Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pati888

Fotograf na Śląsku

Polecane posty

Witam !!! Zdecydowałam się założyć ten temat bo dostaję już oczopląsu od zdjęć. Poszukuje dobrego fotografa na swój ślub w Katowicach. Po wstępnej selekcji moja lista na dziś : www.obiektiv.pl www.fotoslask.pl www.patrykwolanski.pl www.lookfoto.pl www.fotografbielsko.pl www.pieknydzien.pl www.pawelklima.pl Chyba że macie do polecenia kogoś, ale musi robić naprawdę dobre zdjęcia cena to sprawa drugorzędna. Z dwoma panami z tej listy jestem umówiona na spotkanie Dziękuję za pomoc

Gość Kasia-87
Też rozglądam się za fotografem na 29 września br. Nam najbardziej podobają się zdjęcia pana Łukasza Mikuć - jego strona: www.lukaszmikuc.pl. Niestety nasz termin ma już zajęty, ale może Pati888 skorzystasz. Pozdrawiam, Kasia.

Gość Ota ojtam
pati888+Kasia-87+kateZet=GŁUPIA REKLAMA www.agnieszkamandal.com pati888 nie trzeba było pisząc pierwsze takie pytanie rejestrować sie na czarnym nicku. Co do www.agnieszkamandal.com to dużo, dużo jeszcze nauki i proponuje zaprezentować się bardziej wiarygodnie.

Pan Mikuć to chyba jest nieprzyjemny, podczas rozmowy telefonicznej dał nam znać że nie stać nas na jego usługi i nawet nie chciał się z nami spotkać żenada. Kasia a tak apropo w kazdym watku o fotografi śłubnej na tym foum polecasz pana Mikucia choć nie robił ci zdjęć podobno, mega to dziwne !!!!!! Dam wam z nac jak będę po rozmowach z fotografami z mojej listy pana Mikucia czy jak mu tam odradzam.

Gość Kasia-87
Dziwne to jest to forum, jak zdążyłam zauważyć... Cóż, człowiek chce pomóc, doradzić, to wychodzi na "mega dziwnego"... A propos moich wątków, to raptem dwa razy poleciłam tego fotografa, bo po prostu podobają mi się jego zdjęcia i gdyby nie to, że termin ma już zajęty, to na pewno byśmy się zdecydowali. Nie wiem, Pati888, ale ja nie odniosłam wrażenia, aby był nieprzyjemny w rozmowie - wręcz przeciwnie. Nie wiem w ogóle po co te pytania, którego fotografa polecić? Niech każdy sam sobie wybiera wg swojego uznania. Pozdrawiam, Kasia.

Pytam bo czasem ze zdjęć na stronie wynika co innego niż to co dostaje się później, moi znajomi tak właśnie mieli fotograf na stronie zdjęci miał przepiękne a potem dostali szajs :( Pytam bo może ktoś miał za fotografa kogoś z listy którą podałam, była bym wdzięczna za opinie na ich temat , zdjęcia na tych stronach podobały mi się najbardziej. Lub ewentualnie par które są zadowolone ze swoich zdjęć. Nie chce opinii fotografów bo wiadomo że oni kierują się innymi kryteriami ani miłych pań robiących reklamę znajomym, albo jeszcze lepiej sobie :)

Gość Gala wrzesień
pati nie wybieraj fotografa z internetu który ma na stronie ewidentnie wybrane jedno czy dwa najładniejsze zdjęcia ze ślubu. Jeśli takiego weźmiesz to gwarantuje ze masz na sto procent zapewniona wpadkę. Tak samo jak spotykasz się z fotografem poproś o pokazanie pełnego zestawu zdjęć przynajmniej dwóch par. Z tego co słyszałam od znajomych co zajmują się fotografią ślubną że wielu fotografów kupuje zdjęcia na swoje strony lub robi zdjęcia z modelami do swojego portfolio

Gość a ja powiem jeszcze inaczej
Ale Tobie chodzi tylko o opinie o tych z listy? Bo u mnie w kancelarii 2 dziewczyny miały fajne zdjęcia (swoje ślubne) ale innych firm, też ze śląska. Ale nie będę podawać jeśli Cię inne nie interesują.

Chodzi mi najbardziej na opinii par młodych, nie tylko czy maja fajne zdjęcia ale jak fotograf podchodził do swojej pracy itp.