Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakatarynaaaiioo

męskie ciała

Polecane posty

Gość mój kierownik
HMS..SDRS...Petard nie i nie zamierzamy suchy pecie :P mój długo był "skóra i kości" wystarczyły obiadki z 3 dań i utuczyłam skutecznie:) nie ma to jak schować się w meskich ramionach a nie obijać się o kości ;)

Gość jakatarynaaaiioo
no widziały gały co brały nie? a może nie widziały na szczęście odpowiednio wcześśnie wzrok odzyskałam i teraz mam przystojniaka takiego jak trzeba hehehe

Gość HMS..SDRS...Petard
suchy pecie? :D

Gość jakatarynaaaiioo
dobra, dziewczyny, pewnie i tak kazda z nas ma swojego i nie beda sie pokrywaly nasze ''glosy'';p haha, ja spadam, milej nocy zycze, zwlasxcza kpobietom, ktore lubia FACETOW i facetow, krzorzy nimi sa;D CIAAAAOOOO:):):):):):)

dobrej nocy i niech jakiś przystojniak Ci sie przyśni ja też już spadam za chwilke

Gość mój kierownik
HMS..SDRS...Petard sory nie obrażaj się,ale odnośnie tematu mi się przypomnialo jak rodzice kolezanki sie rozwodzili bo jej mama znalazla mlodszego i właśnie takiego szczypiora i kiedys jeden z kumpli zapytał kolezanki jak sobie wyobraża poranek kiedy ten"suchy pet" będzie paradował po jej domu w szlafroku jej taty.Wszyscy w zgon i od tego czasu ,każdy chudzielec to u nas suchy pet;)