Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość eeeewkakaa

co robic?? czy macie jakis pomysl dla mnie?

Polecane posty

Gość eeeewkakaa

moze tutaj mi ktos podpowie... co byscie zrobily na moim miejscu? moje dziecko zasypialo zawsze samo od noworodka do ok 15miesiaca zycia samo w łózeczku, tzn kladło się ją po kąpaniu wieczorem ok 20stej spać i wychodzilo sie z pokoju gasilo swiatlo zasypiala... tzn chwil;ke bylo slychac ze do siebie mowila albo ze sie kręci w łózeczku ale nie plakała... a teraz jakas masakra, ma 1,5roku , od miesiąca ma problem z zaśnieciem sama!!!!!!!! wazy 13kg, wiec nie bede jej uczyc na rękach usypiac , zreszta nawet na rekach nie dziala... napisze dokladnie jak to jest: po kąpaniu klade ją do łózeczka do spiworka, daje jej mleko, ona tego mleka nie chce wyrzuca je, wypluwa (a zawsze pila to samo mleko bez zadnych zmian) i staje w łózeczku i krzyczy wyciąga do mnie raczki i chce na rączki i jak ją wezmę to sie uspokaja (ale na rekach nie zasnie nawet jakbym ją 1 bujała!) uspokoi się chwilke na rekach odkladam ją do łózeczka proboje dac to mleko a ona nie chce znów i staje i wycaga ręce i tak cały czas!!!!!!!!! a jak ją na rece nie wezmę i np. wyjde z pokoju jak kiedys to robilam to wrzask taki że potrafi 30min albo i więcej plakac krzyczec zanosić sie uderzać głowka w łozeczko , krzyczy jak po szczepionce albo i gorzej! nie przesadzam;(. nie wiem dlaczego tak sie zmienila pod względem zasypiania wieczorem, kiedys tak nie bylo,.... nikt jej nie uczyl na rękach.... zawsze sama usypiala;(.// jedyne co dziala to to że musze okolo 1h leżec na kanapie w tym jej pokoju niedaleko łóżeczka w ktorym ona śpi.. musze udawac ze spie odwrocona do sciany! to jest męczące, a jak nawet ona zasnie po tej godzinie mojego lezenia tam to jak wychodze po cichu naprawde po cichu to czasami sie wybudzi albo zorientuje że uciekam od niej to szał i płacz;(*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować