Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PokonujacGranice.

Moim marzeniem było by być takim gościem

Polecane posty

Gość PokonujacGranice.

- urodzić się w dosyć bogatej rodzinie.. już tłumacze dlaczego, ano dlatego że aby spełniać swoje marzenia i po to aby dążyć do 'doskonalenia' niezbędna jest gotówka.. bez pieniędzy możemy jedynie co wyjść do parku pobiegać i dlatego piszę to tylko pod takim względem abym miał pieniądze na to co chciałbym robić 'dla siebie' ponieważ obecnie np nawet jakbym psychicznie się polepszył i chciał zacząć coś robić to nie miał bym na to pieniędzy a więc to był pierwszy punkt.. następnie chciałbym mieć takie wymiary: 181-185cm, 85-90kg, około 41 w bicepsie, kaloryfer na brzuchu, twarz mógłbym mieć taką jaka mam obecnie z tym, że chciałbym mieć białe równe zęby ponieważ mam tzw. "królicze" do tego trenować parę lat sztuki walki, kiedyś np boks a już od 3 lat MMA i oczywiście brać udział w wielu turniejach z powodzeniem... mieć jakiś fajny tatuaż np na plecach i lewym ramieniu od barka do łokcia po za tym z kwestii materialnych, swoje mieszkanko dwu pokojowe chociaż i toyotke rav4 :D gdybym miał to co napisałem i był taką postacią to by było CUDOWNIE a kim jestem w rzeczywistości? małym garbatym szczurem, który nic nie robi, chujowo wygląda i jest ciotą bez pieniędzy :(

Gość to wszystko jest do
zrealizowania.Znajdz prace kupisz 2 pokojowe mieszkanko i bryke spokojnie .zeby mozesz wybielić ,wstawić licówki zmienia króliczy kształt .Trenować sztuki walki jak problem zacznij od poniedzialku. Gorzej bedzie ze wzrostem ,ale spokojnie male tez jest piekne:)

Ja pierdolę. Mój ex mieszka z mamusią w 3 pokojowym mieszaniu w słabej dzielnicy Warszawy, a jest dwukrotnym wicemistrzem Polski w bjj, wielokrotnym złotym medalistą na różnych ligach itp. Ma kaloryfer na brzuchu itp., itd. Nie trzeba być bogatym wcale. Tylko trzeba zaczynać za młodu. Zamiast narzekać na babskim forum (ŻAŁOSNE!), to ogarnij się i wyjdź z domu.

Gość PokonujacGranice.
// Znajdz prace kupisz 2 pokojowe mieszkanko i bryke spokojnie // hahaha chyba sobie jaja robisz znasz jakąś pracę gdzie płaca 100 tys. miesięcznie nie mając żadnego wykształcenia , zawodu i umiejetności? chetnie przyjmę taką posadę :)

Gość PokonujacGranice.
/// Mój ex mieszka z mamusią w 3 pokojowym mieszaniu w słabej dzielnicy Warszawy, a jest dwukrotnym wicemistrzem Polski w bjj, wielokrotnym złotym medalistą na różnych ligach itp. Ma kaloryfer na brzuchu itp., itd. Nie trzeba być bogatym wcale. Tylko trzeba zaczynać za młodu. Zamiast narzekać na babskim forum (ŻAŁOSNE!), to ogarnij się i wyjdź z domu. /// fajnie... akurat tekst o własnym mieszkaniu był nie związany z trenowaniem , po prostu bym chciał mieć swoje i tyle no widzisz a ja już mam 23 lata i ciężko mi teraz 'wejść' w ten świat, zwłaszcza, że w życiu nic nie trenowałem (po za chodzeniem na siłkę, ale to nie jest trening sztuk walk..) i psychicznie jestem ciotą a no i słynny tekst 'wyjdz z domu', tak kurwa wyjde przed klatkę, coś się wydarzy?

Gość PokonujacGranice.
ps. panna w stópce to ty? jeśli tak to jara mnie twój tatu :classic_cool:

Wyjdź z domu, w sensie zrób coś ze sobą. Więcej się nie wypowiadam, bo rzeczywiście jesteś 23 letnią ciotą bez planów na życie, wykształcenia, kasy i jesteś pasztetem pewnie też 🖐️

Gość PokonujacGranice.
a ty z kolei jesteś załosna wrzucajac fotke czyjejs dupy.. co chciala bys tak wygladać pasztecie?

Gość to wszystko jest do
ale, dlaczego od razu 100 tys? mieszkanie i samochód kupisz na raty . A ,prace w zależności od rejonu fizyczna dostaniesz płatna od 2-4 tys na reke . Przeciez duzo jest ogloszen sztuki walki i itp. w kazdej szkole praktycznie ktos prowadzi zajecia

Gość PokonujacGranice.
// ale, dlaczego od razu 100 tys? mieszkanie i samochód kupisz na raty . A ,prace w zależności od rejonu fizyczna dostaniesz płatna od 2-4 tys na reke . // ty chyba sobie jaja robisz :)