Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjffs

on jest chyba nienormalny ...:/ pomozcie:(

Polecane posty

Gość hgjffs

Moj maz wzial numer od dziewczyny ktora widzial tylko raz. Dzisiaj rano to odkrylam. Widzialsm ze ppisal z nia wczoraj przez caly dzien smsy. Wpadlam w szal poniewaz wczoraj bylismy cala noc na imprezie i zob ze podczas tej imprezy tex pisali. Az do godziny 23. Zrobilam mu awanture ze co to ms byc. Ze nikt normalny najacy zone i male dziecko,nie bierze numeru tel od dziewczyny ktorej nie zna. I widzial ja tylko raz. To on uwaza ze wymyslam. A ja jednak czuje sie w pewnym sensie oszukiwana i zdradzona. Tym bardziej ze bylam taka szczesliwa wczoraj na teej imprezie. Poza tym fakt ten odkrylam poniewaz przypadkiem weszlam w rejestr wszystkivh polaczen i sms. Weszlam wiec w wiadomoscci zeby sprawdzic o czym tak pisali a tutaj wszystkie sms skasowane. To rowniez dalo mi do myleenia. Jestem tym wszystkim bardzo zdolowana..czuje sie podle..:( czy mam racje..? Co robiv? Blagam pomozcie bo mam milion mysli w glowue..i to tych zlych..:(:(:( co o tym myslicir? Dodam tylko ze jestesmy 15 m-cy po slubie..:(

Gość powiało kulturą
menda jak kazdy facet, na początek sms-y a za tydzien łóżko i opowiesci ze żona po urodzeniu dziecka się nim nie interesuje, ze nie dba o niego i sama jest zaniedbana. itp klamstwa no i oczywiscie ze seksu mu żaluje, a tobie bedzie wmawial ze nic go z tamtą nie łączy, tak dlugo sie bedzie wypieral dopuki go nie przylapiesz na gorącym uczynku a i wtedy powie ze to nie tak jak myslisz, ze wie jak to wygląda z boku ale to nic z tych rzeczy, itd itp trele morele, zawsze tak mowią

Gość hgjffs
No wlasnie..ale to bardzo boli..:( poza tm dbam o siebie..jestem szczupla mam 163 cm wzrostu i 48 kg eago..:( ale co mam myslec o tej sytuacji?

Gość Chyba juz Ci ktos powiedzial
co masz myslec, nie dotarlo, czy kpisz sobie ?

Gość z drugiej strony
gdyby niczego mu nie brakowało nie szukałby emocji u innej

Gość zagda
patologia miej do siebie pretensję, że takiego głupka za męża wzięłaś

Gość nienawidzee
stałas sie stara zurzyta matka polka a nie kobieta teraz nadajesz sie juz tylko do sprzatania ,gotowania i opieki nad bahorem 🖐️

Gość zabbadooo
dbam o siebie..jestem szczupla mam 163 cm wzrostu i 48 kg eag ---- ha ha ha, idiotka! co to ma do rzeczy? masz męża łajdona i mozesz być nawet miss universum - na nic się zda

Gość powiało kulturą
i co z tego ze dbasz? przecież nie powie zadnej dziewczynie ze ma fajną zonę tylko on jest lajdusem??? musi jakąś bajeczkę opowiedziec tą w stylu ŻONA MNIE NIE ROZUMIE przeciez to tak po męsku, jeszcze tego nie wiesz? to poczytaj kafeterie,

Gość hwdpxx
czyżbyś złapała go na bachora?

Gość hgjffs
To jak rozwiazac ta sytuacje..?:(

Gość grzegorz kleszcz
si - masz prawo być wściekła i lepiej nie zostawiaj tej sprawy

Gość z drugiej strony
tak poczytaj kafe a odkryjesz meandry męskiej psychyki:D

Gość powiało kulturą
aha i nie zakladaj kolejnego topiku pt jaka to szmata z jego kochanki, chociaz ty zaloz topik pt MOJ MĄZ TO SZMATA,OSZUKUJE SWOJĄ KOCHANKĘ. A ja cię napewno poprę bo tez mialam takiego męża, :)

Gość a pobraliście sie z powodu
dziecka? Może uznał to za obowiązek, a nic nigdy do ciebie nie czuł tylko zaszłaś z nim w ciąże i... Bo piszesz, że jesteście 15 miesięcy po slubie i macie dziecko.. Więc jak to było?

Gość z drugiej strony
psychiki"P

Gość Qle
Taka sytuacja to masakra. Bo co powiedzie mezowi skoro sam nie uwaza ze robi cos niestosownego? Nawet jak mu zabronisz, poprosisz czy zagrozic to jesli obieca, ze przestanie, dalej pewnie bedzie kombinowal. Zaufanie nadszarpniete. Wspolczuje.

