Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibada

zła ACTA

Polecane posty

Amerykanie dzisiaj z powodu znaczącego protestu przeciwko podpisaniu ustaw SOPA i PIPA(tak, wiem, eufemizm :D), a petycję podpisało łącznie 3 miliony Amerykanów, a angielska Wikipedia(tworzona przez wszystkich obywateli anglojęzycznych krajów, w tym Amerykanów) została odcięta na całą dobę, więc to wielka sprawa. http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,10991398,Wikipedia_odcieta_przez_cala_dobe__Najwiekszy_protest.html

Gość Tak jasne dzieci
Zaczęłam rozmawiać godzinę temu, i przez tę godzinę jakoś zachowuję spokój, jeżeli Ty tego nie potrafisz - trudno, ale nie wiem w jaki sposób miałabym się czuć zobowiązana do rozmowy z Tobą po przeczytaniu wcześniejszych Twoich wypowiedzi.

Nadinterpretacja to twoje drugie imię, co? Nie musisz gadać ze mną, chodzi mi o ogólną dyskusję. Powtarzam kolejny raz: poczytaj trochę o tym wszystkim, jest pełno linków, wejdź na fejsbuka, cokolwiek. Dopiero wtedy się wypowiadaj. Może i jestem wulgarna, ale nie wpierdzielam się w sprawy o których nie mam zielonego pojęcia.

Gość Tak jasne dzieci
Przeczytałam o tej ustawie podejrzewam więcej niż większość krzykaczy z facebooka razem wziętych, i dlatego jestem spokojna i nie wierzę w żadne "zamykanie googli" czy "cenzurowanie maili" - a i o takich głupotach można przeczytac w "apelach o pomoc". I podkreślam po raz chyba 10-ty - dla PRZECIĘTNEGO użytkownika internetu ta ustawa nie zmieni totalnie nic.

Gość Tak jasne dzieci
I ponieważ wybieram się spać to jeszcze powiem Wam jak będzie. Ustawa zostanie podpisana, panika będzie przez kilka dni ogromna, a później się wszyscy zorientują że - o mój Boże!- NIC SIĘ NIE DZIEJE!

Podkreślam po raz setny - jesteś niedoinformowana, zapoznaj się lepiej z tematem , ale wątpię żeby coś dotarło do twojej upartej głowy, mimo moich mocnych argumentów. Ogarnij się.

jakby nie zmieniła nic w życiu obywateli to na całym świecie nie byłoby żadnych protestów i nie byłaby uchwalana po cichu ale Ty oczywiście wiesz lepiej :D chyba pracujesz dla naszego rządu :D

Gość Tak jasne dzieci
No to ok, stresujcie się dalej. A ja wam mówię że nie stanie się zupełnie nic. ;-]

Gość Tak jasne dzieci
Masz rację, jestem ignorancką pizdą kopulującą z niedźwiedziem, chapającą dzidę głupoty i księży.

Gość syberyjski kochanek niedźwiedz
"Tak jasne dzieci" chodź już spać do swego misia - nie ośmieszaj już na forum swej osoby.

Gość Tak jasne dzieci
Tak, macie rację, idę spać, a Wy dalej "informujcie" i bawcie się w podszywy :D

Gość Tak jasne dzieci
A mogę cię nazywać Puchatkiem? :classic_cool:

Gość Tak jasne dzieci
A przygniatający argument usłyszałam jeden "były protesty, więc pewnie jest zła" :D

Gość wirusek złośliwiec
ufff wreszcie poszła spać ;D

Gość Tak jasne dzieci
MORDA PODSZYWIE! JESTEM MURZYŃSKIM GEJOLESBEM, ZOOFILEM I MIŁOŚNIKIEM SYBERYJSKICH NIEDŹWIADKÓW :classic_cool:

Gość melinianek
jeseli tyle stron ma zniknąc...bo są objęte prawami autorskimi to co nam zostanie....?...kto z takowego bd korzystał...skoro nic w nim nie bedzie?bye...bye....internecie.

Gość mariner
a tak wyglada mapka protestow przeciwko ACTA w Europie.Nie jestesmy osamotnieni:) Precz z PoPiSem !