Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wybrac doradzcie

DORADZCIE JAKI WÓZEK 3W1 DO 1500ZŁ DLA WYSOKICH RODZICÓW?

Polecane posty

Gość co wybrac doradzcie

DZIEKI Z GÓRY

Gość onaolaaa
Ja miałam Taco =natalia mam 170 mój maz 182 i bardzo dobrze się go uzywało.Jedyna wada jest cięzki!!

Gość taka jedna su
Mamy tako jumper gt. Kosztował 1175 zł w wersji 3w1. Jedyna wada - jest raczej ciężki 16 kg - polecam jak ktoś nie musi wysoko wnosić. Gondola łatwo się wypina i waży 6 kg, także od biedy i wyzej da się wnieść. Nam to nie przeszkadza, bo mieszkamy na parterze. Mam 175 cm wzrosu, mąż ma 185 cm. Sąsiedzi z 3 piętra też mają taki sam i też jakos nie narzekają.

Gość mamama27
mam jumper x - świetny jest - wada że ciężki więc do bloku sie nie nadaje - ale do domu super

Gość eeemily
quinny speedy sx, ma teleskopową rączkę,dopasuje się do każdego wzrostu, jest lekki i wygodny dla dziecka, nie ma miniaturowej gondoli a siedzisko spacerowe jest szerokie i wystarczy spokojnie do 3 lat.No i super sie prowadzi,dla mnie ideał

Gość kikluxi
Jedo Barthatina, kosztował około 1300 zł, gondola duża, koła pompowane, na paskach więc fajnie kołysze, niezwykle lekki!!! łatwo się składa, nie żałujemy!

Gość olga.w
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=671 jest wysoki i ma dodatkowo wysuwane rączki. http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1625 z tym że to są wózki 2 w1 bo 3w1 wychodzi drożej bo mają porządne foteliki i zwróc na to uwagę kupując wózek jak chcesz z fotelikiem byle był to dobry fotelik a nie jakiś szajs nadający się jedynie do użytkowania w domu .

Vector 4 m duż raczke wysuwane mąż jest bardzo wysoki i jest z niego zadowolony jet bardzo leciutki zwrotny po złozeniu zajmuje mało mejsca 3 w 1

Gość 0Mycha
hej dziewczyny :)) też rozglądam si e za wózeczkiem dla wysokich rodziców -czekam na dalsze propozycje i opinie:)

Gość ula z pszczelego ula
ja polecam Stokke Xplory jest drogi ale wystarcza na cały okres wózkowania i jest najwyższy ze wsyzstkich na rynku :)

Gość 0Mycha
ula z pszczelego ula fajny troszkę kosmiczny jak dla mnie no ale cóż ...ta nowoczesność:)

Gość gość
Stary temat, ale wyciągnę zamiast pisać nowy - bo oto powoli zaczynam rozglądać się za wózkiem. Poza tym, że bezsprzecznie ma być komfortowy dla dziecka, to jeszcze...dla nas. Ja 179 cm wzrostu, mąż 203 - nawet nie chcę myśleć, jakim olbrzymem będzie kiedyś nasze dziecko ;) i jaki będzie miało...rozmiar stopy :p A przy okazji stóp - może to głupie, ale nie orientuję się, więc zapytam: czy wózki różnią się też rozstawem kół? Tzn. szerokością między kołami? Nie śmiejcie się, ale w młodości wiele dzieci w przeróżnych wózkach woziłam - bywałam nianią, byłam au pair. Nooo...trochę tych maluchów odchowałam ;) I to, co mi ze spacerów utkwiło w pamięci, to że zwykle miałam bardzo niewygodną, pochyloną pozycję podczas pchania wózka, a do tego wiecznie obijałam sobie palce u stóp o koła :D Nie wiem, może to ja chodzę jak pokraka i za szeroko stopy stawiam? :p No ale wracając do tematu - ktoś coś? Jakieś doświadczenia?

Gość gość
baby start combi 2w1 angielski nowy na allegro +- 400zł.ja kupilam za 499zł i jest super.szczegolnie jak ktos nie ma miejsca w domu zeby trzymac gondole i spacerowke.poza tym nowoczesny wyglad i wygodny w prowadzeniu i dla dziecka.jest w dwoch kolorach czerwonym i czarnym.raczka jest regulowana.ja mam 178cm wzrostu i jak dla mnie w sam raz

Gość właścicielka xlandera
a chcesz nowy czy używany, ja kupiłam używanego xlandera xa 3w1 wersja limited edition z 2010 roku. wlasnie dlatego ze jesteśmy wysocy- ja mam 180cm, mąż 185cm, jest super, ani razu nie uderzyłam nogą o hamulec czy koło, trochę ciezki ale z drugiej strony cos za cos, nie trzeszczy, nie "klekocze". tak w ogole to chętnie go sprzedam-wersja dla dziewczynki jeśli ktoś jest zainteresowany???

