Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Chciałbym być jak Bruce Lee

Polecane posty

Gość trololowo
Nie rycz, mała, nie rycz Ja znam te wasze numery Twoje łzy lecą mi na koszule Z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz Ja w klubie disko mogę robić wszystko Wyciągam damy spod opieki mamy I małolaty spod opieki taty Na bramce stoję, nikogo sie nie boje Ja jestem King Bruce Lee Karate Mistrz Gdy trzeba będzie ja Ciebie obronie Znam parę chwytów - ciałem zasłonie Ciosy karate ćwiczyłem z bratem Ja jestem King Bruce Lee Karate Mistrz Już Ci mówiłem mała, nie rycz Mam w sobie dzikość żółtej pantery W tej dyskotece nie ma frajera Co by podskoczył lub ze mną zadzierał Ja jestem King Bruce Lee Karate Mistrz Gdy ja dołożę, wtedy nie daj Boże Reanimacja nawet nie pomoże Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie Ja jestem King Bruce Lee Karate Mistrz Nie rycz, mała, nie rycz Ja znam te wasze numery Twoje łzy lecą mi na koszule Z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz Link do pliku:

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
TROLOWO dzięki przywołałeś/aś wspomnienia :) JA JESTEM KING BRUS LEE KARATE MISTRZ-ŚWIETNY SONG FRONCZEWSKIEGO :)

chlopie co ty wypisujesz , jak chesz byc jak bruce lee to idz do szkolki sie zapisz na zajecia jakies , ale do powaznej szkoly , tam gdzie zdajesz egzaminy na pasy itp . i cwicz , rusz sie itp wszytsko do zrobienia , rok czasu i mozesz miec na serio niezla sylwetke ale nie patrz an to pod wzgledem ,ze masz fajna sylwetke to beda na ciebie lecialy , albo ze bedziesz rzadzil na dyskotekowych bojkach o co innego chodzi w tych sportach , tacy z takim podjesciem jak ty najpredzej odpadaja i zniechecaja sie do cwiczen .

Gość trololowo
Pierwotnie miała być to parodia disco, ale jaki efekt :)