Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość referendiaa

nie mam przyjaciół, koleżanek...

Polecane posty

Gość referendiaa

w szkole, od dzieciństwa... poza szkołą miałam, a teraz już nie mam wcale w klasie mnie nie lubią, jestem śmieciem, wszystko przez moją nieśmiałość czy też fobie społeczną... chyba ją mam, a ludzie takich osób nie lubią zawsze będe wrakiem człowieka :(

Gość nalllllllllllla
ile masz lat

Gość Jak byłem mały to stale
Nie przejmuj się, też ta miałem kiedyś, ale zapomniałem już o tych czasach. Mam 22 lata poznałem w pewnym momencie wielu przyzwoitych i dojrzałych ludzi, szkoła...kiedyś się skończy i wtedy zacznie się to co dobre :)

Gość cvbnnmmmmm
a ja w szkole mialam tylko kilka kolezanek ale jak skonczylam szkole i studia zostalam sama jak palec i dopiero teraz zrozumialam jakim jestem smieciem. nudna niesmiala i malomowna. nikt takiej nie potrzebuje. wiem ze juz nic sie nie zmieni bo w moim wieku ludzie zakladaja rodziny a nie rozgladaja sie za zyciem towarzyskim. wiec jestem skonczona. witaj w klubie... choc... ty jeszcze moze masz szanse by kogos poznac na studiach i utrzymywac z nim kontakt pozniej.. a moze w pracy..

Gość mala499999992
taz mam ten problem jestem malomowna i na dystans ile macie lat ja 29

Gość cvbnnmmmmm
tak to jest... a ludzie mowia ze to trzeba sie zmienic, otworzyc sie , stac sie bardziej ciekawym itd. ale jak??? nie mozna zmienic swego temperamentu . mozna tylko udawać ale ile mozna zyc nie będąc sobą?? mamy przeyebane ze urodzilysmy sie z takimi szarymi i spokojnymi charakterami. dno. :(

Gość różowa pomarańcza
wyjdź gdzieś z domu do jakiegoś klubu,na basen,siłownie lub gdziekolwiek,tam napewno spotkasz ciekawych ludzi,trzeba tylko wyjść z domu i chcieć

Gość samotnaaaaaaaaaa
rozumiem bardzo dobrze ludzie mowial otwoz wyluzuj ale sie nie da a skad jestes ja siedlce

Gość lets get it
samotna a w jakim jestes wieku?