Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrologus centauri

HOROSKOP gratis dziś dla każdego w ramach badań !

Polecane posty

Gość 1...2...3
prawie 90 %sie zgadza choć jestem z drugiej a nie rzeciej dekady:)

Gość astrologus centauri
zbita z tropu Pierwsza dekada wodnika. Osoba przeważnie mająca swoje zdanie nie lubi jak jej się coś narzuca. Nie lubi robić niczego pod przymusem. Masz poczucie humoru spore. Uśmiechnięta. Tolerancyjna w sprawach łóżkowych tzn bezpruderyjna. Nie gorsza cię geje ani lesbijki. Nie ziejesz zawiścia ani zazdrością. Choć cenisz sobie tradycję. Lubisz sprzątać i gotować ale nie jesteś gospodarna jeśli chodzi o pieniądze. Często ci ich brakuje gdyż wydasz nie na to co planowałas. Jesteś wrażliwa na krzywdę innych cenisz oryginalność tzn nie małpujesz od innych ich pomysłów

Gość ruda małpa xx
A kiedy będzie moja kolej? 😭

Gość znamto
wodnik.17.02.1990r

Gość astrologus centauri
zbita z tropu Pierwsza dekada wodnika. Osoba przeważnie mająca swoje zdanie nie lubi jak jej się coś narzuca. Nie lubi robić niczego pod przymusem. Masz poczucie humoru spore. Uśmiechnięta. Tolerancyjna w sprawach łóżkowych tzn bezpruderyjna. Nie gorsza cię geje ani lesbijki. Nie ziejesz zawiścia ani zazdrością. Choć cenisz sobie tradycję. Lubisz sprzątać i gotować ale nie jesteś gospodarna jeśli chodzi o pieniądze. Często ci ich brakuje gdyż wydasz nie na to co planowałas. Jesteś wrażliwa na krzywdę innych cenisz oryginalność tzn nie małpujesz od innych ich pomysłów

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zostałam pominięta:(

Gość ruda małpa xx
A co ze mną??? Strzelec 29.11. 🌻

Gość astrologus centauri
ruda małpa oraz kto powróży macie dość podobne horoskopy choć różnice są inny księżyc w znaku ascendent pozostały układ planet. Ale tu mam czas tylko na ogólną charakterystykę. A więc nie ponaglajcie zwłaszcza ty ruda małpo bo jesteś niecierpliwa osoba. Pierwsza dekada Strzelca to osoby bardzo otwarte chętnie dużo mówią o sobie nieraz za dużo. A i coś chlapną bez zastanowienia i potem grzyzą się w język. Cenią pełną swobodę oraz niezależność nie znoszą jak im ktoś na karku siedzi i ich ogranicza i każe coś robić. Uciekną od takiej osoby szybko. Bardzo optymistyczne lubią się śmiać i szukać nowych wrażeń i podniet. Lubią zwiedzać i podróżować. Lubią szybko żyć jak dookoła się wszystko zmienia kręci. Nie ciułaja do skarpety. Mają otwarty umysł nie są fanatykami często wręcz są ateistami wyczuwając fałsz, którego nie trawią. Są często nerwowe i wybuchowe nie umia tłumić uczuć i płaczą. Są nieco naiwne i lekkomyślne. Niesystematyczne.Nie są kurami domowymi choć lubią gotować. Ale często mają bałagan. Jeśli chodzi o seks to bardzo go lubią. Lubią swoje ciało i bardzo dbają o niego.. Seks bez zachamowań. Wcześnie w te klocki zaczynają. Zwracają uwagę czy facet jest przystojny

Gość kobieta 15 01 81
:)

Gość koziorożec to ja
chyba to do rana zejdzie :-)...kawę trzeba zaparzyć :-)

Gość mirena...
Katarzyna,wodnik.14.02.1987 JESLI TEZ MOŻNA TO PATRNERSKI-RODZINNY PROSZE

Gość astrologus centauri
onaaa oraz pozostałe Panie proszę jutro i w kolejne dni odwiedzać nasza stronę. Postaram się nikogo nie pominąć. Ale proszę się przypomnieć. Pozdrawiam. Dobranoc.

