Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tj...

Kobiety, o co jej moze chodzic?

Polecane posty

Gość Tj...

Mam w pracy kolezanke (mezatka, ma dziecko), z ktora ostatnio dosc czesto wyjezdzam w teren w sprawach sluzbowych - odgorna decyzja szefostwa. Ostatnio zaczela mi opowiadac o swoim zwiazku, ze czesto sie kloci z mezem itd. Napomknela, ze dla niej malzenstwo to nie smycz, na ktorej mozna wiezic czlowieka. Lubi od czasu do czasu pojsc na dyskoteke potanczyc, ogolnie odreagowac stres. Przyznala sie, ze w pracy najlepiej jej sie wspolpracuje ze mna, sypnela tez innymi komplementami. Wczesniej jakos mnie zlewala, a teraz jej sie odmienilo. Kobiety, w co ona gra?

Gość ma ochotę na romans
i to z Tobą!

W nic :) nudzi jej sie :) najpierw będzie Cię podrywać mniej lub bardziej na serio a jak coś zrobisz/odwzajemnisz podryw wyprze sie wszystkiego i będziesz tym najgorszym :p

Gość Tj...
TYlko jest problem, bo ona ma meza, dziecko, a ja dziewczyne. Romans w pracy, to nie jest najlepszy pomysl.

Zapomniałam dodać że jesli nie dasz sie uwodzić to też nie będzie dobrze :p Na Twoim miejscu udawałabym że w ogóle nie zauważam że ona mnie podrywa.

Gość Tj...
Ona jest z tych kokietek, ktore lubia byc adrowane przez facetow.

Gość hehe :D
no jak nie wiesz?....chętna do łóżka!

Gość masz chłopie rację
Romans w miejscu pracy to nie najlepszy pomysł, ignoruj jej podrywy.

Gość swedzi ja cip...
i robi takie manewry. ogolnie dala ci do zrozumienia, ze jest gotowa i czeka na twoj ruch. decyzja nalezy do ciebie, czy ja splawisz, czy dasz poniesc emocjom.

Gość podaj mi namiary
na ta mezatke. dowartosciuje ja wzdluz i wszerz :D

Gość Nineczka :P
Kobiety, w co ona gra? a koniecznie musi w cos grać?

Gość wpadles jej w oko
Rutyna zakradla sie do jej zycia, wiec szuka pretekstu do spedzenia czasu z innym facetem, niekoniecznie liczy na bzykanko.

Gość punkt pierwszy
Chce Cię zaliczyć. Zwykła puszczalska. Stosuje męską taktykę, żeby Cię do łóżka zaciągnąć. Będzie opowiadać, jak to jej źle w związku a Ty jej ulegniesz. Chyba, że masz rzadką u mężczyzn umiejętność powstrzymania instynktu.

Gość ]hgfgv
poflirtuj z nią to sie dowartościuje, też byś skapcaniał w nudnym związku i szukał na boku flirtu.

jak to o co wiadomo! chce z Toba poflirtować, zabawić się, może przespać.. taka kobieca adrenalina, będziesz jej kolejnym toy-boyem. Nie warto się zastanawiać czego chce, ale czy Ty też tego chcesz? skusisz się? powodzenia;)