Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalna dziewczyna:)

NORMALNI faceci 30+

Polecane posty

Stara dupa jesteś jak i Ci starzy kawalerzy. Więc albo dyskretne znajomości albo fantaści erotomani-gawędziarze niezaradni życiowo (trzy cechy łącznie nie osobno). Ja mam 29 lat i zaręczam Ci że nic lepszego Ci się nie trafi.

Gość ptasiek nastroszony
ja o ruchansku nigdy nie myslalem no moze onegdaj troszke , ale że nigdy nie miałem Niewiasty to i mi zanikło .. myślenie o tym też

Gość niski smrodek
poziom nie poziom ale napisz mi co w mojej wypowiedzi jest nieprawdziwego...

"tamten facio sobie pouzywal, wyrzucil zlom" "Poużywaliśmy" sobie oboje, nikt również nikogo nie "wyrzucił" :) Ale ty raczej nigdy nie byłeś w związku, gdzie partnerzy wzajemnie siebie szanują.

Gość ptasiek nastroszony
a oprócz ciała i treści żołaqdkowej masz jeszcze jakąś inną treśc by czymś tego normalnego zanęcić? czy tylko Ty jako stworzenie Boże rościsz sobie by wszyscy wokoło byłi normalni rozsądzasz i czekasz az bedziesz mialą zabawkę

Napisała na pierwszej stronie że ma 28 lat i szuka księcia z bajki :classic_cool:. Założę się o 7 piw że ma aktualnie niepomalowane paznokcie a może nawet obgryzione :)

Gość lord stront
męska rzecz :D

Gość dfgfgfhgjh
normalny facet po 30tce? sama w to chyba nie wierzysz. ci wartosciowi juz zajeci, zostaly jakies ochlopy albo z odzysku... ruchacze po pieciu zwiazkach, zycze powdozenia. ja juz wole byc sama ;)

Zaraz sama, gadasz głupoty. Powiedzmy że będzie to książę z małym :classic_cool: "defektem" :) Będziesz sama to zwariujesz i zaczniesz hodować koty.

Gość oburzony1111
ptasiek nastroszony aby miec jeszcze w wieku ok 40 moc przyciagania to w wieku ok 20 trza miec sile razenia... no i sie dobrze zakonserwowac Nie ma to jak samemu wymyslac glupie teorie z dupy wziete, a praktyki to masz jak kot nasrał

Gość ggsdg
ty chyba w bajki wierzysz durna babo, i jescze szuka faceta na kafe :O co za kratynka bez mozgu :O zaloz konto na jakims portalu idiotko

Gość oburzony1111
A tak wogole do autorki tematu, pewnie kolejna baba co szuka ksiecia z bajki i dlatego samotna i 30 lat na karczychu.

Gość dfgfgfhgjh
nie cche faceta z mikropenisem, wole byc sama. haha

Gość ggsdg
baby sa jednak glupie jak but :O szukaj dalej naiwniaczko 🖐️

10:58 [zgłoś do usunięcia] ptasiek nastroszony a oprócz ciała i treści żołaqdkowej masz jeszcze jakąś inną treśc by czymś tego normalnego zanęcić? czy tylko Ty jako stworzenie Boże rościsz sobie by wszyscy wokoło byłi normalni rozsądzasz i czekasz az bedziesz mialą zabawkę Myślę, że "treściwa" ze mnie kobita:) I nigdy w przeciwieństwie do ciebie nie postrzegałam drugiego człowieka w kategorii "zabawki". 11:16 [zgłoś do usunięcia] męska rzecz Napisała na pierwszej stronie że ma 28 lat i szuka księcia z bajki . Założę się o 7 piw że ma aktualnie niepomalowane paznokcie a może nawet obgryzione Nigdzie nie napisałam, ze szukam, a tym bardziej księcia z bajki, bo w bajki już daaaawno nie wierzę. No ale to trzeba umieć czytać ze zrozumieniem:) Ps. Przegrałeś zakład. 21.01.2012] 11:28 [zgłoś do usunięcia] dfgfgfhgjh normalny facet po 30tce? sama w to chyba nie wierzysz. ci wartosciowi juz zajeci, zostaly jakies ochlopy albo z odzysku... ruchacze po pieciu zwiazkach, zycze powdozenia. ja juz wole byc sama Zajęci i "ruchacze" jak to określiłaś mnie nie interesują. Ale co masz do faceta z odzysku ? Czy mężczyzna np. po rozwodzie już nie może być wartościowy ? A co to jakaś gorsza kategoria ? 11:44 [zgłoś do usunięcia] oburzony1111 A tak wogole do autorki tematu, pewnie kolejna baba co szuka ksiecia z bajki i dlatego samotna i 30 lat na karczychu. Tak:) W dodatku jestem brzydka i gruba:) No bo jak to w tym wieku nie mieć męża i 5 dzieci ???

Gość timon jest ładnie
co na obiad?

Gość timon jest ładnie
z sosem?

Gość timon jest ładnie
kup skrzynke piwa to moze wpadne