Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emma4

emerytura

Polecane posty

"Czuję prawdziwa swobodę, robie , co chcę, idę, gdzie chcę, nie mam wyrzutow sumienia,ze czytam, trace czas przy kompie, czy spotykam sie ze znajomymi." I tak trzymać. To się nazywa szczęście i radość z wolności.

do emerytki w normie ja tez uwazam ze teraz mam najlepsze czasy dzieci dorosle mam wiecej czasu na swoje przyjemnosci byle tylko zdrowie bylo na razie nie narzekam

Gość a ja jestem emerytką nie
no własnie, z dzicmi juz zero kłopotów, same przyjemnosci i odcinanie kuponów. I luz w kazdej sytuacji - znajomi od 0 do 90, łatwoiej sie zaprzyjaźniac, bo człowiek jest bradzije tolerancyjny

Gość Rales1
Witam. specjalna prośba mojej żony - jeżli ma ktoś ochotę to niech napisze co by jej zrobił, jak przeleciał, itp. itd. Chciałaby poczytać co macie ochotę z nią zrobić. Z pozdrowieniami od mojej pani... Wklejam te zdjęcia bo ją to podnieca opiniujcie : http://tnij.biz/aebt/

Gość kropeIka rosy
emma54 - jakim cudem jesteś na emeryturze w wieku 54 lat?

Gość mmmmmmmmożęee
była policjantka 15 lat pracy

Gość Mark+Iza
albo baletnica jak moja siostra :-P

Gość bluszczyk kurdybanek 34
Emma, a nie nudzi Ci się na emeryturze? Ja bym chciała pracować jak najdłużej, ale mam i bardzo ciekawą pracę, może dlatego :).

Gość jest pięknie
ja jestem też na emeryturze i jest pięknie miałam fajną pracę i miło wspominam, ale praca spełniła swoją rolę (mam na mysli jej dobry wpływ na psychikę), a teraz jest czas na wolność nie znam pojęcia nudy, nigdy się nie nudzę, a wreszcie mogę a nie muszę Czasu mi brakuje, na to wszystko co zamierzam i co lubię Jest naprawde fajnie, teraz wreszcie jest czas dla mnie i zamierzam ten czas wykorzystać tak jak lubię, jak rzeczywiście lubię a nie jak wypada przykład....nie lubię chodzić do teatru i nie chodzę a to przecież takie niepoprawne....ale czasami poświęcam się dla kogoś bliskiego i jednak organizuję teatr dla tej osoby a nawet czasem towarzyszę (taki rodzaj rodzinnego poświęcania się dla innych powodów niz zainteresowanie sztuką wystawianą w teatrze).

Gość gość
emmaroma ma ponad 60

Gość janinkaH
Na emeryturze można naprawde wiele zdziałać. Sama widziałam ze tutaj http://klubseniora.pl/ mają kilka fajnych propozycji dla seniorów. Mogę przecież zrobić sobie jakiś kurs komputerowy online.

Gość stańka
już taki temat jest,po cholerę zakładasz kolejny stary zgred z ciebie

Gość Morisonkaa
Nie wiem czemu ale teraz emerytura nie kojarzy mi sie z biernym leżeniem przed telewizorem.Szkoda na to czasu. Lepiej być aktywnym i cos zdziałać. Widziałam nawet kilka fajnych propozycji na http://klubseniora.pl/ . Teraz ludzie starsi mogą zdziałać naprawdę bardzo wiele