Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibada

zła ACTA

Polecane posty

Tak jasne dzieci Twoje życie poza internetem jest tak zajebiste, że siedzisz o północy w piątek na kafeterii? :classic_cool:

Gość Tak jasne dzieci
Niektórzy pracują w sobotę i nie mogą imprezować w piątki. Imprezuję w soboty.

Gość Tak jasne dzieci
O tej porze? Bez przesady.

Idź spać, bo w robocie też będziesz pieprzyć takie farmazony jak tutaj

Gość Tak jasne dzieci
Lubię imprezować w klatce z niedźwiedziem, ponieważ jestem fetyszystą i zoofilem, szczególnie kiedy podczas seksu analnego rozrywa mi zwieracze :classic_cool:

Gość wirusek złośliwiec
"Tak jasne dzieci" o i ukazała się cała prawdziwa natura naszego trolika :D

Gość Tak jasne dzieci
Prowokacja marna. I napiszę jeszcze raz: Jak wam ktoś chce cenzurowac internet to jest źle, ale jak tutaj ktoś ma zdanie inne niż wy to najlepiej go wywalić z tematu i z nim nie rozmawiać. Szkoda że ocenzurować się go nie da, co? :D:D

Gość Tak jasne dzieci
:D

Po pierwsze - tylko jeden użytkownik użył wulgaryzmów względem twojej osoby, to tylko twoja nadinterpretacja, a po drugie - jestem otwarty na dyskusję, polemikę, po trzecie - przestań uważać się za wszechwiedzącego, na razie prezentujesz postawę aroganckiego ćwierćinteligenta.

super polska inteligentnie pojmuje sukces :/ dla nich ACTA to osiągnięcie niczym nobel pewnie lub wygrania w mistrzostwach europy

Gość Tak jasne dzieci
FREEDOM - do mnie mówisz? Przecież nic nie napisałam o wulgaryzmach wobec mojej osoby, więc nie wiem o jaką nadinterpretację chodzi.

Wybacz, zły synonim, może wyłożę to prościej dla ciebie - zasugerowałaś, że sceptycy naszej teorii tacy jak ty nie są tutaj mile widziani, a założyłaś to tylko na podstawie opinii jednej osoby. Ach, te kobiety.

Skądże, tylko żartowałem :) Myślmy pozytywnie, coraz więcej osób wie o ustawie, facebookowa grupia NIE dla ACTA składa się już z ponad 3000 członków. Wiadomość rozprzestrzenia się niczym czarna ospa.

Gość Tak jasne dzieci
Ale ja nie jestem sceptycznie nastawiona do waszych teorii. Ja nawet rozumiem że macie poczucie jakiejś niesprawiedliwosci i chcecie o coś walczyć. Tylko po 1. jakimi metodami? No litości. Przez demotywatory? Po 2. walczycie przeciwko czemuś, co nie wiadomo czy będzie miało jakiekolwiek skutki dla przeciętnego człowieka.

Gość Tak jasne dzieci
Jesteś osobą która myśli że obrażaniem i wulgaryzmami udowadnia się swoje rację, więc wybacz, ale akurat z Tobą nie podejmuję żadnej dyskusji.

Po pierwsze, staramy się przekazać wiadomość wszelkimi sposobami, przynajmniej ja nie wchodziłem na demotywatory od roku, a po drugie - zaprzeczasz sama sobie, twierdząc, że nasza teoria jest śmieszna, ponieważ podchodzi to pod nieposzanowanie poglądów, zresztą po przeanalizowaniu rozkładu sił zwolenników i sceptyków zapewne jesteś w śmiesznej mniejszości.

Gość Tak jasne dzieci
Jak zaprzeczam sama sobie? Nie mówię że wasza teoria jest śmieszna, mówię że śmieszna jest panika która powstała i metody jakimi chcecie osiągnąć "sukces" - chociaż nie wiem co miałoby nim być.

Akurat z ostatnią częścią twojej wypowiedzi muszę się zgodzić, nie mamy pewności, ale zakładamy najprawdopodobniej taki scenariusz. Szczerze mówiąc, założyłem temat w razie przejścia ustawy, mówiąc potocznie ''licho nigdy nie śpi''.

Gość Tak jasne dzieci
Zresztą myślę że gdyby podzielić społeczenstwo polskie na 3 grupy: 1. przeciwni ACTA 2. neutralni wobec ACTA 3. popierający ACTA to 2 grupa do której i ja należę byłaby jednak dość liczna :D

a czego się spodziewałaś na kafeterii? :) Zaczęłaś dyskutować pare godzin temu, na innych topikach, jak jeszcze się powstrzymywałam od wulgaryzmów. Minęło tyle czasu, a Ty nadal nie wiesz kompletnie nic o temacie w którym próbujesz zgrywać najmądrzejszą