Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
pimmma

Proszę o radę !!!

Polecane posty

Witam.. chciałam się was doradzić.. Sama już nie wiem co mam robić . Może zacznę od początku.. Mam wrażenie, że jestem w ciąży czuje jakiś instynkt, że coś się ze mną dzieje.. 1 stycznia zaczął się cykl . Cykle mam 28 dniowe, rzadko zdarza się 29dniowy.. 9 dnia cyklu i 14 dnia cyklu współżyłam z narzeczonym.. 9 dnia miałam tempke 36,6 a śluz był płodny. 14 dnia też był płodny. moje tempki to takie ( w 3 dniach zapomniałam zmierzyć).. : 9.01 - 36,6 10.01 - niemierzyłam 11.01 - niemierzyłam 12.01 - 36,8 13.01 - 36,9 14.01 - 36,9 15.01 - 37,0 16.01 -36,8 17.01 - 36,8 18.01 - 36,8 19.01 - niemierzyłam 20.01 36,9 Byłam u ginekologa.. powiedziałam mu, że mam wątpliwości co do ciąży.. on powiedział, że jest możliwość zajścia w ciąże jak najbardziej.. zrobił mi usg dopochowe i powiedział, że była owulacja ale jeszcze nie można stwierdzić ciąży. Nie wiem kiedy miałam owulacje. Może była dnia 15.01 jak temperatura była 37,0 ? Temp. zawsze po owulacji spada? Od 12 dnia do 14 bolało mnie podbrzusze chyba jak na owulacje i piersi mam większe i sutki mam wrażliwe od paru dni. Gin. przepisał mi Pimafucin gdybym była w ciąży to mi niezaszkodzi. Czy któraś z was mogłaby mi doradzić ? Bo ja sama mam mętlik w głowie i od wczoraj bardzo sie denerwuje. Okres powinnam dostać za 7 dni, a nie chce czekać z testem tak długo.. ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować