Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniadanie przy kawie

pozycie malzenskie w srednim wieku

Polecane posty

Hej!Wojtekbezportek z Ciebie to raczej nocny Marek;)Malolata sniadanko...no padlam na kolana ,ze smiechu oczywiscie:DNaprawde optymistka ze mnie-przychodze do pracy,a kolega zmiennik: -a sniadanie przy kawie jak zwykle usmiechniete przychodzi:)I taka jestem,ale czasami mi sie przelewa gora,stad ten temat.I dzieki za mile posty,a niemile tez biore pod uwage i analizuje.

Gość wojtekbezportek
My to sniadanko ,naprawde wpadamy na siebie.....Daj jakies namiary , bo sie w koncu rozminiemy , a chyba szkoda.Przyjemnie by bylo sobie troche pobajdurzyc....eh.zmarzenia.

Gość wojtekbezportek
Kurde , nie kus , bo sie doigrasz , no mowie ci.A co u Ciebie? Jak humorek ostatnio? Z mezem juz wszystko ok.

Gość uważaj wojtek
Te grzybki to mogą być właśnie TE, na męża.....a ty wojtku posłużysz do próby generalnej...no wiesz ...warto wypróbować skuteczność grzybków a pasztet jako zasłona dymna

Gość wojtekbezportek
Mam nadzieje , ze nie jest az tak zle.Cholery zlo sie nie ima.Aczkolwiek nasze sniadanko jakos niesystematycznie nas odwiedza - pewnie cos obmysla , albo dogadza mezusiowi-pewnie znowu jajka przypalila?

ot usmialam sie serdecznie z tego postu powyzej,ale zaprawde jakas madrosc ludowa z niego bucha:)Ja ostatnio nic nie knuje-jest zimno wiec zawijam sie w koc i mysle ile minut moge powywyjac prawa reka na klawiaturze,pozniej testuje lewa reke a pozniej bzdurze tak na kafe obiema recami:)

Gość wojtekbezportek
Hej , wyczuwam Cie coraz czesciej - co u Ciebie ,sniadanko - czy zima tez Ci dokucza?

Gość wojtekbezportek
I znowu zesmy sie mineli -a ja tak czekalem.Gdzie zes byla tak dlugo?Szkoda moze kiedys sie zgramy...

Gość wojtekbezportek
O znowu zajrzalas ,sniadanko, milo mi.Wiosna idzie ,wiec gdzie ja mam Cie szukac?

Gość pustykorek
i tak sie rodzi zdrada...!!!!

nikt z was chyba sexu nigdy nie uprawial .Moze tylko prokreacje .Sex w srednim wieku ? To jest dopiero sex .Zadnych placzacych dzieci za scianą .Czas na realizacje najdzikszych marzen Samo zycie Tia ,pod warunkiem,ze nie ma sie takiego osmioletniego szpiega-tata ,a dlaczego ty mame meczysz?

ja też mam małego szpiega a raczej małą szpiegowniczkę ciekawą wszystkiego.... a co do grzybków i duszenia to czasem chętnie bym się podłączyła do tej opcji:)

Gość jateztakchce
Mój szpieg am 12-lat i ciągle mi zagląda przez ramie z kim i o czym pisze jak tatuś wróci z pracy to mu zaraz zda relację i jeszcze tatuniu go pochwali....tak synu pilnuj matki

to ciekawie masz ;) to ja nie mam jednak tak źle:)

Gość jateztakchce
No widzisz....mój syn do tego ma bujną wyobraznie .Stanowczo za dużo ogląda telewizji:D

ja tez czasami z kimś piszę, to część odreagowywania, co nie oznacza że od razu muszę rozbić coś zakazanego ale u niektórych stereotypy biorą górę nad wszystkim :)

do jesieni to jeszcze wszystko się może zdażyć po drodze ;)

Gość wojtekbezportek
No to ja juz wszystko rozumie ,sniadanko,-po prostu dzialasz w konspiracji.No to jak chcesz o zyciu szczerze porozmawiac?Taki maluch moze byc udreka,ale najczesciej jest slodki.Przeciez nie absorbuje Was caly czas.

zielono w kuchni dzisiaj u mnie-M w pracy, a ja pichce. salatka brokulowa brolul(ugotowac al dente) 2-3 lyzki ziaren (slonecznk,dynia,orzechy)uprazyc na suchej patelni ok 15 suszonych pomidorow(tych z oliwy) 1/3 kostki fety na patelni podgrzac lyz oliwy z pol lyzeczki curry i tym zalac salatke sol,pieprz z mlynka ,pogrzebac i wuala. drink szreka peczek pietruszki cytryna ze skorka troche wody i lodu potraktowac blenderem i dopelnic woda gazowana pic pol na pol z bialym wermutem na trzecie zupa ogorkowa,ale przepisu nie podam:P http://www.youtube.com/watch?v=mAmxCl-YAdU&feature=list_related&playnext=1&list=AVTGnpyrBl25yJoTprqERBPlu1ivMpOh0c