Musisz z nim na spokojnie porozmawiać. Spytać, czemu szuka kontaktu z jakąś obcą kobieta, czy zdaje sobie sprawę, że tym samym robi Ci przykrość. Powiedz mu co czujesz, jak to odbierasz

Gość powiało kulturą
nie mam pojęcia co mozna poradzic, moj jak wyszlo szydlo z worka to tylko awanture zrobil, ale ja mialam najwiekszego gnoja wszechczasow

Gość powiało kulturą
Agent czy ty sądzisz ze jego obchodzą uczucia żony? jakby go obchodzily to nie wdawalby sie w sms-owe romansiki. przeciez on sie cieszy ze taki superman z niego i musi sam sobie udowodnic ze jest samcem, jak pies co za kazdą suką poleci, no i ma swiadomosc ze to nie na niego ale na tamtą dziewczyne kazdy powie szmata, koorwa, zdzira itp bo Ona zabrala ojca dziecku a to ze on lajdak zapomnial ze ma zone i dziecko to juz bedzie ok

pewno to nie zrobi na nim wrażenia, ale może coś uświadomi autorce - że szkoda sobie marnować życie z kimś takim , kimś kto nie rozumie pewnych elementarych spraw.

Gość powiało kulturą
jasne ze szkoda , ale autorka tak jak ja kiedys bedzie sie go trzymala rekami jak tonący brzytwy, to normalne, kazda zdradzona zona czuje sie ponizona i mysli ze jak zwyciezy walke o Lajdaka to odzyska spokuj, a prawda jest taka ze juz zawsze bedzie czekala na kolejną zdrade i tak mozna cale zycie cierpiec tylko po co? dla kogo? dziecko wcale nie bedzie szczesliwe w takim domu a isama swiadomosc ze mąż moze wlasnie teraz baraszkuje z kochanką nie jest przyjemna, a moze jeszcze mija ją codzien na ulicy , a moze to kolezanka itp domysly

Gość hgjffs
Nie bralismy slubu ze wzgledu na dziecko..:( napisalam tu bo psychicznie jestem rozbita.. On niby zebym mu dala spokoj to usunal jej nr ale przeciez nie jestem idiiotka i ona pewnie sama do niego napisze..:( jak to rozwiazac? Jak sie zachowac.?:(

Gość hgjffs
On uwaza ze ma prawo pisac...ze nie bd mi sie spowiadal itp. .ze to kolezanka..ale do cholery jak mozna nazywac kol dziewczyna ktora widI SIE pierwszy raz w zyciu.. Jak wogole zonaty facet moze brac nr do innej bez powodu..?:( dostal ode nie w twarz...i za to poszarpal mnie dwa razy mocniej..:(

Gość powiało kulturą
sluchaj jak wiesz co to za dziewczyna wiesz gdzie mieszka i pracuje to mozesz zrobic takie bardzo ostre posuniecie , idz do jej zakladu pracy lub do domu i zrob publiczną awanture taką z krzykami ale jednoczesnie z kulturą zeby jej wstydu narobic a w jej domu rodzinnym to sobie tak ulzyj zeby sąsiedzie wiedzieli jaka to osoba z nimi mieszka ze daje kazdemu itp. jak jej wstydu narobisz to juz do konca zycia na zonatego nie spojży, z tym ze w jej zakladzie pracy to najpier idz do jej szefa i spokojnie porozmawiaj niech ją wezmie na rozmowe, po drodze pogadaj z kazdym kogo spotkasz i pytaj gdzie ją znajdziesz no i opowiadaj co ona ci za krzywde robi, tak jej zszargaj opinie zeby sie zwolnila,tylko na taki krok to trzeba miec charakter zolzy a ty napewno zolzą nie jestes.bo jakbys byla to inaczej bys tu pisala, widac ze jestes delikatna, na męża nie wiem jaki jest sposob, kazdy jest inny, jednemu pomoze awantura, drugiemu trzeba manatki spakowac i oknem wyrzucic jak sie zbliza do domu a na wielu nie ma sposobu , bo faceci to ŁAJDAKI

Gość jadzia z nadnerczy
kobieto postaw sprawę jasno nie życzysz sobie z jego strony takich jazd i tyle ,jesli on uważa że to nic nie jest to niech przestanie ,jak będzie wojował z tobą to zostaw mu dziecko i wyjedź na parę dni taki prysznic dobrze mu zrobi

Gość powiało kulturą
tak , zostawi dziecko a on to potem przeciw niej wykorzysta, NIE ROB TEGO, wyjedz z dzieckiem, ale jak cie poszarpal to bydlak, dostal w pysk bo na to zasluzyl , moj tez mowil ze nie bedzie sie spowiadal itp, to jest gorszyu gatunek swini, uwaza ze on ma prawo do wszystkiego a zona ma goowno do gadania.

Gość hajjuba
No bo matka to juz nie kobieta.... niestety...

Gość hgjffs
Nie wiem co robicc...:( masakra jaks...

Gość powiało kulturą
napewno nie czekaj w pokorze bo on bedzie wiedzial ze sie go boisz, musisz cos zrobic albo pogadac, albo pokrzyczec albo kopa w tylek mu daj bo jak siądzisz cich w kącie zaplakana to jeszcze gorzej, tez bedziesz mniedobra bo sie nie usmiechasz i juz powod zeby mogl isc poprawic nastroj,