiety mlodnieja i w wieku 40 lat musza pokazywac dowod przy kupnie papierosow:D:D