Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenes778

Co sadzicie o facecie chodzacym w obcislym ubraniu?

Polecane posty

Gość Zenes778

Jak w temacie.

Gość tatar jest pycha
gejowate troche ,żeby nie powiedzieć megapedalskie

Gość tbdfg
a ty co sadzisz?

Gość ble ble blllleeeee
Dopasowane tak ( o ile nie jest otyły lub z brzuchem ) , obcisłe nie ! Po prostu brzydko to wygląda, np obcisła koszula - wygląda taki facio jakby miał piersi i czekał na operacje zmiany płci :D

Gość Zenes778
"gejowate" i "pedalskie" to chyba ma znaczyc cos obrazliwego, a zarazem obraza dana grupe ludzi, kochajacych inaczej - homoseksualizm choroba nie jest, wiec Obrazanie i rownanie do tej grupy ludzi jest po prostu chamskie. A o co mi chodzi? Dopasowana, a obcisla koszulka/koszula pod sweter. Kolejny przyklad legginsy w domu? Bo to ze legginsy nie sa akceptowane na zewnatrz u faceta to juz zdazylem sie przekonac na tym forum:). Rurki, obcisle a moze dopasowane na gorze(lekko obcisle) i na dole luzniejsze? Nie wiem, ale ostatnio pojawil sie ciekawy trend wsadzania eleastanu do czego sie da... Coz jestem wysokim(180), szczuplym brunetem, nie mam problemow z brzuchem :). Czemu o to sie pytam, jestem ciekaw opinii, no ale tez nie zamierzam paradowac caly ubrany w obcisle ubrania na ulicy :).

Gość Zenes778
Pancerna Kołdora To obecnie masz problem, bo 90% kobiet zapewne chodzi w legginsach i legginso-podobnych jeansach. Ale co ci w nich przeszkadza? U kobiet zapewne jest powodow dwa, pierwszy to wygoda a drugi to moda(lub odwrotnie). Zas u faceta to wygoda i podnieta, mnie interesuje tylko wygoda.

Gość kazda laska uwielbia
facetow w obcisly skorzanych spodniach ale na pewno nie zadne rajtuzy czy legginsy chyba ze tanczysz w balecie).

Gość ButyJana.pl
Ja akurat nie mam nic przeciwko temu aby facet chodził w obcisłym ubraniu,n spodnie rurki i koszula slim. To pasuje raczej szczupłym osobom,a przecież tak naprawdę wszystko zależy do naszego indywidualnego stylu. Pozdrawiam www.ButyJana.pl

Zasadnicza różnica pomiędzy DOPASOWANYM a OBCISŁYM. Mój facet chodiz w dopasowanych koszulkach, dopasowanych idelanie dżinsach i nikt go nie posądza o homoseksualizm, a wygląda znakomicie. Pokutujący pątnicy w workach pokutnych, workowatych dresach i koszulach pasujących na slłonia wstydżcie się,.

Gość Zenes778
Widze ze temat sie rozwija i przybywa opinii. Coz, legginsy w domu sprawdzaja sie znakomicie, przy roznych robotach. Praktycznie czujesz je jak widzisz ze je masz. Nie rozumiem kobiet, ktore maja awersje do legginsow - ulicami chodzi masa dziweczyn i kobiet w legginsach, jegginsach i podobnych ubraniach. Praktycznie zapanowal monopol legginsow. Maja wiecej zalet niz wad. Inna sprawa to ta, to trend ktory nawet dla faceta propaguje spodnie rurki dosc obcisle i widuje sie coraz wiecej osobnikow w tym. Niestety wyglada to normalnie. Z drugiej strony, to jest wygodne - nie kojarzyc z podnieceniem

Gość no tak tak a jakże
racja jest róznica pomiędzy dopasowanym a obcisłym ;) obcisły ciuch to taki co mało nie pęknie i widać każdy wałek tłuszczu albo wpijające się ubrania w ciało tam i ówdzie

Gość ad56
Dziwne, ale ludzie maja gorsze odjazdy.

Gość kubek z kubusiem puchatkiem
dopasowane to nie to samo co obcisłe jak...skóra węgorza