Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibada

zła ACTA

Polecane posty

Gość xxx xxx x
źle będzie jak te zapisy wejdą w życie i politycy zamkną nam kaffe bo ktoś coś gdzieś złego o nich wspomni i już afera będzie na kaffe

Gość to nie jest wsyztko Twoja wina
Kafe raczej nie zamkną. Jak już to bardziej bym się obawiał atakowania jakiś poszczególnych osób, ale większość z nas prawdopodobnie będzie bezpieczna.

czy ja wiem czy będę bezpieczna? napiszę coś a jak jakiemuś politykowi się nie spodoba to co będzie? KARA czyli będę musiała milczeć!!!

Gość FREEDOM FOR INTERNET
Pragnę przypomnieć, że to ja zacząłem kampanię przeciwko ACTA na kafeterii, wątek miał 66 wypowiedzi.

Gość Tak jasne dzieci
Ależ się podniecacie tą ACTĄ :D

Gość wirusek złośliwiec
dokładnie - nie ważne kto zaczął i co zrobiło bo takie wyliczanki to dziecinada - liczy się cel jaki osiągniemy a im więcej osób się przyłączy tym lepiej :)

Nie sądzę by zastosowali restrykcje wobec przeciętnych obywateli, którym się coś nie spodoba. Myślę, że atak będzie na Wikileaks. Sama idea walki z piractwem jest OK.

Popieram, założyłem wątek głównie z wcześniej wymienionych powodów, jednoczmy się przeciwko podpisaniu ustawy ACTA! Wolność słowa i prawa powinny być przestrzegane, a nie łamane za plecami obywateli.

Gość Tak jasne dzieci
Hahah :D Ale mnie bawi to wasze pokrzykiwanie :D No i co z tego że tu napiszecie że ZŁA ACTA :D Co to zmieni?

Gość wirusek złośliwiec
no ale na przykłądzie megaupload - zamknęli stronę na której duża liczba osób miała legalne konta i przechowywała swoje pliki zgodnie z prawem i im się oberwało - tu chodzi o to, że gdy ktos nabroi na kaffe to nie będą ścigać 'kowalskiego' tylko dostanie się ogółowi bo kaffe będzie np tymczasowo wstrzymana do wyjaśnienia sprawy

Gość Tak jasne dzieci
no i dobrze.

Gość Tak jasne dzieci
zresztą akurat na kafeterii zadnych wartosciowych danych nie ma. Powinni tę stronę cenzurowac już dawno temu, chyba że ktoś lubi tematy w stylu "kutas do oceny"

wirusek złośliwiec Nie oszukujmy się, na tej stronie było masę plików nielegalnych, a na MV masa ludzi oglądała seriale. Właściciele firmy zostali oskarżeni z tego co wiem dodatkowo o pranie brudnych pieniędzy.

Tak jasne dzieci to nie wchodź na to forum jak Ci sie nie podobają tematy To nie jest kurwa big brother, nie maja prawa sie wpierdalać

Gość Tak jasne dzieci
Wow, ale agresja, bo w koncu ktoś posprząta ten burdel :D

Gość Tak jasne dzieci
Swoją drogą, to że Tobie podobają się tematy, wiele o Tobie mówi :D Oceniłaś już kutasy na przeznaczonych do tego wątkach?

Tak jasne dzieci W sumie racja, bardzo często pojawiają się tu hasła, że teraz już na pewno rząd nas zniszczy itp ;). Nie ma sensu robić burzy w szklane wody, a co de cenzury na tym forum, jestem jej gorącym zwolennikiem ;)

Gość wirusek złośliwiec
"Tak jasne dzieci" to co ty tu robisz ;] chyba jesteś jednym z tych, którzy są od psucia klimatu i wtrącania się we wszystko nie mają swojego pojęcia o czym piszą. Powiedzmy, że od tego momentu twoje wypowiedzi wyciśnięte z wielkim wysiłkiem z tego orzeszka, który sobie lata bezwładnie pod twoimi włosami będe ignorował ;D

USTALENIA BYŁY ZA NASZYMI PLECAMI - CZY TO JEST NORMALNE??? WG WAS?? Oczywiście. Jak większość ustaleń w historii świata, o małej ich liczbie się dowiesz.

Gość Tak jasne dzieci
Ignoruj, nie wiem w jaki sposób miałoby mi to przeszkadzać, Twoje prawo.

Gość Tak jasne dzieci
No jezeli dla kogoś wprowadzenie ustawy oznacza życie w klatce to juz rozumiem. :D Ustawa uderzy w nolifów którzy nie mają życia poza internetem. Wtedy fakt, moze byc Wam ciężko :D