Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrologus centauri

HOROSKOP gratis dziś dla każdego w ramach badań !

Polecane posty

Gość ciekawy tomasz
on 20.05.1985 ona 26.07.1990 czy to na pewno dobre połączenie:(

Gość astrologus centauri
koziorożec to ja 6.01 Osoba praktyczna, zaradna. Trzeźwo stąpasz po ziemi. Myślisz o swojej przyszłości, planujesz z rozwagą i ostrożnie swoje życie tak w sensie zawodowym jak i uczuciowym. Dużo energi poświęcasz sprawom materialnym, kochasz pieniądze. Niczego nie starasz się robić pochopnie, wszystko na chłodno analizujesz. Jesteś niewykle ambitna osoba nie zadowalasz się byłe czym jeśli chodzi o naukę i stanowisko. Stawiasz na solidność. Liczysz tylko na siebie a nie na znajomości czy układy.Pragniesz odnieść sukces zawodowy. Jesteś nieco chłodna osoba jeśli chodzi o wyrażanie uczuć. Nie ulegasz jakimś egzaltacjom ani nagłym porywom serca. Nie lubisz publicznego okazywania uczuć.Cenisz partnerów którzy osiągnęli jakieś stanowisko pozycję. Tym Ci imponują. Nie lubisz się zadawać z byle kim. Jesteś bardzo dobra gospodynią domową, oszczędna, pracowita. Dobrze gotujesz. Nie lubisz bardzo hucznych imprez i wolisz mieć małe grono dobrych sprawdzonych przyjaciół (np do wyjścia do kina czy teatru lub na inna ambitna imprezę) niż dużo znajomych z którymi nie łączą Cię żadne więzi. Lubisz sex jeśli się zakochasz jesteś bardzo zazdrosna o swojego wybranka, zdrady nie wybaczysz. Zaborcza osoba. Daj mu więcej swobody i nie ograniczał go.

Gość astrologus centauri
monika 24.03 jesteś bardzo energiczna, przedsiębiorczą osoba. Masz wielką wolę życia, siłę walki. Czasami przeceniasz swoje możliwości. Lubisz obserwować ludzi, sytuacje komentujesz to wtedy na swój sposób, często krytykując postawę innych ludzi. Bywasz kłótliwa i nieustępliwa, choć twoje złości szybko ci przechodzą. Czasem życie cię zaskakuje gdyż niedostatecznie potrafisz przewidzieć rozwój wypadków. dużo i chętnie mówisz choć nie zawsze szczerze. Np komplement. Cenisz niezależność i dużą swobodę, podróże, kolorowe barwne życie. Dużo osób z tej dekady lubi aktywnie uprawiać sport. W łóżku cenisz prosty ostry sex

Gość pytań mam kilka
Witam Ciebie Wrózko Mam do Ciebie pytanie dotyczące mojego związku ja 16.11 On 24.05 czy możesz mi cos powiedzieć, bo ostatnio trochę nieporozumień między nami

Gość astrologus centauri
pytań mam kilka trudny związek. Ty cenisz szczerość on jest krętaczem. Często mija się z prawda. On lubi sobie jaja robić i nawet żartować z Ciebie czasem może a Ty tego nie tolerujesz. Nie jest zbyt poważny. Nie ma między wami współpartnerstwa. Lepiej będzie na płaszczynie łóżkowej. Relacja tak jak Ty policjant On złodziej

Gość masajka11
prosze o wróżbę 12.12.1982

Gość astrologus centauri
panna 25.08 osoba pracowita, praktyczna. Lubisz mieć wszystko zaplanowane,poukładane. Praktycznie wykorzystujesz swoją wiedzę. Wszystkie swoje pomysły chcesz wykorzystać praktycznie. Masz poczucie humoru ale lubisz krytykować i pouczać. Trochę brakuje ci spontaniczności w działaniu. Trzymasz się regulaminów norm. Nie zawsze robisz to na co miałabys ochotę bo przejmujesz się tym że tak nie wypada lub co ludzie powiedzą. Lubisz pieniądze, chętnie i z zapałem je pomnażasz. Jeśli tylko masz taka okazję. Nie narzucasz innym swojego zdania. Nie pragniesz być w centrum uwagi. Jesteś trochę łatwowierna. Łatwo cię okręcić skusić atrakcyjna oferta. Często osoby bardzo religijne. W miłości jesteś wierna choć nie szczędzisz słów krytyki swemu partnerowi. Jesteś zazdrosna i pragniesz mieć go na wyłączność, lubisz się nawet nieco po matczynemu opiekować swoim kochankiem. Bardzo lubisz sex ale też się trochę tu ograniczasz nie jesteś spontaniczna nie zawsze robisz to co być chciała. Kierujesz się trzeźwością umysłu. Jesteś bardzo uczciwa. Dobra na wspólniczkę. Potrafisz być świetnym współpartnerem w interesach. Dobra gospodyni domową. Racjonalnie planujesz zakupy.

