Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzychol

Prezent walentynkowy dla dziewczyny - pomocy

Polecane posty

Gość Krzychol

Cześć wszystkim. Mam pytanie szczególnie do pań - Walentynki tuż, tuż. Nie wiem jednak co kupić mojej dziewczynie. To dopiero początki naszego związku, dlatego nie chciałbym kupować niczego co mogłoby wydać się przesadne. Proszę o rady!

Gość EMalwina
Hej, proponuję jakieś czekoladki, wspólnie spędzony wieczór z kinem i restauracją po seansie. Pokaż jej, że Ci na niej zależy - to powinno być dla niej najważniejsze - jeśli i ona odwzajemnia Twoje uczucia.

Gość Jaśminkowa
Mówi się, że miłością rządzi zapach. Proponuję zakup specjalnie na tę okazję przygotowanych aromaterapeutycznych zestawów walentynkowych składających się z różnych olejków eterycznych - pięknych, subtelnych i niezwykle uwodzicielskich. Zestawy takie znajdziesz na stronie dr_beta. Kobiety uwielbiają piękne zapachy. Można takie olejki używać w kominkach aromaterapeutycznych, dodać kilka kropel do kąpieli, dolać kilka kropel do olejku do ciała czy też do ceramicznego nawilżacza powietrza. Można z nich korzystać na wiele sposobów. Osobiście jestem ich wielką zwolenniczką. Przepiękne zapachy wydzielają olejki: pomarańczowy, mandarynkowy, różany i lawendowy. Serdecznie polecam i udanych Walentynek! :)