Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie żoneczka

jaki prezent na roczek ? od chrzestnej, dziecko praktycznie wszystko ma

Polecane posty

Gość taka sobie żoneczka

więc mam dylemat..kupiłam elegancką koszulę i sweter ale co jeszcze ? fajnego, pamiątkowego ...

Ja- jako pamiątkę na roczek- zawsze dorzucam książkę spersonalizowaną. Fajna rzecz, ciekawa pamiątka z cyklu takich co nie idą na dno szuflady. a jak dziecko rośnie to bardzo je cieszy taki drobiazg

Gość dfvcxz v
a rowerek dziecko ma ? są tez ramki na 12 zdjęc od urodzenia do roczku, może klocki? może bajeczki ? może mate wodna do rysowania na podłodze? moze chustawke montowana na futrynie?

nie każdy chce niszczyć futrynę , te ramki na 12 zdjęć są super i te personalizowane książeczki też;) Ja dostałam taki srebrny grawerowany smoczek super rzecz łyżeczki tez takie są ;)

Gość taka sobie żoneczka
a co to ta książka ?

Gość taka sobie żoneczka
rzeczywiście fajna sprawa..:) szkoda że to już jutro nie zdąże zamówić...nawet nie wiedziałam że coś takiego może być:))

Gość gość
Kup jakąś ciekawą zabawkę i np jakiś komplecik i coś na pamiątkę na allegro jest pełno ciekawych pamiątek.

Gość saranow
Witam, ja kupowałam dla chrześniaczki biżuterię personalizowaną. W sklepie intern. artess, mają tam też inne propozycje, metalizację przedmiotów równie ciekawa. Sądzę, że jest to coś zupełnie innego ciekawego. Ręcznie robiona ze srebra najwyższej próby. Polecam ARTESS http://www.artess.pl/sklep/