Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsvfsdfsdfs

sposób na przeziębienie

Polecane posty

Gość dsvfsdfsdfs

znacie metodę która szybko stawia na nogi gdy ma sie katar, kaszel, po prostu typowe przeziebienie?

Nie ma takiego sposobu . Po 3-4 dniach regularnego brania leków podniesiesz się ale potem możesz znowy szybko zachorować bo organizm osłabiony regeneruje s9ię jeszcze jakieś2 - 3 tyg

Gość maturks4
Raczej do lekarza. To może być przeziębienie, ale równie dobrze grypa lub angina. A powikłania po nich to zapalenie mięśnia sercowego i zrujnowane nerki. Nie warto

Gość dsvfsdfsdfs
bylam u lekarza, to wirusowa infekcja typowa dla tej pory roku. przepisala mi jakies leki homeopatyczne :O pierdole takie leczenie. czy jak bede co dzien jesc chrzan, to mi pomoze?

Gość babajaga123
ja zamiast do apteki ide do zielarskiego i tam mi zawsze coś ciekawego polecą, himalajskimi herbatkami wyleczyłam pęcherz, a wcześniej antybiotyki i nic nie pomogło. Ostatnio korzeń omanu na gardło... :)

Gość dsvfsdfsdfs
sklep zielarski jest nieczynny :( do wtorku chce sie czuc dobrze, mam kilka ziol ktore ogolnie oczyszczaja organizm, mam ten chrzan wlasnie... ostatnio mi pomogl przy powazniejszej infekcji zatok, na ktore leki przez lekarzy przpoisywane nie chcaily pomoc, myslicie ze da rade? w koncu ma dosc silne dzialanie.