Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojęcia o tym

Kierowco jakiś poratuj!!!

Polecane posty

A więc tak muszę zwrócić komuś za zawiezienie mnie w pewne miejsce w jedną stronę jest to 50 km. Zatem w dwie 100. Kompletnie się nie znam na tym i nie wiem jak obliczyć na ile kasy mam się przygotować. Wiem tyle. Ma samochód na ropę, ma renaulta lagunę tę nowszą z elektryką. Nie mam pojęcia jaki ma silnik ale może jak podałam markę samochodu to będziecie wiedzieć, bo nie wiem ile pali. Ale chociaż tak orientacyjnie gdybyście mi pomogli byłabym bardzo, ale to bardzo wdzięczna.

Gość jakies 50 zl max za paliwo
Jw

Gość zmoto moto
Od 35 do 50 zł, zależy, ile pali.

Gość ok 7 litrow
ok 7 litrow * cena ropy

Gość organizm hermafrodytyczny
zapytaj ile sobie zażyczy najlepiej zapytaj z góry, bo potem są zdziwienia, jak ktos zawóła kosmiczna kwotę po wykonaniu uprzejmosci

to tata wiec za fatygę nie weźmie:) w necie sprawdziłam to cena 5,8 średnia więc wychodzi około 40 zł.

a zapytać nie mogę, bo tata nie chce ode mnie kasy. Ale muszę mu zwrócić, bo aktualnie nie za bardzo ma, a potrzebuję jego pomocy w podwiezieniu. A, ze ja też nie mam to chcialabym oddać rzeczywistą cenę paliwa nie przeplacic, ale tez nie dac za malo. Juz wiem:)

Gość wez karnister
i zatankuj 7 litrów ropy i oddaj mu:-) kasy może nie wziąć a paliwo bedzie musiał- po co Tobie ono, jemu zawsze się przyda