Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemiła miłka

czy to prawda że cenzurują cały internet?????? i znikają darmowe seriale?

Polecane posty

Gość niemiła miłka

cooo?????

Gość obrazoburca..//
idiotów przybywa to na pewno prawda

Gość niemiła miłka
megavideo padło już i aresztowano właścicieli, przecież widzę ze go nie ma poza tym widziałam wiadomości

Gość VaVa38
niestety zaczyna się terror w imie naszego 'dobra' he he gdzie ja zyje

Gość niemiła miłka
mam wielką prośbe do hakerów żeby się postarali i żeby dało się coś zawsze załatwić, tak nie może być! to skandal, nie bede napychać kieszeni krezusom :o kogucim zwisom

Gość Jak byłem mały to stale
Polska w czwartke 26.01 (oczywiście tefałeny o tym milczą adając w kółko o tym samolocie) Polska "wchodzi" w ACTA, porozumienie międzynarodowe dotyczące praw autorskich zaprojektowane przez USA, co do serwisu MegaUpload (strona "braterska" megavideo), jego właściciele zostali aresztowani i grozi im do 20 lat pozbawienia wolności. Co do ACTA niewiele jest na ten temat informacji, ale proszę. Od siebie napiszę tyle, że porozumienia ACTA otwiera drogę do cenzury internetu, powoli trzeba się przygotować na NWO czy jak tam chcecie to nazwać, Wielki brat czy jeszcze inaczej : http://pl.wikipedia.org/wiki/Anti-Counterfeiting_Trade_Agreement http://di.com.pl/news/30776,0,ACTA_delegalizacja_wyszukiwarek_i_co_jeszcze.html http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,11000763,ACTA___Gazeta__pyta__Ministerstwo_Kultury_odpowiada.html http://www.dobreprogramy.pl/Co-wiemy-o-ACTA-26-stycznia-Polska-je-podpisze,Aktualnosc,29888.html

Gość niemiła miłka
to znaczy że nie będzie nic za darmo. nic sobie nie znajdziemy, nie przeczytamy, nie obejrzymy.

niemiła miłka Anonymous po zamknięciu megaupload zaatakowali strony amerykańskiego rządu i FBI i z tego co czytałem (na wp więc źródło cienkie) zapowiadają "odwet"

Gość będą cenzurować wszystkie
treści na portalach tyu mega upload itp , skończą się darmowe seriale na stronach typu iitv, pobieranie z torrentów będzie ścigane i takie tam a nasz premier z uśmiechm na swojej rudej twarzy się cieszy z podpisania tego

Gość niemiła miłka
zobaczymy!

niemiła miłka tu nie chodzi nawet o piractwo,którego nie popieram, sam kupuje oryginały, to tylko przykrywka, ACTA jest tak naprawdę wymierzona w informacje niewygodne. Mówi Ci coś Wiki Leaks ? Stwierdzili, że trzeba zwalczyć ten portal zanim ujawni jeszcze coś.., a poza tym informacje o treści dokumentu ACTA, która miała być tajna ujawnili właśnie "kolesie z wikileaks."

Anonimki moje kochane zaatakowały nasz polski ZAiKS. :D

będą cenzurować wszystkie Zrozum, nie będą ścigać wszystkich bo by musieli pół narodu ukarać, a to by się źle skończyło. ACTA ma służyć walce z niewygodną informacją. Media takie jak FOX kontrolowane są przez amerykańskie korporacje, ale internetu (czyt wikileaks) nie dało się kontrolować, ale się to skończyło...

Gość operatorzy internetowi
będa mieli obowiązek monitorować cały twój ruch w sieci , inwigilacja totalna !

będą cenzurować wszystkie Tu bardziej chodzi o niewygodne informacje, a nie pirackie kopie chodzi o wikileaks, tak mi się przynajmniej wydaję. Spokojnie, nie ma sie co tam za bardzo podniecać, większość z nas może spać spokojnie, chyba, że prowadzicie w sieci jakąś dziłalnośc zakazaną ;).

Jestem zwolennikiem zwalczania piractwa, ale jeszcze raz napiszę, że piractwo to przykrywka, wyżej podałem linki z informacjami o ACTA, warto się z nimi zapoznać by mieć świadomość, o co w tym wszystkim chodzi, ale jak juz mówiłem , przeciętny "kafeterianin" ,oże żyć w spokoju :)

nie można spać spokojnie tobie się może wydawać ,że chodzi o wiki leaks a mi się wydaje ,że chodz o kontrolę nad internetem, który jest ostatnim źródłem opierającym się masowej propagandzie.

poza tym wikileaks ujawnia afery i brudy rządów ! rządy chcą zamknąć usta ludziom !

Gość niemiła miłka
nie wiem co z cenzurą, podobno mają zamknąć nietóre przeglądarki! a to dla mnie ważne że mogę oglądać filmy i seriale bo nie stać mnie na kino ani oryginały, ciebie stać to sie wymądrzasz!

Gość bezsenstotalny namaksa
ani ekina ani serialeonline ani iitv.info mozna jeszcze gdzies w ogole cospooglądać?????

Gość niemiła miłka
iitv jeszcze jest. tak bez ostrzeżenia!!!!!!!!!! ps. kafe też zamkną :P

Playtube, tam jeszcze parę rzeczy działa, miśki. :)🖐️

Nie stać Cię na bilet do kina ? Współczuje. Nie wymądrzam się tylko piszę na temat faktów, nie, nie tych, które codziennie kupujesz w kiosku, polecam - http://www.youtube.com/watch?v=DOXeZInehCM

Właśnie takim społeczeństwem, które przejmuje się bardziej brakiem filmów niż brakiem dostępu do informacji, łatwo manipulować. Teraz pewnie posypią się podszywy. Spadam, wyżyjcie się.

Gość o co kamann?
mam jedno pytanie: czy będę mogła ściągać filmy z torrentów (do własnego użytku, bez rozpowszechniania). żadnej nielegalnej działalności nie prowadzę, chcę tylko ściągać filmy:p

Gość nie ocenzurują nie ma obawy
Macie pojęcie jakie straty by to przyniosło? Kiedyś rozniosło się, że Bronisław Komorowski korzysta z wikipedii i pewnie nie on jeden. Brak dostępu do darmowych zasobów spowolni pracę w wielu branżach i zmniejszy zyski. Nawet tzw. artystom, o których prawa autorskie niby chodzi nie opłaca się to, bo dzięki darmowej reklamie na youtubie więcej osób zna ich piosenki czy filmy = więcej osób kupi nową płytę bo więcej w ogóle o niej usłyszy.

z torrentów nie będziesz mogła korzystać 🖐️ nawet na własny użytek

Gość danusia33
co z chomikiem ?

Gość o co kamann?
to będzie tak czy siejecie panikę?