Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakatarynaaaiioo

męskie ciała

Polecane posty

Gość jakatarynaaaiioo

Ale nie takie typowe miesniaki albo 'sliczni chlopcy'. Uwielbiam meskie ciala, takie z brzuszkiem, z zarysowanymi miesniami.. ech, ciezko tytlumaczyc, ale kobiety beda chyba wiedzialy , o co chodzi;) Na pewno tez lubicie przystojniakow z malym brzuszkiem, a nie umiesnionych sztywniakow. Ma ktos chec pogadac o meskich cialach?;D

Gość mój kierownik
pod 40.mały brzuszek,szpakowaty,jeśli o to ci chodzi maniery jak w średniowieczu co za facet.Aż chce się krzyczec gdzie ci meżczyźni!!!!!

no, to własnie jesteś następna, która przyznaje, że lubi takich jak ja, trochę mięśni tam gdzie powinny być, brzuszek na swoim miejsciu i głowa, która funkcjonuje jak jest potrzebna :D

Gość LESSSSSSSSSSSS
MI PODOBAJA SIE WYSOCY FACECI MIN 180CN RACZEJ SZCZUPLI NIE PODOBAJA MI SIE FACECI Z BRZUSZKIEM SA TAK SAMO POCIAGAJACY JAK KOBIETY Z NADWAGA

Jako homoseksualista inaczej postrzegasz płeć przeciwną jak i swoją. Więc moźesz nie rozumieć o co chodzi autorce.

Gość jakatarynaaaiioo
haha, to ciesze sie, ze sa koneserzy pieknych cial, ktore nie sa wykreowane przez pisemka czy inne pierdoly, bo takie sztuczne wcale nie sa sexy... haha, sorry, ze tak chaotycznie pisze, wypilam lampke wina;D, zaraz odpale meskie nagie zdjecia, wiec wiecie.. hahaha, wybaczcie, trzeba odreagowac, hahaha. ale piszcie, piszcie, moze bedzie jakas ciekawa dyskusja, a jesli nie, to chociaz jakas ladna galeria;D

Gość mój kierownik
pan kierownik nie ma sylwetki atlety,ale prawdziwego faceta!!!!! te 25letnie aktorzyny z bożęj łaski się do niego nie umywają! kocham go!

Gość jakatarynaaaiioo
moze wytlumacze bardziej, co mam na mysli:) chodzi o to, ze bardziej podobaja mi sie fececi mający troche tluszczyku na brzuchu czy gdzies tam, niz chudzielce albo faceci wytrenowani na silowni tak, ze maja obwod w bicepsie rowny obwodowi mojej glowy albo bioder, ahhaha. Kiedys poznalam chlopaka tak mocno wytrenowanego, prawie wcale nie mial tluszczu, pozniej zaniedbal treningi, co go denerwowalo, a mnie przeciwnie - duzo bardziej podobalo mi sie jego naturanle cialo (choc nadal wysportowane, ale bez kraty na brzuchu):)) serio, dopiero po 2-3miesiacach, gdy przestal cwiczyc, zaczelo mine tak naprawde krecic jego cialo, moglabym je calowac, przytulac, dotykac, drapac, wachac, ugniatac caly czas;D

Gość mój kierownik
oj i w mój kochanego ciała nigdy za wiele jak mówili poeci ;) wole naturalne ciało a nie siłownię i wciągnięte brzuchy

Gość Lounge Cannon Action
A owłosionych lubicie? Na samej tylko dupie mam więcej włosów niż przeciętny facet na głowie

facet ma wygladać jak facet brzuszek musi być a nie żebysmy się do gnatów przytulały tak trzymać dziewczątka

Gość jakatarynaaaiioo
fajnie - to pewnie mile dla panow a jednoczesnie mam nadzieje, ze istnieja tez mezczyzni, ktorzy lubia cos podobnego w kobietach - wiec lekki brzuszek, boczki sa dla nich sexy;) bo moze to sie naprawde wydawac komus dziwne, ale ja milion razy wole faceta z brzuszkiem, niz idealnie plaski brzuch:) a gadalam z kumplem kiedys, ktory powiedzial, ze takie wlasnie tez dziewczyny z cialkiem, a nie szczapy sa sexy:) tylko zadbane, wiadomo;) zeby bylo za co zlapac, haha;) wiec tak sobie mysle, ze to dziala w obie strony, choc oczywiscie to kwestia gustu, ale ja np. lubie patrzec na takie 'dobrze wygladajace' kobitki i facetow;p hahaha, co ja bredze, zaraz ide spac, bo po tym winie to pierdziele;D

Gość mój kierownk
co do owłosienia,wolę "normalne"nie goryli,bez przesady.Kiedys mialam chlopaka,typowa chudzina,w pasie chyba mniej niż ja.3 msc na moich obiadkach i chłop się w spodnie nie mieścił,a ja nareszcie nie musiałam go w pościeli szukać:D

a co do zarostu to "sweterek" na klacie jak najbardziej jeżeli o kobiety chodzi wiekszośc mądrych facetów też lubi jak kobieta wygląda normalnie naturalnie

Gość jakatarynaaaiioo
ej, miesnie - bicepsy, tricepsy, ramionka generalnie, plecy, powinny byc umiesnione jakkolwiek, zebym czula, ze mam doczyniena z facetem! ale jak juz widze kratke na brzuchu to - do widzenia:)

Gość jakatarynaaaiioo
a zarost to zalezy od urody danego mezczyzny, jego stylu bycia, koloru i gestoci wlosow:) ja np. bardzo nie lubie dlugowlosych facetow! i tym sposobem Antonio Banderas byl dla mnie nie do zniesienia, dopoki nie zobaczylam filmu z nim, gdy byl mlody i mial krotkie wlosy;D cos pieeeeknegooo:)

Gość mój kierownik
żebyśmy się zrozumiały dziewczyny.Owłosiony-przypadek z autopsji-na klacie,ok,ale na plecach i całym brzuchu to już jest niesmaczne

Gość jakatarynaaaiioo
hahaha, no to mnie wiecej o to chodzi, ale zalezy tez od przypadku:D

Gość mój kierownik
długie włosy absolutnie i bezapelacyjnie nie są przeze mnie akceptowane.Nie zmieni tego banderas,ani żaden inny legollas

Nie, no na plecach to bym chyba nie zniosła. I długich włosów też nie. Facet musi byc po prostu w 100 % MĘSKI !

a jak dawno dawno temu mój były wysoki na lekko ponad 190 i 75 kg wagi nigdzie garniaka nie szło kupic na niego i obiadki nie pomagały tasiemca chyba miał jakiegos

Gość HMS..SDRS...Petard
Skończyłyście?