Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On20

Czy bycie prawiczkiem w wieku 20 lat to wstyd?

Polecane posty

Gość On20

Witam wszystkich. Mam nadzieje, że powstanie mojego tematu nie będzie dla nikogo przeszkodą. Ponieważ widziałem już poodbne, ale jednak wole mieć oddzielny. Tak więc chodzi oczywiście o to, że jestem prawiczkiem w wieku 20 lat i dziwnie się z tym czuje, ponieważ moi znajomi już dawno mieli swój 1 raz za sobą, ale ja niestety nie ponieważ jestem nieśmiały i wstydziłbym się przyznać do tego iż nigdy tego nie robiłem, odrazu zostałbym wyśmiany itp. Zresztą wiadomo jak to jest w dzisiejszych czasach. Podobno jestem przystojny, no i w rozmowach z dziewczynami też nie mam problemu, ale dalej już zaczynają się schody. No i pytanie moją brzmi następująco : co zrobić, żeby dziewczyna z którą chciałbym to zrobić nie wyśmiała mnie bo poprostu nie chciałbym się ośmieszyć. No i czym bycie prawiczkiem w wieku 20 lat to wstyd? Bo nie wiem czemu, ale czasem słysze nawet u młodszych od siebie, że już to mają za soba i się wychwalają i też trochę się głupio z tym czuje, że oni mają to za sobą, a ja nadal jestem prawiczkiem. Proszę o jakieś rady, sugestie będę bardzo wdzięczny.

Gość Lekarz pierwszego kontaktu
Skoro juz sie uparles i zdecydowales iprzyszedl czas ze komus obciagniesz proponue ci to zrobic na dyskotece.

Gość blekow
moj przedmowca ma racje, kolejne laski edziesz chapac juz wszedzie. pozdrawiam

Gość psychiatrak
problem tkwi w tym ze nie lubisz kobiet

Gość jadwiga z nadnerczy
koniecznie wyprowadź się z domu bo masz kompleks mamusi:O

Gość psychiatrak
tak ! to przez matke ta niechec do kobiet

Gość On20
jestem zdruzgotana

Gość On20
pzita ze mnie i juz !

Nie taki znowu wstyd, to nie jest żaden wybryk, wielu kolesi w wieku 20 lat jeszcze nie dymało