Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

wszyscy mają mi za złe, że rzuciłam takiego chłopaka

Polecane posty

fote exa? yy no nie wiem :P nie jestem z nim w dobrych relacjach :P ewentualnie moge zapodac na priv co z nim było nie tak...chyba zdrowie..bałam sie że umrze młodo i mnie zostawi samą jak bede miala 30 pare lat i zero szans na faceta...albo balam sie że nasze wszystkie choroby sie skumulują i dziecko wyjdzie chore ;(

czy żałuje nie wiem...teraz sobie patrze na to co robi...sama nie wiem czy anioł to był czy kawau skurvysyna :O w kazdym razie on może mieć każdą...więc niech buja sobie wory z dala ode mnie :(

Gość czkawka tymasz
Upośledzenie.

niby był mi wierny niby nie sama już nie wiem...dzisiaj sie wkurzylam... co on widzi w tych łachudrach o ya yebie no rzuciłam go ale to nie powód by myślał o innych :o oczywiscie nie australijczyk :D na co chorujemy... on mial cos tam z sercem, ja też mam nie najzdrowsze...

Skoro zostawiłas go z powodu zdrowia to chyba nie miłość. JA nigdy bym nie zostawiła swojego , chociażbym wiedziała, że na 100 % umrze jak bede miała np 40 lat, chciałabym być z nim do końca ... Moze dobrze , ze go zostawiłaś, bo związek bez miłości jest bez sensu.

z aus. co począć, nie rozmawialismy tak dłuuugo że już chyba nie porozmawiamy a jego termin bycia w ełropie nadchodzi... eh upośledzenie :D :D

nie no żartuje nie z powodu zdrowia, po prostu skurczybyk był jak każdy facet! 😠 niby kocha pitu pitu ale oglądał sie za innymi! nie ze mną te numery... bede czekać tzałe życie aż spotkam takiego dla którego bede tylko ja ;) chocbym miała umrzec starą panną :classic_cool: cygareta dzieki za wsparcie :D 🖐️ chyba masz racje...

ha uposledzenie! ciekawe, ze kazdemu na forum to diagnozuja :D a wie jak cie znalezc w europie? bo moze to ma byc taka niespodzianka ja szukam jakiegos terminu by poleciec do grecji

albo ze mną jest coś nie tak i nie umiem się przywiązać :o brakowało mi z nim bicia serca itp... lubie nowe przygody nawet jesli konczą sie po paru godzinach... może kiedyś się ustatkuję? tylko czy z kimś właściwym? ten był kurde taki piękny 😭a najgorsze jak rodzina mi wypomina... :O :O :O że już takiego nie spotkam itp :O

Gość marcin84wppl
chyba umrzesz jako stara panna... kazdy sie oglada za innymi.

no dobra ale jak facet sie oglada za innymi to czy ma prawo zmuszać kobiete do wierności i wymagać od niej by nie patrzyła na innych i nie flirtowała? co my mamy arabie tu czy POLSKE

Gość marcin84wppl
jak patrzy na inne to nie znaczy ze zdradzi.

czasem żałuję,że go zostawiłam, bo będąc z nim spotykałam wiecej chlopaków, poza tym miałam większe powodzenie niż teraz :o a teraz jestem sama to mnie chyba podejrzewają że coś ze mną nie tak... a na długo do tej grecji lecisz? ;)

czasem żałuję,że go zostawiłam, bo będąc z nim spotykałam wiecej chlopaków, poza tym miałam większe powodzenie niż teraz :o a teraz jestem sama to mnie chyba podejrzewają że coś ze mną nie tak... a na długo do tej grecji lecisz? ;)

nie wiem nawet kiedy :o bo co mi po tym, ze polece a on bedzie mial tylko trzy dni wolnego trudno znalezc czas na dluzszy pobyt razem

Gość ty nie masz czegos z sercem
tylko cos z glowa

{ wszyscy mają mi za złe, że rzuciłam takiego chłopaka } Nieprawda, mi to zwisa jesiennym porem kogo tam rzuciłaś. :classic_cool: