Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemiła miłka

czy to prawda że cenzurują cały internet?????? i znikają darmowe seriale?

Polecane posty

Gość doanuu
no wlasnie...dzis jest 20 a juz nic nie mozna ogladnac...szlag by ich trafil z tymi wy,yslami..

Gość o co kamann?
:O

Gość danusia33
wszystko usunęłam :( :( :(

Z megavideo i megaupload to w ogóle jakaś paranoja...Śledztwo ponoć trwa już od kilku lat, a oni na tydzień przed ACTĄ ich złapali...Nie chcę wyjść na fankę teorii i spisków, ale władze chyba od czegoś chcą odwrócić uwagę. :O

Gość o co kamann?
kurva już sama nie wiem czy to jaja czy serio to się ma dziać...przecież będą protesty, to niekonstytucyjne tak w demokracji inwigilować obywateli....a może to nie przejdzie? czy to jest zgodne z prawem?

Gość o co kamann?
dobra bez jaj- ściągam własnie 5 filmów. mam to wyłączyć w pizdu?:O nastraszyliście mnie, nie wiem co robić:O

Gość będą cenzurować wszystkie
protesty już są na całym świecie... protestowało między innymi google, wikipedia i wielu innych w polsce cisza a w telewizji bzdury w wiadomościach.

Gość niemiła miłka
władza zawsze zrobi na co ma ochotę, protesty się uciszą, nic z tego nie będzie z tych waszych protestów.

o co kamann? Kotek, oni w ACTCIE po prostu ZAOSTRZAJĄ prawo. Tyle. Wszystko zgodnie, ładnie, na różowym papierze. Ściągaj, ściągaj, przeca to jeszcze nie weszło.

Gość o co kamann?
co ty gadasz? a co ma do tego wikipedia?

Anglojęzyczna wikipedia na 24 godziny ''zablokowała'' dostęp do swoich dokumentów, mając na celu pokazanie, jak wyglądałby internet bez darmowej wiedzy. Ja się przyznam, że przeczytałam ACTĘ do 27 artykułu, dalej mi się po prostu nie chciało, straszne bzdury.

a no to ma ,że artykuły na wiki opierają się na źródłach zewnętrznych , na opracowaniach naukowych innych . http://forsal.pl/artykuly/585486,protest_wikipedii_ustawy_sopa_i_pipa_zrownaja_usa_z_dyktaturami.html

Gość o co kamann?
Dek Ty mi tu gadaj jak na świętej spowiedzi ( czytałaś te wszystkie papiery o ACTA). po 26.01 można te filmy kurva ściągać czy nie bo już mam kiełbie we łbie i nie wiem co robić:(

Gość doanuu
ten rudy donald jest zryty...niech sie wezmie za naprawe gospodarki panstwa a nie za takie bzdety...normalnie mnie trafi zaraz...

a no to ma ,że artykuły na wiki opierają się na źródłach zewnętrznych , na opracowaniach naukowych innych . http://forsal.pl/artykuly/585486,protest_wikipedii_ustawy_sopa_i_pipa_zrownaja_usa_z_dyktaturami.html

o co kamann? To ja Ci jak na spowiedzi, że jak dotąd w tej ACTCIE wyczytałam tylko histerię na temat kopiowania, rozpowszechniania, oznakowania cudzych towarów swoim znakiem i czerpania korzyści materialnych z tychże. Przeczytam jutro dokładniej i na użytek internautów zrobię proste opracowanie ACTY.

Gość o co kamann?
Dek to ja bym Ci była bardzo wdzięczna dobry człowieku za takie opracowanie bo my tu wszyscy już sraczkę mamy ze strachu:O

Gość say no to ACTA
również zamienniki leków będą nacenzurowane!

Gość danusia33
telenowele kolumbijskie też muszę usunąć ? :( kto będzie to ścigał ? Kolumbia ?

Gość o co kamann?
ale skąd pewność ze to gówno wejdzie? to pewne na 100%?

Dobra, dobra, bo powoli zapominam co tam nabazgrolili. Jutro wrzucę to opracowanie na kafeterię, pomoże mi w tym prawniczka, szukajcie uważnie. Dobrej nocy, muszę powolutku znikać. :0🖐️

Powoli i powolutku... Jak ja nie cierpię się powtarzać! 😠

Gość doanuu
czyli nic on line juz nie ogladne?kinomaniak iitv wszystko przestanie "nadawac"on line tak???