Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antoni bez dłoni

Telefon do dziewczyny, prosba o POMOC

Polecane posty

Gość Antoni bez dłoni

witam dzwonilem do nowopoznanej dziewczyny(rozmawialsmy tylko w szkole, ale bardziej w sprawach szkolnych, wiem z "pewnych tajnych zrodel" ze jej sie podobalem, pisze podobalem bo nie wiem czy po tej akcji dalej sie podobam, lecz ja delikatnie nie zwracałem na to uwagi,nie dałem po sobie poznac ze ona tez mi sie podoba, no i po dosyc dlugim czasie zdecydowalem sie ja zaprosic na randke, jestem troche niesmialy), lecz gdy ona chciala odebrac ja w tym samym momencie przez przypadek się rozlaczylem, probowalem do niej zadzwonic pozniej lecz nic z tego nie odbierala, dzownilem czy nie chce sie spotkac wiec napisalem jej smsa i cisza, pozniej w szkole zostałem zmierzony wzrokiem jakbym jej conajmniej matke zabił, wiec wolalem odpuscic wzrok, ale czulem ze caly czas sie na mnie gapi, wiec znow sie spojrzalem lecz patrzyla juz innym delikatniejszym wzrokiem i po chwili odpuscila(nie, nie zawiesila sie jesli o to chodzi) rozczesala wlosy dłonmi na boki i powrocila do rozmowy z kolezanka, tydzien po tej akcji zadzwonilem do niej lecz nie odbierala, i teraz moje pytanie odpuscic czy zawalczyc jeszcze? mozliwe ze ona ma mnie juz głeboko gdzies, lub teraz ona udaje ze nie zwraca na mnie uwagi, ale wydaje mi sie ze niestety to pierwsze, wiem troche skopałem akcje ale czy jest jakis sposób aby to odkręcić? mysle zeby zadzwonic do niej albo napisac jej sms ale nie mam wogole pomyslu co teraz jej powiedziec/napisac, jesli chodzi o namolność, to nie byłem jakiś nachalny czy coś w tym rodzaju Pozdrawiam

Gość przy Tusku
dzwoń dalej, do skutku. Co masz do stracenia? O kobietę się walczy, jeśli z Ciebie mężczyzna, bo jak ciapa, to dumaj dalej.

Gość hfghbfbfr
zadzwon..ale bez nachalnosci :)

Gość Antoni bez dłoni
zadzwonie ale 3 ostatni raz, jesli bedzie bez odzewu to olewam sprawe pozdrawiam

Gość Antoni bez dłoni
po pierwsze szanuj buzie, bo to ze jestes w necie anonimowy nie znaczy ze mozesz kogos od palantów wyzywac po drugie nie bede sie narzucał nie to nie, ja i tak pokazałem, ze cos mi zalezy, moglem to olac od razu, nie ta to inna, tego kwiatu to poł swiatu Pozdrawiam

Gość dziadek Tuska
zadzwon jak nie odbierze to miej ta ksiezniczke w dupie