Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupek i tyle

Jak odzyskać utracone zaufanie?

Polecane posty

Gość dupek i tyle

Zły jestem jak cholera na siebie, jestem chyba bardzo łatwowierny. Miałem kobietę, która wyciągnęła mnie z nałogów, stałem się innym człowiekiem, weselszym i bardziej uprzejmym. Przy niej chciało się żyć. Jednak moja rodzina jej nie akceptowała. Murem stałem za nią. Aż do wczoraj. Moja kobieta padła ofiarą spisku rodzinnego,a ja durny uwierzyłem rodzinie a nie jej. Zaznaczam, że nigdy na niej się nie zawiodłem, zawsze stawała po mojej stronie, była lojalna do końca, wyrzekła się nawet znjaomych. A ja co jej zrobiłem? Stanąłem po stronie rodziny i nie chciałem nawet słuchać jej tłumaczeń. W końcu zrozumiałem swój błąd, niby mi wybaczyła, niby. Nie jest tak jak dawniej, nie cieszy się na mój widok, nie odbiera telefonów, albo zbywa mnie, mało się odzywa (a wcześniej gadała jak nakręcona). Wiem, ze nabroiłem. Da sie to naprawic??

Może nie da,może da...może Twoja partnerka potrzebuje więcej czasu by sobie to poukładać,a może zabolało ją to na tyle,że to początek końca.Trudno powiedzieć,nie napisałeś dokładnie co to za spisek...

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Na kolana i przepraszaj ,przepraszaj ,przepraszaj ta kobieta jest bardzo wartościowa ,oby Ci się udało i....na przyszłość słuchaj siebie nie .....rodziny :(

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Straciła na pewno do ciebie zufanie,zawiodła się okropnie :( Tyle Ci dała a ty uwierzyłeś innym nie jej :(

Gość szału nie ma
też uważam, że tylko szczere przeprosiny, niekoniecznie na kolanach:P

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
I nie wiem czy to się da naprawić ?:( żeby było jak dawniej ,wybaczy ale nie zapomni :(

Gość szału nie ma
oj da się naprawić, tylko tych samych błędów nie nalezy więcej popełniać.:)

Gość upsssssssss
nie ciekawie jest u ciebie

Gość upsssssssss
"związek rodził się w bólach" nie rozumie czegoś takiego

Gość szału nie ma
no szkoda, bo takie związki które rodzą się w bólach są budowane na solidnych podstawach a nie jakieś siu bździu i do łóżka. Jesli to kobieta twego zycia to musisz walczyć albo pprostu dać jej czas. Każdy żal kiedyś minie tylko nie można ciągle o nim kobiecie przypominać. Zatem jeśli już ją przeprosiłeś to nie wracajcie już do tego, tylko swoim postępowaniem pokaż że jej życie bez ciebie nie będzie takie fajne jak z tobą. Niech ona też wie, że jesteś jej drugą połówką. Musi wiedzieć a przede wszystkim czuć, że może na ciebie zawsze liczyć i nie możesz burzyć jej poczucia bezpieczeństwa.

Gość upsssssssss
godzinami klęć przed nią na kolanach gotuj jej obiady i sprzątaj itp.

Gość upsssssssss
szału nie ma nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią sorry

Gość szału nie ma
ale bzdury z tym gotowaniem i sprzataniem:O chyba, że ona jada tylko gorące kubki a w domu ma bałagan. No co ty, facet musi być trochę miły ale też trochę stanowczy. Lepiej jest kogoś szczerze przytulić i szepnąć na uszko miłe słowo niż odkurzyć mieszkanie. Bynajmniej na mnie by to zadziałało a facet z mopem niekoniecznie.

Widać, że porzadna dziewczyna. Skoro była lojalna wobec Cibie to oczekiwała byś Ty też był wobec niej. Niestety przegrałeś.

Gość upsssssssss
manaam zgadzam się z Twoją wypowiedzią :)

Gość upsssssssss
dupek i tyle dokładnie dupek i tyle !

Gość szału nie ma
z własnego doświadczenia wiem, jak rodzina potrafi namieszać w głowie. A powinno się słuchać tylko swego serca, bo rodzina za nas zycia nie przezyje. Rodzina jest ważna, ale nie z rodziną układa się życie. Wiele związków rozpadło się właśnie przez słuchanie podszeptów osób trzecich. :(

Gość upsssssssss
szału nie ma nom zgadzam się

Gość upsssssssss
dupek i tyle no musisz wypić tylko szczere przepraszam jest warte wszystkiego żeby odbudować wszystko złe a nawet i więcej ! postaraj się

Gość Gondolierzyyyyyyyyy
przecież już ją przeprosił 🖐️

Gość upsssssssss
no widocznie ona tego nie czuje

Gość Gondolierzyyyyyyyyy
nie przejmuj się, na pewno wszystko się jakoś ułoży. Chyba, że czujesz że to koniec, to współczuję. Czas leczy rany. 🖐️

Gość upsssssssss
czas leczy rany :)

Gość upsssssssss
a później zostaje sentyment no jeśli to żona to co innego :)

Gość wszystko jest do d. py
no jesli zona to zostaje kłótnia o majątek :classic_cool:

sam piłes czy z kumplami? :)

to dobrze, bo nikt ciebie nie widział. Nie musisz się przyznawać :classic_cool:. Jeśli z nikim się dzisiaj nie spotykasz to wypij drina, wskocz do wanny i idź się prześpij z problemem. Nie warto się przez baby zamartwiać 🖐️

ja bym chyba nawsadzała jopów rodzinie i zerwałabym kontakt, albo ograniczyła do chłodnych relacji. A co do kobiety, to przepraszaj, czekaj i dbaj jak ona dbała tyle czasu o ciebie ratując cię z bagna w jakim się wcześniej znalazłeś

Gość szału nie ma
a najbardziej wtrącają się ci co sami najwięcej nagrzeszyli w swoich związkach albo je rozwalili :O

Gość Cieśnina Cagellana
Co naopowiadała na nią twoja rodzina, możesz uchylić rąbka tajemnicy? Bo jeśli chodziło o zdradę, lub że się z kimś spotyka to mogłeś się domyslić, że takiej wiedzy to rodzina raczej nie posiada. Nikt jej przecież nie śliedził i pod łóżkiem nie leżał.