Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liliaskorpionica

Mam dwa różne kolory oczu

Polecane posty

jedne piwne drugie jasnozielone, dzisiaj wróciłam ze szpitala gdzie miałam terapię okulistyczną ze względu na wypadek, dostawałam różne preparaty bezpośrednio na spojówkę, mam plaster na oku które jest bardzo podpuchnięte wiec nie chcę się oglądać w lustrze, moja mama dziś zakrapiając mi oko stwierdziła że jest o wiele jaśniejsze od zdrowego, czy tak juz zostanie ? ps. od wypadku i tych leków minęło kilka tygodni a ten kolor nie ściemnia

uwierz mi, niewiele, na tym oku mam jedynie 25% widoczności, czyli jednym słowem zamazane wszystko, cud że jest chociaż trochę no i że mam drugie oko

Gość ergfergergewg
kazdy irydolog ci powie ze jak sa jakies zmiany chorobowe albo wlasnie po wypadku jakies zmiany to sie kolor oczu moze zmienic. byc moze wroci do swojego stanu poprzedniego, ale raczej po terapii okulstycznej ktora przechodzisz

ja pomyślałam od urodzenia o dwóch kolorach oczu:) to byłoby super..................................................... a z tym to jednak nie fajnie....ale trzymam kciukasy:)

Gość gość
Ja mam dwa inne oczy od urodzenia i z jednym okiem też mam problem bo też wszystko zamazane widzę niestety z tego co się dowiedziałam to większość osób które mają dwa inne oczy mają kłopoty ze wzrokiem

Gość gość
i pewnie kolezanke irydologa? :D

Gość gość
ja nigdy nie widziałam osoby z dwoma kolorami oczu(na żywo) społeczeństwo coś mowi na wasz widok?

Gość gość
Moja koleżanką ma od urodzenia różne kolory