Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynka123

Jak zeswatać koleżankę z kolegą..??

Polecane posty

Gość cytrynka123

Chodzi o to, że chciałabym zeswatać moja przyjaciółkę z przyjacielem mojego chłopaka. Wiem, że oni by do siebie bardzo pasowali, nawet mój chłopak tak mówi, ale niestety oni są strasznie nie śmiali. On nigdy nie miał dziewczyny, ona też nie była w żadnym związku. Dzisiaj spotykamy się we czwórkę..mamy wspólnie spędzić czas. Ale poradźcie mi co mam robić, jak mam im pokazać, że tworzyliby super parę. Oni są za bardzo nieśmiali, więc ja muszę im pomóc postawić pierwszy krok. Pomóżcie!!! PS. nie chodzi o to, że chce ich złączyć, żebyśmy we czwórkę chodzili na spotkania...zupełnie nie o to chodzi...

Gość cytrynka123
Pomóżcie!!!

''jak mam im pokazać, że tworzyliby super parę'' Jak będziesz za bardzo naciskasz to tylko ich przestraszysz. Spotkajcie się w czwórkę zgodnie z planem, jeśli będzie okazja zostawcie ich na chwilę samych niech porozmawiają na osobności, ale nic na siłę. Po spotkaniu ty możesz zagadać do koleżanki, on do kolegi, że fajna byłaby z nich para i co o tym myślą. I namówić ale delikatnie żeby spotkali się, wyrwali gdzieś razem we dwójkę, poznali bardziej ( skoro oboje sa wolni i bez pary). Reszta należy do nich.

Gość cytrynka123
dziękuję za pomoc:*