Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknaisamotnadama

Dlaczego jestem sama??

Polecane posty

Gość pieknaisamotnadama

Jestem kobieta ktora o siebie dba , faceci to zauwazaja nie mam problemow ze znalezieniem faceta a wzasadzie ja nie szukam sami mnie znajduja od pewnego czasu .Moj pierwszy chlopak bardzo mnie zranil , poprostu wykozystal , chodzilo mu tylko o jedno a caly czas mnie oklamywal ze mnie kocha przezylam rozczarowanie , jestem kobieta z zasadami po tym co sie stalo , musze kogos dobrze poznac zeby z nim pojsc do lozka mam obawy ze znowu bedzie tak samo to juz troche trwa ale moich zasad nie zmienie , poprostu sie szanuje . Chcialabym zeby faceci wlasnie o mnie walczyli a oni jak dostaja kosza w tej sprawie to milcza . chyba nigdy nie bede szczesliwa;((

Gość fretka-tchurzo
niby dlaczego to maja o ciebie walczyc? jest od diabla bab o ktore walczyc nie trzeba i to jest normalne. dwoje ludzi sie spotyka i robia sobie dobrze bo tak im przyjemnie. a ty jebana ksiezniczko jakies fachy walisz.

Gość pieknaisamotnadama
fretka-tchurzo przyjemnie jest jak facet zdradza ??

Gość dziś na pomarańczowo
nie przejmuj się tak bardzo tymi facetami. życie się na nich nie kończy. a to, że jak nie chcesz iść z nimi do łóżka, to Cię olewają, to raczej wina wszechobecnych kurewek, które za drinka pieprzą się z kim popadnie w klubowych kiblach. skoro jest łatwy seks niemal za darmo, to nie ma się co dziwić, że nikt się nie stara, bo i po co? dla większości facetów kobieta to tylko obiekt seksualny, oni uczuć wyższych raczej nie mają, nie czują takiej potrzeby, a skoro jedyne, co ich naprawdę interesuje, to seks, to nie będą tracić czasu na zdobywanie, bo mogą to mieć szybciej, łatwiej i przyjemniej. to nie jest ich wina, tak ich natura stworzyła i nie ma na co się wkurzać. ja generalnie temat facetów olałam z góry na dół, za stara już jestem na to wszystko, po prostu mi się nie chce. jak sobie pomyślę, że miałabym iść na jakąś randkę, to mi gorzej. dobrze mi samej i nie potrzebuję faceta do szczęścia, szczególnie, że Ci lepsi, którzy ewentualnie mają jakieś uczucia i tak już dawno są zajęci.

Gość dziś na pomarańczowo
co innego z kobietami. one maja zupelnie inne podejscie. mozna z nimi pgadac i wyzalic sie. wiec moze sie zaprzyjaznimy?