Gość ruda małpa xx
DZIĘKUJĘ U mnie zgadza się w 90% :D Nie zgodziłabym się tylko z tym, że nie jestem ciułaczem, bo nim jestem...:D Nigdy nie szastam pieniędzmi i zawsze mam WYPCHANĄ SKARPETĘ "na czarną godzinę" :D A seks zaczęłam uprawiać w wieku 19 lat...:D Wszystko pozostałe zgadza się co do joty...:D

Gość ruda małpa xx
Miał być 🌻 dla Ciebie, Astrologusie...:D

Gość POZIOMKA0
SKORPION 13.11 CZY SIE UDA?

Gość to jak???
:)Będzie dzisiaj horoskop?

Gość lola22zślaska
koziorożec 10 stycznia

Gość astrologus centauri
Po zmierzchu czyli ok. 14.30 proszę się przypominać. Teraz robię porządki w mojej chałupce. Proszę przypominać kto stał pierwszy w kolejce wczoraj, jest na topiku i nie został obsłużony. Proszę również używać tych samych pseudonimów co wczoraj żebym wiedziała komu już odpisałam

Gość kobieta Rak
21 lipca bylam na drugiej stronie,prosze o wrozbe

Gość tzipka&tzytzki
ja byłam na pierwszej stronie! skorpion połowa listopada 🌻

Gość juza
17 marzec rybka :)

Gość astrologus centauri
tzipka połowa listopada czyli II Dekada Skorpiona. Skopiony z tej dekady są to wyraziste kobiety. Pewne siebie i mające duże poczucie wartości własnej. Lubią dyskutować, a nawet bywają kłótliwe. Są bardzo ciekawskie, lubią dociekać sprawy do sedna. Drażą temat. Dla innych są czasem uczynne ale bez zbytniej spontaniczności. Uczucia skrywają głęboko i nie lubią o nich rozmawiać ani dzielić się z innymi swym wnętrzem. Nie przejmują się normami społecznymi robią to na co mają ochotę. Żyją jak chcą. Są bezpruderyjne w sprawach seksu, lubią filmy erotyczne i nawet te hard czyli nie dla dzieci. Lubią facetów którzy wiedzą czego chcą. Nie lubią fajtłap. Dbają o swoje interesy chcą się dobrze zabezpieczyć finansowo nie są altruistami ani dyplomatami. Nie mają miękkiego serca. Często nie zostają matkami wielu dzieci gdyż wcale nie przepadają za niemowlakami aż tak bardzo. Cenią szczerość nie lubią jak się ktoś komuś podlizuje i włazi do tylka. Gardza takimi ludźmi. Uważają że stanowisko powinien osiągnąć ktoś kto naprawdę jest dobry w tym co robi.

Gość astrologus centauri
tzipka połowa listopada czyli II Dekada Skorpiona. Skopiony z tej dekady są to wyraziste kobiety. Pewne siebie i mające duże poczucie wartości własnej. Lubią dyskutować, a nawet bywają kłótliwe. Są bardzo ciekawskie, lubią dociekać sprawy do sedna. Drażą temat. Dla innych są czasem uczynne ale bez zbytniej spontaniczności. Uczucia skrywają głęboko i nie lubią o nich rozmawiać ani dzielić się z innymi swym wnętrzem. Nie przejmują się normami społecznymi robią to na co mają ochotę. Żyją jak chcą. Są bezpruderyjne w sprawach seksu, lubią filmy erotyczne i nawet te hard czyli nie dla dzieci. Lubią facetów którzy wiedzą czego chcą. Nie lubią fajtłap. Dbają o swoje interesy chcą się dobrze zabezpieczyć finansowo nie są altruistami ani dyplomatami. Nie mają miękkiego serca. Często nie zostają matkami wielu dzieci gdyż wcale nie przepadają za niemowlakami aż tak bardzo. Cenią szczerość nie lubią jak się ktoś komuś podlizuje i włazi do tylka. Gardza takimi ludźmi. Uważają że stanowisko powinien osiągnąć ktoś kto naprawdę jest dobry w tym co robi.

Gość meduza777
16.01.

Gość lwica z połowy sierpnia
zaczynałam 2 drugą stronę 3 dekada lew