Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przy kazdym przebieraniu

Dlaczego teściowe nier myślą????

Polecane posty

Gość przy kazdym przebieraniu

Np. że ich synowa tez jest zmęczona a nie tylko jej córka, że może ugotowac jej obiad, albo popilnowac maluszka??? A nie jak jestesmy wszyscy razem to ona mówi, oj, jaka ty Kasiu jestes zmeczona ( singielka, mieszkajaca sama, pracujaca ), trzeba ci wałówki na tydzien przygotowac!!! A jak raz przyujechala do nas bo Syn byl chory, to nawet nie zaproponowala, ze cos ugotuje, wiec po 16.00 wrocilam i majac 7miesieczniaka na ręku obiad gotowalam :(

Gość Ksenia50
ja dopiero będe Teściową więc co mam robić żeby nie wku..... synowych:)

typowa maruda, co gada, uzala się nad losem innych ale jak by mogła pomóc to siediz cicho albo jej nie ma, dużo takich ludzi

Gość 12 lat
bo tesciowa kocha wlasna corke a synowej niE ELEMENTARY WATSON

Gość luuuu
ja swojej tesciowej nie nawidze wpieprza sie we wszystko

Gość u synowej tesciowa jest
GOŚCIEM, li i tylko :D chyba nie wymagasz od gościa, żeby Ci gotował ?

Gość już to widzę *
jak by teściowa u Ciebie chciała ugotować obiad założyłabyś topik pt" moja teściowa wpieprza mi się w gary"

Gość nie wiesz, że najgorsza
córka jest lepsza od najlepszej synowej? :D

Gość teściowa nie matka
synowa nie córka

Gość to nie o to chodzi ze nie daje
rady tylko straszne to jest, ze nic ludzie empatii nie maja. Jak ja do niej jade i jestem np. w wc i widze, ze nieposprzatane to przetre sedes i umywalke - oczywiscie ,zeby nie czula sie skrepowana i tyle - a ona nie moze ziemniakow obrac. Poprostu by gnat jej peknal w tylku.

Gość czy jasnowidz
A powiedz mi , czy uważasz swoją teściową za wróżkę i jasnowidza? Skąd ona ma wiedziec że czegos oczekujesz i chcesz od niej pomocy? POPROŚ JĄ a pewnie chętnie pomoże w miare swoich możliwości fizycznych i czasowych A ty wymagasz od niej domyślania się i jasnowidzenia we wcinaniu się w twoją prywatność....a potem będziesz ją nienawidziec że ona się wtrąca w twoje życie i dom. Zresztą widać w tobie negatywne nastawienie do drugiego człowieka i roszczeniowość...oj nieładnie.

nie! widzę, że nic empatii niektorzy nie mają:) Ona mnie tez nie prosi o pomc, a jw wspomnialam posprzatam, na swieta zawsze jade z plackiem, salatkami itp... zeby troszke jakos pomoc - tak mam z domu wyniesione, ze od razu wiem jesli ktos potrzebuje pomocy:) A przeciez młode mamusie wszystkie sa zmeczone i ni trzeba wielce sie domyslac:) a córka singielka nie musi prosic tylko mamusia sama do torby wklada:P

moja mama jak jestesmy w niedziele np. u nich na obiedzie i my z bratowa myjemy naczynia a ona wchodzi do kuchni i mowi - co dziewuszki? spakuje wam na jutro obiDEK TO NIE BEDZIECIE MUSIALY JUZ GOTOWAC. mozna? Mozna :)