Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość # 30

kto uważa że autorka nienawidzee-to zwykła pospolita dziewka, prostaczka???

Polecane posty

Gość # 30
Dobrze że Bozia dała Ci cipsko jak wiadro-bo o rozumku zapomniała. Wibrator sobie może spraw-dupy dasz i sobie fundnij. Rozładujesz napięcie w gaciach.

Gość nienawidzee
wlasciwie to zakladam te tematy zeby uslyszec wasz punkt widzenia jak sie z tym czujecie ? :D:D

Gość Aneta 24 lata
w wieku 26 lat będzie ci brakowało 4 latach do 30 tki :D i jakaś młodsza od ciebie idiotka z twojej rodziny założy temat "wszystkie baby od 26 lat to stare próchna" :D 🖐️

Gość nienawidzee
nie przejmujcie się mną jestem tylko pomyloną dziewką ze wsi,która ma rozdwojenie jaźni :( Byłam wpadką dlatego tak psioczę na 30 latki :(

Gość nienawidzee
napewno jestem ciasniejsza niz wasze pizdy jak wiadro po porodach i nie oklamujcie wszyskich dokoola ze jest inaczej rozstepy, faldy, zwisajace cycki 🖐️

Gość # 30
Akurat my z mężem pracujemy razem-i w zasadzie wszystko robimy razem, chciałam żeby się wypowiedział ale machnął reką jak to przeczytał- nie martw sie rozgoryczona paranoiczko-nie uwierzysz ale jak suka nie da pies nie wezmie, w Twoim przypadku burki i kundle

Gość Aneta 24 lata
to twoja mama i babcia tez wg ciebie maja wiadro zamiast pizdy? |Współczuję twojej matce:(

Gość nienawidzee
Aneta 24 lata tylko ze wtedy to juz mnie nie bedzie obchodzic :D:D bo bede i schylku swojego zajebistego zycia :)

Gość nienawidzee
17.47- to podszyw przeprasza ,że jestem taka pojebana :(

Gość nienawidzee
moja matka? najwyrazniej ma skoro zachcialo jej sie bahora ja sie nie prosilam na swiat :)

Gość nienawidzee
nie prosiłam bo moi starzy wpadli

Gość # 30
hehehehe mój mąż i w ciąży chciał częściej i po ciąży kochana ty nasza ekspertko od ruszania dupskiem. chyba naprawde ze wsi jestes i życia nie znasz.

Gość nienawidzee
mój ojciec nią gardzi :) tyle jej tego szczescia przyszlo :)

Gość Aneta 24 lata
# 30 - dziś w rozmowach w toku były takie grube 20parolatki które się sprzedawały za kasę a były brzydkie jak noc i ważyły ponad 100 kg. Jak widać każda potwora znajdzie amatora, na sex to wiadomo - ważne, żeby było gdzie włożyć. Jak zobaczyłam, że takim grubaskom jeszcze płacą, to byłam w szoku. Można, jak widać, i nie jest to jakiś super wyczyn, zwykłe puszczalstwo. A po drugie to taki naprawdę fajny , warty uwagi facet nie zaintreresowałby się taką pustaczką jak "nienawdoze"

Gość loyalna yola
My myślimy ze jesteś zwichrowana psychicznie generalizatorka. I cieszymy się że tylko parę jeszcze lat życia ci zostało. Na cholerę ci studia więc?

Gość nienawidzee
chociaz jest szczupla i zadbana ;) raczej nie wpadli , kiedys mi mowili ze bylam chcianym dzieckiem :)

Gość # 30
ja lece-tak się składa że mamy plany na wieczór!! pa żerzączko! papa kobietki-oczywiście 20 wzwyż hihi

Gość Aneta 24 lata
to twoj maz tez bedzie tobą gardził, wiesz, że często bierze się na chłopa faceta takiego jak ojciec własny :) zrobi ci dziecko, ktorego nie bedzie kochal a do ciebie bedzie mowil ze masz wiadro zamiast pizdy, współczuję

Gość nienawidzee
loyalna yola dla znajomosci ;)

Gość nienawidzee
Wycinam pajacyki ze sreberek po czekoladzie i udaję się z nimi na rozmowy kwalifikacyjne do potencjalnych pracodawców. Tam, podczas negocjacji płacowych dokonuję ekwilibrystycznej sztuczki - wciągam pajacyki do swojego odbytu a po chwili wypluwam je nieuszkodzone na stół. Na razie nie znalazłam uznania ale widocznie wyprzedzam swoją epokę.

Gość Aneta 24 lata
# 30 - papa :) 🖐️

Gość nienawidzee
nie urodze dziecka ;) jak wpadne usune ,a meza nie zamierzam miec 🖐️

Gość nienawidzee
dodam że nocami przebrana w strój zorro pełnię straż honorową przy tesco

Gość nienawidzee
próbowałam podwyższyć swoją samoocenę poprzez burzliwe konwersacje z pałętającymi się po podwórku kundlami ,ale zawsze mnie przegadywały i wprowadzały w jeszcze większe kompleksy

Gość nienawidzee
nie moge patrzec w lustro, bo w miejscu gdzie powinna byc twarz mam d**e i gdy mowie to smierdzi . Ludzie mnie nie lubia bo podobno mam dziwny smiech .

Gość nienawidzee
podszywajcie sie krowy nic innego juz wam w tym zyciu nie zostalo ;) :D 🖐️ jak podcieranie dupy dzieciom , w nastepnej kolejnosci rodzicom a potem sobie samym o ile jeszcze bedziecie w stanie :D ;)

Gość nienawidzee
Rozbijam namiot tuż obok stacji metra "Młociny", po czym ze skrupulatnością odmierzam czas, aby równo o godzinie 3:46 zerwać się na nogi i z okrzykiem godnym walczącego wojownika Power Rangers rzucić się na kolportera gazety Metro i wyrwać mu wszystkie magazyny z ręki, a następnie uciec zanosząc się sardonicznym śmiechem szalonego naukowca

Gość nienawidzee
Codziennie podczas smażenia kartofli na mym grillu domowym wyśpiewuję sobie tekst hymnu Azerbejdżanu na melodię piosenki Jesteś Szalona. Podczas jednej z takich sesji odwiedziła mnie sąsiadka z góry namawiając dziko do wzięcia udziału w kolejnej edycji Mam talent

Gość nienawidzee
jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcoremjestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcoremjestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem

Gość nienawidzee
jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcoremjestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcoremjestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcoremjestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcoremjestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem jestem hardcorem