Gość właścicielka xlandera
23.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Stary temat, ale wyciągnę zamiast pisać nowy - bo oto powoli zaczynam rozglądać się za wózkiem. Poza tym, że bezsprzecznie ma być komfortowy dla dziecka, to jeszcze...dla nas. Ja 179 cm wzrostu, mąż 203 - nawet nie chcę myśleć, jakim olbrzymem będzie kiedyś nasze dziecko oczko.gif i jaki będzie miało...rozmiar stopy jezyk.gif A przy okazji stóp - może to głupie, ale nie orientuję się, więc zapytam: czy wózki różnią się też rozstawem kół? Tzn. szerokością między kołami? Nie śmiejcie się, ale w młodości wiele dzieci w przeróżnych wózkach woziłam - bywałam nianią, byłam au pair. Nooo...trochę tych maluchów odchowałam oczko.gif I to, co mi ze spacerów utkwiło w pamięci, to że zwykle miałam bardzo niewygodną, pochyloną pozycję podczas pchania wózka, a do tego wiecznie obijałam sobie palce u stóp o koła smiech.gif Nie wiem, może to ja chodzę jak pokraka i za szeroko stopy stawiam? jezyk.gif No ale wracając do tematu - ktoś coś? Jakieś doświadczenia? ** rozumiem cie doskonale, sama miałam problem z uderzaniem o koła, dlatego tak jak wyżej napisałam xlander to dobre rozwiązanie, niestety nowe ok 3000zł ale używane w calkiem dobrym stanie idzie już za 1000zł kupic. polecam. sama chętnie sprzedam, :)

Gość gość
A jakie macie kolory tych wózeczków? :) Szukam wózka dla synka, który ma się pojawić w grudniu i właśnie zastanawiam się nad xlanderem. Pozdrawiam

Gość gość
TAKO DALGA 3w1 ;) tez jestesmy wysocy i wybralismy wlasnie ten moadel. co prawda zaplacilismy ponad 2000 ale tylko dlatego ze byl w wersji z fotelikiem maxi cosi ktory mozna montowac do niego, ale jest w wersji tanszej wlasnie z fotelikiem od kompletu :) jest naprawde wysoki :)

Gość gość
Polecam graco symbio dla wysokich, którzy też zazwyczaj stawiają duże kroki i obijaja sobie stopy, nogi o belke łącząca tylnie koła,a ten nie ma z tyłu łączenia kół, zajrzyjcie w google na foto wózka. Nam bardzo przeszkadzało jak była w starym wózku ta belka,a w tym ulga:-)

Gość gość
moim limitem było bezpieczenstwo a nie okreslona kwota pieniedzy ;) dlatego zdecydowałam sie na model primo marki riko z barierka bezpieczenstwa i wysokiej jakosci hamulcami

Gość gość
Jak kupowałam wózek w sumie nie zastanawiałam się czy jest on dla niskich czy wysokich osób, zastanawiająca kwestia, ja kierowałam się przede wszystkim bezpieczeństwem, funkcjonalnością, praktycznością i dobrej jakości materiałem, mój wybór padł na model Mondo z Expandera.

Gość messi b
Oo fajny ten mondo expander, ale spacerowka troche dziwna w sensie fotelik. Mialam 4 lata temu cos podobnie skladanego jesli chodzi o oparcie i nie podobalo mi sie. Teraz drugie dziecie sie narodzi i mam bzika na punkcie Stokke Trailz ale nie wiem gdzie kupie uzywany. Patrzylam na ebayu jest tylko rama i tu sie wogole zastanawiam czy te stokke to nie przychodza jako 3 w 1 tylko wsio trzeba dokupowywac osobno? Jesli nie uda mi sie znalezc tej uzywki chyba sie zdecyduje na Expandera. Co jeszcze dla wysokiego rodzica a przede wszystkim szukam wozka gdzie dziecko bedzie siedzialo lezalo WYSOKO. Bylam w sklepie Mothercare ( mieszkam w uk) i WSZYSTKIE wozki sa bardzo niskie. Po prostu az idiotycznie niskie. Dziecko lezy na rowni z rurami wydechowymi aut...