Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka27

nie mogę o nim zapomnieć

Polecane posty

Gość malinka27

Pomóżcie- jak zapomnieć o facecie, którego nadal kocham

Gość znajdź sobie jakąś Bi kumpele
:)

Gość malinka27
gdy słucham "naszych" piosenek to ryczę jak dziecko.... gdy czytam maile jak to bardzo mnie kocha to aż mnie dusi... skoro kochał to dlaczego zostawił??????????

Gość malinka27
upić się nie upiłam... pocieszyć się pocieszyłam... niestety tylko na chwilkę.. czułam się tak jakbym go zdradzała...

Z tym problemem to raczej na "uczuciowy". Tu raczej pisują osoby niedopieszczone seksualnie, lub dopchnięte na tyle, że realizują się w już w nieseksualnych pomysłach, robiąc robocze kółko gospodyń wiejskich. :)

Nowy w Mieście..... czy jak Ci tam. no teraz mi pojechałeś! wiem co piszę-i nie życzę sobie obelg. a to ,że opisuję swoje podejście do tematu nie znaczy ,że masz i możesz mnie obrażać. ja może tak sprawę załatwiam.wiec pohamuj się poproszę.

Jeszcze mi Michaił Pravda i widzę że jesteś strasznie przewrażliwiona. Nawet nie użyłem wulgarnego słowa w poście a ty już rozpisujesz się o obrażaniu. :O Coś raptem zasugerowałem a tu już ... :O Niedługo poruszę palcem u stopy i ktoś odbierze to jako atake :O :O Szoke :O :O :O Już nitz nie można napisać? :O :O

Nowy w mieście.. dobrze mnie zrozum. nie jestem przewrażliwiona-a chodzi mi jedynie o akceptowanie różnych sposobów odreagowywania takiej sytuacji.................. :P

To nie jest miłe, tak się męczyć. Doskonale to rozumiem bo też byłem zakochany. :) I tylko czas może wyleczyć takie rozterki, żadne "pójście w tango" , pieprzenie się byle z kim, by zapomnieć nie pomagają. Usiądzie dość dostateczna warstwa kurzu i będziesz wolna. :D Każdy w tym względzie ma swoją klepsydrę, innym jak z bicza strzelił a innym życia może zabraknąć. ;)

Gość faceci mają lepiej
bo szybciej zapominają, my dziewczyny latami wspominamy i rozpamiętujemy buuu:(

jako fajtłapa mogę ci poradzić nie zamykaj się na ludzi. Zmieniaj towarzystwo i baw się nie chodzi mi o seks tylko o przebywanie z ludźmi i zabawę jak będziesz radosna z byle powodu nawet najgłupszego szybciej zapomnisz niż jak byś miała siedzieć w domu i w myślach odświeżacz kotleta. Jak to śpiewał kazik w Celinie przyjaciele pomogą ci. Zyj, żyj bo żyjesz i to jest najważniejsze.

Gość faceci mają lepiej
ale wydaje mi się, że faceci nawet jak bardzo kochali, szybciej się potrafią podnieśc z tego, są mniej sentymentalni, nie zbierają kamieni i innych pamiątek związanych z ukochaną.

faceci są tak samo uczuciowi, nie wiem na jakiej podstawie nam to odbierasz nie jesteśmy robotami. Jak się temu głębiej przyjrzeć czasem kobiety są bardziej fanatyczne i mniej mają dystansu

Gość faceci mają lepiej
na podstawie obserwacji prosze pana🖐️

to mało widziałaś. Czy faceci ci się zwierzają często z nimi przebywasz? wciąż darze uczuciem dziewczyny w których się kiedyś zakochałem. wczoraj wysłałem miłe słowa dziewczynie która mnie olała dla innego ten facet ją rzucił a ona jest zaskoczona że ją próbowałem podnieść na duchu że uważam że jest ofiara losu śmieszne

Gość faceci mają lepiej
musze uciekac kiedys jeszcze zgłebimy może ten temat dobranoc🖐️

Gość Rales1
A tu specjalna prośba mojej żony - jeżli ma ktoś ochotę to niech napisze co by jej zrobił, jak przeleciał, itp. itd. Chciałaby poczytać co macie ochotę z nią zrobić. Z pozdrowieniami od mojej pani... Wklejam te zdjęcia bo ją to podnieca opiniujcie : http://tnij.biz/aebt/

Gość aron
Zakochać się ponownie w innym i to jak najprędzej.A pro po facetów.Czują podobnie,tylko rzadziej się do tego przyznają.Nam nie wypada i przez to niektórzy z nas cierpią niekiedy bardziej niż wy drogie Panie.

Gość gość
a dla mnie czas wcale nie goi ran..a tak bardzo bym chciała...:)

Co gorsza zastanawiam się, czy jest możliwe opieranie się pożądaniu? Czy można z tym wygrać? A może skazanym się jest na porazkę i zycie w schizofrenii?:O

Oczywiście że jest możliwe. A nawet wskazane. Wskakiwanie do łóżka żonatemu to zło :P

Na pewno w Twojej okolicy kręci się jakiś lepszy, nieżonaty "klin", musisz tylko dobrze się rozejrzeć i dać mu (oraz sobie) szansę. :)

To nie o to chodzi. Nigdy nie mialam problemów ze znalezieniem faceta.