Gość gosiak81
a tylko dla mnie GOSIA 15.08.81

Gość ona007
ja: 05.06 on: 13.09 czy to ma szansę się udać ?

Gość UWAGA OTO CAŁA PRAWDA
astrologus centauri a asderka_aaa to ta sama osoba! Nie chce jej się wróżyć na poprzednim temacie to założyła sobie nowy.

Gość monika 24 marzec 83 rok
dziekuje zeprawie wszystko sie zgadzadza

Gość monika 24 marzec 83 rok
mam taki problem jestem teraz bardzo zagubiona mam dlugi bez pracy nie wiem co robic chcialabym zaczac uczyc sie jezyka i w przyszlym roku wyjechac do norwegi co o tym myslisz bardzo prosze o rade

Gość astrologus centauri
Proszę nie zachowywać się agresywnie. Po pierwsze to ja nie wróże. Ja stawiam diagnozy osobowościowe. Nie jestem w stanie wyświetlać za każdym razem wszystkich stron. Nie jestem komputerem.Ze dwie ostatnie sprawdzam jeśli ktoś jest aktywny i akurat się przypomniał to dostaje odpowiedź. A która to Pani jest tak niecierpliwą osoba że tak się nieładnie odzywa. Proszę podać datę urodzenia! Zaraz przeanalizuje Pani negatywne wpływy na Pani osobowość.

Gość astrologus centauri
Ty Idiotko Proszę o datę urodzenia. I proszę nie zmieniać pseudonimu bo znów będzie Pani czekać długo w kolejce jako nowa osoba!

Gość astrologus centauri
Jak napisałam nie przewiduje przyszłości. Moniko jak najbardziej polecam Ci naukę języków i wyjazd z naszego pięknego kraju ! I nie mówię Ci tego jako astrolog tylko jako socjolog (takie jest moje wykształcenie).

Gość Angelaaaaaa
astrologus centauri już mi wróżylas ale zauważylam ze były tam same zalety, czyżbym nie posiadała wad?? Podaje jeszcze raz moją date urodzenia 25.06,.1990 r. Czekam z niecierpliwością:)

Gość astrologus centauri
ja nie uważam żeby były tam same zalety. Twoje wady: 1.rezerwa wobec otaczającego cię świata tendencja do chowania się we własnej skorupie czyli w domu 2.tak jak pisałam lekki snobizm 3.zbytnie przywiązanie do rodziny i domowych pieleszy co ogranicza twój rozwój wewnętrzny jak i zawodowy. Masz mierny temperament i zapał do działania.

Gość Angelaaaaaa
uu rzeczywiscie zgadza sie;) nie miło jest usłyszec takie cos o sobie;p

Gość astrologus centauri
dziś nie mam czasu na nasze spotkania. Raz jeszcze przepraszam wszystkich którzy się nie doczekali odpowiedzi. Nie jestem w stanie nad tym wszystkim, tym bałaganem zapanować. Kto jeszcze jest chętny a był na wcześniejszych stronach jutro od godziny 18 tej proszę się przypominać. Miłego wieczoru!

Gość marcowa ryba
czy i ja mogę liczyć na horoskop? Kaśka 03.03.1985

Gość Irenika
Powtórzę swoje pytanie, wpisane na 7-mej stronie, bo czekam cierpliwie od dwóch dni i obserwuję topik, jednak na moje pytanie odpowiedzi nie znalazłam, więc pozwolę sobie przypomnieć:) Co sądzisz o połączeniu ja ur. 23.03.88 , on ur. 13.08.88 ? Będzie z tego coś dobrego?

Gość pumpaa
25 01 73 jutro są moje urodziny

Gość masajka11
ja tez się przypominam 12 grudzień 82r strzelec.Z góry dziękuję

Gość aurora borealisss
21.3. baran to ja poproszę o sobie coś :)