Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrologus centauri

HOROSKOP gratis dziś dla każdego w ramach badań !

Polecane posty

Gość Aneta 24 lata
Autorko bardzo dziękuję Ci za tak dokłądnie opisany horoskop :) Jesteś naprawdę mądrą osobą. Ja też lubię obserwować i porównywać znaki zodiaku. Ale Ty masz większą wiedzę na ten temat :) Mój horokop jest trafny w 95 %, wszystko się zgadza oprócz tego "Otwarta w sprawach łóżkowych." Bardzo Ci dziękuję za horoskop i poświęcony mi czas, pozdrawiam serdecznie 🌻❤️🌻

Gość babakol
A czy strzelec z wagą to dobre połączenie??

Gość astrologus centauri
iwona 27.06 cenisz sobie ognisko domowe jesteś domatorką. Masz pewien dystans do otaczającego cię świata. Przywiązujesz się do ludzi oraz rzeczy np. Krem czy perfumy masz swoje ulubione i z nich nie rezygnujesz tak łatwo. Lubisz dzieci, pragniesz macierzyństwa. Czujesz się dobrze w tej roli. Jesteś dobrym współpartnerem np w interesach. Uczciwa i rzetelna. Raczej skryta jeśli chodzi o życie wewnętrzne. Nie ujawniasz otoczeniu swych uczuć. Praktyczną dobra gospodyni-i dobrze gotujesz. Oszczędna. Dobrze gospodarujesz pieniędzmi. Nie narzucasz swojego zdania. Temperament mierny tj. Brakuje ci zapału. Ale masz trochę konserwatywne poglądy. Często osoba dość religijna ceniąca tradycję.

Gość astrologus centauri
aneta 24 lata jesteś druga osoba po Rudej Małpie które przysłały mi tak szczere podziękowania (choć przecież tego nie oczekuje) i jasno się wyraziły co jest nietrafione. Reszta osób tylko prawda albo nie zgadza się lub nie w większości. I obie jesteście Strzelcami !

Gość astrologus centauri
no moi drodzy na dziś tyle. Są jeszcze inne rzeczy w życiu. Kto jeszcze chce horoskopu a go nie dostał a czekał przepraszam. proszę się przypomnieć jutro na naszej stronce. chętnie pomogę również w problemach z doborem partnera lub horoskop partnerski. Miłego wieczoru!

Mnie pominęłaś, byłam na 3 str skorpion 01.11.1972

Gość Aneta 24 lata
astrologus centauri - o proszę :) no właśnie, bo Strzelce to super znaki, konkretne i sympatyczne :)

Gość Angelaaaaaaaaa
łoooo :) jestem pod wrażeniem wszystko idealnie do mnie pasuje astrologus centauri mogłabym prosić o jakiś kontakt?? Bo chcialabym poznac troche swojej przyszłosci a widze ze masz dar do tego:) mój meil lettere321@wp.pl bardzo prosze o kontakt:)

Gość pseudo 22
Do "astrologus centauri" dzięki wielkie za horoskop, po prostu wszystko sie zgadza. Na prawdę masz dar. Jak przeczytałam horoskop to łezka mi poleciała, bo wszystko sie zgadza. Teraz jestem w trudnej sytuacji życiowej. Nie wiem jak wszystko sie potoczy. Jeszcze raz dziękuję za horoskop. Jesteś wielka "astrologus centauri".

Gość astrologus centauri
generalnie zajmuje się analiza charakterów. Ale to tak amatorsko. Profesjonalny horoskop sprawdza się komputerowo z podana data co do minuty urodzenia i miasta. I kosztuje niemało u profesjonalnego astrologa. Nie przewiduje przyszłości. Uważam że nie jest ona zdeterminowana. Oprócz astrologii zajmuje się jeszcze uzdrawianiem metoda REIKI

Gość astrologus centauri
zawsze możemy się tu spotykać jak chcecie. Możemy się konsultować. Najlepiej używajcie tych samych pseudonimów.

Gość astrologus centauri
PSEUDO 222 Do Ciebie zapałałam szczególną sympatią, i to nie dlatego że mi "słodzisz" ale dlatego że mi Ciebie żal i w pełni rozumiem. Bardzo lubię osoby spod znaku Ryb. Miałam fajnego kumpla takiego bliższego spod tego znaku. Bardzo miły chłopak a żona Lwica tak zatruwała mu życie że koszmar. Szkoda mi go było jak nic. Przez nią skończyła się nasza znajomość bo babka każda kobietę która z nim rozmawiała traktowała że od razu byli w łóżku. Cały czas go śledziła dzwoniła co 5 minut. Koszmar. Nie pozwoliła mu nigdzie samemu wychodzić. Normalnie niewolnika sobie zrobiła. Jakby to siłą można było kogoś zmusić do wierności i miłości. Dlatego Twój związek przypomina mi ta moja stara znajomość która nagle musiała zostać przerwana. Trzymaj się Aniu. Kiedyś może podejmiesz właściwą decyzję. Trzymam kciuki ! Pa

Gość astrologus centauri
tym co napisałam wyżej do koleżanki nie chciałabym oczywiście obrazić Pan spod znaku Lwa. Lew to silny znak, ma dużo zalet. Jeśli trafi na odpowiedniego partnera będzie to dobry układ np. Z wagą. Opisałam po prostu przypadek w którym była kompletna niezgodność charakterów. Jedna osoba dominowała a druga była jej całkowicie uległa bez prawa do własnego zdania nie było żadnego współpartnerstwa.

Gość PSEUDO 222
przeczytałam od Ciebie info - przeszył mnie taki zimny dreszcz i poczułam jakbyś stała za mną i analizowała moje życie.Tyle bym chciała napisać ale wstydzę się swojej naiwności. Mój adres to akf3@tlen.pl napisz proszę góry dziękuję ! ;)

Gość ja poproszeeeeeee
A JA MONIKA 24 O3 83 ........................... ??????????????????

Gość rafal''
09-04-1988

Gość astrologus centauri
Spotykamy się jutro po południu. Dobranoc.

Gość gosiak81
Pani wypowiedzi sa bardzo trafne ja-lew z sierpnia

Gość gosiak81
czy lew z lwem to dobre połączenie?czy taki związek ma przyszłość?jak ma w zyciu lew z połowy sierpnia?

Gość gosiak81
moja data urodzin 15.08.1981

Gość a.aa.a.a..a..a.aa
waga z października ;)

Gość gosiak81
moze cos na przyszłosc

Gość a.aa.a.a..a..a.aa
10.10.1989. (to ja ta waga z października) w zasadzie nie wiem o co spytać czy o życie uczuciowe czy o prace albo jaki kraj jest mi pisany... jaki zawód,jaki chłopak...

Gość gosiak81
z góry dziekuję za jakąś wiadomosć;)

Gość złakobieta
Jestem strzelcem też 19,12 ale 1976r U mnie zgadza się na 100 %.

Gość ewelinkaewelinkaaa
kozrozec, rok urodzenia 1988